אוכל  3 אחים אופים
לחם בטטה: כמעט עוגה
ליאור אדרי
פורסם: 17.01.02, 10:16
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 28 תגובות ב-28 דיונים
1. תודה- אני מחכה כל השבוע ליום חמישי כדי לקבל את המרשמים שלכם, אגב העוגיות של שבוע שעבר מדהימות
עוגי   (17.01.02)
2. כמה בטטות זה 450 גר' בטטות מבושלות?
מרים   (17.01.02)
כמה בטטות זה 450 גרם בטטות מבושלות?
3. לחם בטטות
(17.01.02)
לכמה ככרות מתייחסות הכמויות ? באיזו תבנית כדאי לאפות ?
4. איכס! אני שונאת בטטות.
(17.01.02)
5. במקום צימוקים
(17.01.02)
אני שונאת צימוקים ומתה על בטטות. אפשר להחליף אןתם? בנה?
6. אפשר להקפיא?
מיצי   (17.01.02)
7. נשמע טעים,
בטטינה   (18.01.02)
חבל שאי אפשר לשלוח טעימה באימייל :))
8. 450 גרם.
שחר   (19.01.02)
9. הצעות לשיפור
פנינה   (19.01.02)
הצעות לשיפור: א. אפשר לוותר על גרעיני החמניות ולחילופין להשתמש בצנוברים. ב. להוסיף יותר סוכר וזו עוגה נפלאה. ג. להחליף לקמח מלא ולהפחית את הכמות בשליש כוס.
10. המון שאלות
(19.01.02)
ליאור, יפה שאתה משתף אותנו במתכונים שלך. אבל אם יש כל כך הרבה שאלות סימן שמשהו חסר בהוראות. למה שלא תענה ???
11. must be good
Pnina ,   California   (19.01.02)
i will try...any other ideas what to do with batatot?
12. פנינוש
לילך ,   ת"א   (19.01.02)
פנינה פנינה די להרגיז את יודעת שצנוברים משמינים פי שניים מגרעיני חמניה ואם אני לא אוהבת קמח מלא אז תני לחתיכים מעוגה עוגה לעשות את העבודה המיקצועית בשבילנו דרך אגב הלחם בטטות יצא מדהים "לא צריך לשנות כלום
13. קודם תקרא ואז תענה
מושית ,   ת"א   (19.01.02)
די כבר להתלונן תקראו את המתכון לאט לאט בטוח תבינו עוגה עוגה לי אין טענות
14. חידה : מה שוקל יותר ?
שלומי   (19.01.02)
מה שוקל יותר, קילו ברזל או קילו נוצות....(-:
15. עוד הצעה לשיפור
noa   (20.01.02)
במקום לבשל את הבטטות, כדאי לאפות אותן בתנור לכשעה - שעה וחצי. הן יוצאות הרבה יותר טעימות ואז מועכים אותן. ניסיתי כך ויצא מ-ד-ה-י-ם
16. לחם בטטה
אורלי ,   מרכז   (20.01.02)
ניסיתי יוצא רך וטעים. בהצלחה!!!
17. כל הכבוד
טובה ,   nc   (20.01.02)
כל הכבוד לליאור אדרי ליצירתיות והמקצועיות
18. לחם בטטות
שרון ,   ת"א   (22.01.02)
איפה קונים?
19. אני מאוד אהבתי
רויטל   (22.01.02)
אתמול הכנתי בשתי תבניות אינגליש קייק רק לדעתי אפשר לותר על הצימוקים ולשים אגוזים , זה יותר טעים.
20. לשונאת הבטטות
(22.01.02)
לא אומרים על אוכל איכס!!! גם אם את לא אוהבת...
21. קילו IQ (עם זקן)
אנני ,   ת"א   (22.01.02)
22. לחם בטטה
מילי ,   ראש העין   (23.01.02)
נהדר. אפשר אולי להכינו באופה לחם?
23. מדהים מדהים
ממי   (24.01.02)
ליאור - היה מ ע ו ל ה. רק אפשר גם עם רוויון במקום השמנת, ועם פחות סוכר. גם הרעיון של האגוזים נשמע לא רע. המון תודה - היה מדהים!!
24. very good
nina ,   usa   (28.01.02)
i made it yesterday and loved the results !!!great
25. מעולה
אורלי   (31.01.02)
הכנתי סופסופ אתמול את הלחם, ושיפצרתי לפי ההערות שפורסמו כאן כמו למשל ויתור על השמנת ושימוש ברויון והכנסת אגוזים ומשמשים. יצאה עוגה אמיתית לטו-בשבט וטעימה טעימה.
26. לחם הבטטות שאפיתי
מזלונה ,   נתניה   (17.02.02)
העוגה יוצאת לחה מדי לטעמי
27. לחם בטטה
יפה ,   רעות   (10.03.02)
כל דבר העשוי מבטטה, נפלא
28. עשיתי. יצא מצויין
טל   (10.06.02)
חזרה לכתבה