אוכל  אנה וגנר/ אהבה ואוכל
על יוגורט וכישוף ביתי
אנה וגנר
פורסם: 23.05.02, 11:41
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 74 תגובות ב-74 דיונים
1. אנה את פשוט מקסימה - תודה
פולה   (23.05.02)
.
2. וואו. כתבה ממש מעניינת
יעל ,   רמת גן   (23.05.02)
אם יהיה לי זמן מתישהו בעתיד הקרוב, אולי אני אנסה להכין יוגורט.
3. ניתן להמיר חיתול בגופיית גבר
רחל ,   תל אביב   (23.05.02)
במקום חיתול בד ניתן להשתמש בגופיית גבר מכותנה (אותו זמן=3 עד 4שעות ) רצוי מגבר אהוב יוצא טעים מאוד
4. כן בבקשה! מתכונים לרטבים על בסיס יוגורט!
(23.05.02)
5. כן! עוד מתכונים בבקשה.
שי   (23.05.02)
6. רוצים עוד.........
אבי   (23.05.02)
כתבה מדליקה, ומאוד מאוד רוצים את ההמשך!
7. עוד מתכונים בבקשה
אופירה ,   תל-אביב   (23.05.02)
8. מתכונים נוספים
החתול בו   (23.05.02)
אנא אנה. מתכונים לרטבים. ותהיי בריאה!
9. אפשר גם
הבשלנית   (23.05.02)
ליצור כדורים קטנים מהגבינה שהתקשתה, ולשים בצנצנת או קופסה אטומה עם המון שמן זית. בכל פעם שרוצים - מוציאים בעדינות מספר כדורים - טעים ואסטטי!
10. איזה חיידקים צריך לקנות ???
חנן   (23.05.02)
11. מתכונים לממולאים, בבקשה!
שמוליק ,   קיפוד   (23.05.02)
12. לבנה נפלא
לא חשוב   (23.05.02)
את הלבנה שהוזכרה אפשר לעשות גם עם יוגורט טבעי מוכן לפחות 4.5% שומן. יוצאת לבנה רכה, לא חמוצה ובטעם מדהים.
13. אנה, בבקשה תתארי את השיטה של הכנת הגבינה משמנת וחלב. תודה.
גולדי   (23.05.02)
14. רוצים רוצים עוד ומהר,
המורעבת מארה"ב, ארץ נטולת יוגורט נורמלי.   (23.05.02)
15. אחלה ! עוד מתכונים עם יוגורט !!!!
יוסי   (23.05.02)
16. יופי יופי ורוצים מתכונים!
אילת ,   צפון   (23.05.02)
17. מתכונים נוספים
נטע ,   ת"א   (23.05.02)
מתכונים לבישול עם יוגורט כמו קבב עם רוטב יוגורט התקבלו בברכה. כמו כן אני מחפשת מתכון למשקה יוגורט טוב.
18. בלי חיתול ובלי לתפוס את הכיור
(23.05.02)
ובלי לכבס אחר-כך את החיתול שמסריח מיוגורט... מניסיון זה זה עובד נפלא עם כמויות בינוניות וקטנות: כל מה שצריך זה להשתמש במגבת נייר רב-פעמיות (לא לנסות ולחסוך עם מגבות רגילות - כי הן מתפוררות) מרפדים איתן את התחתית של נפה לקמח (לנפה שלי, בגודל הסטנדרטי, יש צורך רק במגבת אחת) ושופכים את היוגורט אל הנפה המרופדת. את הנפה מעמידים על קערה בגודל מתאים, שיקלוט את הטפטופים וזהו!
19. גם במרק עגבניות...במקום שמנת חמוצה. מומלץ
אריק   (23.05.02)
20. למה לעשירים
OFER   (23.05.02)
מכונות יוגורט כלל אינן יקרות.
21. אין אין אין כמו אנה!!!!!!
שרון ,   תל אביב   (23.05.02)
גם אני לא אוכלת מוצרים עתירי לקטוז. הכתבה הזו באה כל כך במקום! וזו ההוכחה, שהעולם לא חרב, כשאי אפשר לאכול חלב. להיפך, נעשה הרבה יותר מעניין. רוצים עוד מתכונים. כמה שיותר.
22. אם אפשר בבקשה מתכונים לרטבים על בסיס יוגורט
שרון ,   שוויץ   (23.05.02)
23. ממש עשית לי חשק - מתי עוד?
נועה ,   תל אביב   (23.05.02)
24. אנה,זהירות!!!!
חן ,   ירושלים   (23.05.02)
אם את רגישה ללקטוז,עי הכנת יוגורט ביתי לא פתרת שום בעיה! הלקטוז נמצא ברכוז גבוה בחלב בקר ממנו את מכינה את היוגורט,בתהליך הגיבון הלקטוז לא נעלם,אלא לפעמים נעשה מזיק יותר במיוחד למי שמפתח בעיות נשימה וליחה. עשית יוגורט מחלב עיזים בלבד מורידה מאד את החשיפה ללקטוז,אבל אז אפשר לקנות יוגורט מחלב עיזים והבעיה נפתרה. חוץ מזה-כתבה חמודה,בראש טוב! אשמח לקבל כתובות של חניות המוכרות בקטריות לגבינה/יוגורט.
25. שאלה חשובה לגולשים:האם הערך התזונתי משתנה לאחר הסינון?
יצחק   (23.05.02)
26. יש מה לעשות עם מי הגבינה!
חגי ,   ת"א   (23.05.02)
חבל לתת למי הגבינה לטפטף לאבדון. הם נפלאים בתור נוזלים לבצק כשאופים לחם ביתי. אני משתמש ביוגורורט פרחים של תנובה כסטרטר. אני את הלבנה משאיר ל24 שעות. היא נהית מוצקה יותר וחמוצה יותר. אגב היכן יש למצוא מכשירים לייצור היוגורט?
27. אנה וגנר - התינשאי לי?
זה שמת להתחתן איתך   (23.05.02)
רוצה עוד מתכונים, חיוגורט או לכל מה שתרצי. ואני מכון למרוח לך יוגורט על הגב כשנשתזף, כדי שהעור שלך לא יאדים. סבתא שלי אומרת שזה עוזר והיא מתה להכיר אותך.
28. יותר בריא ויותר זול!!
(23.05.02)
הכתבה הזו מעצימה את השאלה: מדוע שטראוס ותנובה גובות יותר מ- 2 ש"ח עבור שלולית זעירה של יוגורט? (תשפכו את היוגורט מהגביע לצלחת שטוחה ותראו כמה מעט זה מכיל) התשובה: זה מייצב אותם בראש רשימת עשירי ישראל!!
29. אותו הדבר עם לבן + עוד מתכונים
רוני   (23.05.02)
אם רוצים לייצר לבן, וממנו גבינה, יש לעשות את אותה הפעולה, אבל במקום יוגורט, לשים לבן. יש לסנן אחרי 24 שעות כי מהליטר חלב מתקבל 750 מ"ל לבן והשאר מים. אם מסננים את הלבן בבד חיתול כמה ימים מקבלים גבינה לבנה מעולה (להוסיף מעט מלח לפני הסינון (אין להוסיף מלח בהתחלה כי זה הורג את חיידקי הלבן). אם מסננים שמנת חמוצה בבד חיתול מקבלים אחרי יומיים שלשה - גבינת שמנת.
30. מתכונים!
יוליה   (23.05.02)
נא לפרסם עוד מתכונים
תגובות נוספות
חזרה לכתבה