כן, בהחלט ויותר מזה:
בעלי שף במקצועו, בוגר מלון "דביר" בחיפה. הוא התמחה במטבח הצרפתי והמטבח האיטלקי ומכיר מהבית את המטבח האשכנזי. הוא אוהב מאד את המקצוע שלו, ומן הסתם גם בבית הוא המבשל. ומה הוא מבשל? אוכל עיראקי, כמובן. אני עיראקית והוא אשכנזי, ולדבריו (ולדברי ילדינו) אין אוכל טעים מזה. כך שלשאלתך התשובה חיובית, ואין בכך סתירה.
דרך אגב, אני מאד אוהבת את הגפילטע פיש שהוא מכין פעמיים בשנה, ואין "הבדלי איכות" בין אוכל לאוכל בקשר לעדות (זה נאמר לתגובות הקוראים שהתחילו להשתלח עדתית)
שבת שלום ושלום לכולנו.
ח נ ה