אוכל  ארוחה ב-50 שקל
פונדו עוף ומטבלים צבעוניים
איילת בן-יוסף
פורסם: 29.02.04, 11:10
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 9 תגובות ב-9 דיונים
1. כמה שאלות
אחת ,   מכאן   (29.02.04)
מה עם הדיאטה של מוטי? האם הפעם לא פרצה דליקה? האם יש הוראות שימוש מיוחדות לסיר הזה? אהבתי את המשנמכים.
2. מצחיק, אנחנו עברנו את אותו תהליך
מיכל   (29.02.04)
גם אנחנו נתקלנו לפני כ 3 חודשים בפונדו בשר אצל חברים (שכלל בעקר עוף) ומאז אנחנו מכורים. הרוטב המוביל לעוף אצלנו מכיל: 4 כפות סוכר חום, 4 כפות קטשופ, 4 כפות סויה ו3 כפות חומץ. גם רוטב טריאקי מוכן וגם סויה עם וואסבי הולך.
3. מעולה!
ok   (29.02.04)
הרבה זמן אני מחפשת רעיונות למטבלים "בשריים" לפונדו. למישהו יש רעיון למטבל שאינו על בסיס מיונז? (יותר עם סויה/טריאקי/יפני?)
4. האם יש תחליף למיונז?
קרן   (29.02.04)
5. מה היה רע בשנות השמונים?
יואב ,   ירושלים   (29.02.04)
זו היתה תקופה נהדרת, ולמוסיקה מאז בכלל אין מתחרים. אני בעד פונדו, מכל סוג.
6. סליחה, אבל זה לא פונדו
אלא סתם סיר טיגון   (29.02.04)
אולי תבהיאו לפה אנשים מקצועיים באמת?
7. לתגובה 3
מוטי   (01.03.04)
מתכון לשיפודים ברוטב יקיטורי ניתן למצוא בכתובת הבאה: http://www.pesto.co.il/maincours/mainchi45.htm ללא קשר לפונדו העוף יוצא מדהים. בתאבון
8. זה לא פייר!
עמי ,   מרכז   (01.03.04)
בדרך כלל אני אוהב את הכתבות שלך - אבל הפעם אני מרגיש שעבדת עלי. הרטבים בכלל לא נכנסו לחישוב. אפילו לא אחד. נכון שזה קצת קטנוני מצידי, אבל היי - אפילו לא הצעה אחת למטבל בחשבון? אני חושב שזו וירטואוזיות מוגזמת.
9. פונדו שוקולד
אורית ,   מרכז   (06.03.04)
רעיון לקינוח מכנים רוטב שוקולד מ300גר שוקולד מריר כוס סוכר ושני קרטונים של שמנת מתוקה מסדרים פרות חתוכים ליד הפונדו וטובלים ברוטב השוקולד החם בתאבון
חזרה לכתבה