|
1. יאמי, אני אוהבת פנה קוטה :-)
|
|
|
2. נדב נדב יבורכו ידיו
אלישע , |
תא- מתחמית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
(01.09.01) |
נדב המתכון פשוט פצצה מה אומר ומה אוסיף נדב פרס ישראל לקלוריות וקולינריות!!!!!!!!!!!חזק ואמץ
|
|
|
3. עשיתי כזה. יצא טעים נורא.
|
|
|
|
|
הפנה קוטה יצאה טעימה לאללה, אבל יש רק בעיה
קטנה
אכלתי את כל המנות, ולא נשאר כלום לאורחים.
מה לעשות?
עיזרו
לי
|
|
|
שלום,
היכן ניתן למצא באיזור תא/הרצליה תבניות אלומיניום אישיות כפי שמופיעות בתמונה? לא נמצאו בסופרים המקומיים.
בתודה
רותי
|
|
|
7. ניסיתי ויצאו לי שתי שכבות..
אחת של השמנת ועוד שכבה אחת בצבע וניל...
איך זה קרה?
|
|
|
גם אני ניסיתי פעמיים לפי המתכון וקיבלתי שתי שכבות שונות , אחת שמנת ואחת גלי וניל.
איפה טעיתי?
|
|
|
נאמר לי שכדי למנוע את תופעת שתי השכבות יש להשוות בין טמפרטורת הג'לטין לשאר הפנה קוטה לערבב, לקרר לטמפ' החדר ורק אז למקרר.
עדיין לא יצא לי לנסות פתרון זה.
|
|
|
10. האים יש החלפה
עומר גבריאל , |
חדרה |
|
(12.11.06) |
האים יש אפשרות להישתמש בתמצית וניל במקום במקל וניל
|
|
|
במקום לשים את הג'לטין במים רותחים או חמים - שמים במים קרים וממתינים חמש דקות. אחרי חמש דקות נוצר בכוס גרגירי ג'לי, שמים במיקרו לדקה על חום של שלושים אחוז עד השג'לי נראה כנוזל שקוף אחיד ואז מערבבים עם השמנת - מבשלים עוד כדקה ויוצקים לתבנית או לכוסות האישיות.
וכן, ניתן להשתמש בתמצית וניל.
|
|
|
12. הכנתי לפי המלצותיה של מיכל (11) ויצא סבבה
למרות שנכשלתי קשות עם הקרמליזציה. פעם הבאה עם פירות יער
|
|
|
13. תשובה ל-7 ו-8
יורם , |
תל אביב |
|
(17.01.08) |
אתם לא עבדתם נכון עם הג'לטין. לכן נוצרה ג'לציה בתחתית הקערה. ג'לטין צריך להשרות היטב במים פושרים ביחס של 1:5 או 1:6 . כלומר, לפזר האבקה בקערת מים. רק אחרי השהייה של לפחות 5-10 דקות ניתן להמיס (רצוי במיקרו). רצוי לא להרתיח.
|
|
|
|
|
15. כל שנה אני חוזרת אל המתכון הזה, כיף גדול!
| |