לאשה  מגזין שף
גם אתם יכולים לאפות עוגות שמרים
לילך דוידוף, מגזין "שף"
פורסם: 28.12.03, 14:13
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 35 תגובות ב-34 דיונים
31. העוגות עכשיו תופחות תפיחה שניה
שרונה   (08.05.11)
אני מחכה לראות מה ייצא. מילאתי בשוקולד למריחה שנשאר מפסח ואגוזים. נסיון ראשון שלי עם בצק שמרים.
32. ומה קרה לשמן?
מיקה ,   ת"א   (06.10.11)

ברשימת החמרים יש 1/4 שמן. לא ראיתי לאן ומתי הוא נכנס לתמונה ואף אחת לא שאלה, אז כנראה שזה ברור לכולן, אבל אני בכל זאת שואלת לאן הלך השמן?

33. לגבי השמן
מיכל ,   מעלה אדומים   (22.04.12)
שמים אותו בקערה ואז מגלגלים את הבצק על זה.
34. רח' ז'בוטינסקי 827/7 טבריה
יעל ,   טבריה   (30.07.12)

בטעות , שמתי את השמן לפני שהבצק הפך לכדור.

אני מקווה שהבצק לא יצא קשה.

תגובות קודמות
חזרה לכתבה