|
מה עם הדיאטה של מוטי?
האם הפעם לא פרצה דליקה?
האם יש הוראות שימוש מיוחדות לסיר הזה?
אהבתי את המשנמכים.
|
|
|
2. מצחיק, אנחנו עברנו את אותו תהליך
גם אנחנו נתקלנו לפני כ 3 חודשים בפונדו בשר אצל חברים (שכלל בעקר עוף) ומאז אנחנו מכורים.
הרוטב המוביל לעוף אצלנו מכיל: 4 כפות סוכר חום, 4 כפות קטשופ, 4 כפות סויה ו3 כפות חומץ.
גם רוטב טריאקי מוכן וגם סויה עם וואסבי הולך.
|
|
|
הרבה זמן אני מחפשת רעיונות למטבלים "בשריים" לפונדו.
למישהו יש רעיון למטבל שאינו על בסיס מיונז?
(יותר עם סויה/טריאקי/יפני?)
|
|
|
|
|
5. מה היה רע בשנות השמונים?
יואב , |
ירושלים |
|
(29.02.04) |
זו היתה תקופה נהדרת, ולמוסיקה מאז בכלל אין מתחרים.
אני בעד פונדו, מכל סוג.
|
|
|
6. סליחה, אבל זה לא פונדו
אלא סתם סיר טיגון |
|
|
(29.02.04) |
אולי תבהיאו לפה אנשים מקצועיים באמת?
|
|
|
מתכון לשיפודים ברוטב יקיטורי ניתן למצוא בכתובת הבאה:
http://www.pesto.co.il/maincours/mainchi45.htm
ללא קשר לפונדו העוף יוצא מדהים. בתאבון
|
|
|
בדרך כלל אני אוהב את הכתבות שלך - אבל הפעם אני מרגיש שעבדת עלי.
הרטבים בכלל לא נכנסו לחישוב. אפילו לא אחד.
נכון שזה קצת קטנוני מצידי, אבל היי - אפילו לא הצעה אחת למטבל בחשבון?
אני חושב שזו וירטואוזיות מוגזמת.
|
|
|
רעיון לקינוח מכנים רוטב שוקולד
מ300גר שוקולד מריר כוס סוכר ושני קרטונים של שמנת מתוקה
מסדרים פרות חתוכים ליד הפונדו וטובלים ברוטב השוקולד החם
בתאבון
| |