אוכל  טעם החיים
עוגת שמרים ושוקולד
דניה זגדון
פורסם: 11.03.04, 14:31
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 34 תגובות ב-34 דיונים
1. נראה טעים,טעים !!!!! ממממ....
מישל ,   טבריה   (11.03.04)
נראה ממש טעים.... ומ ש מ י ן !!!
2. נראה נחמד...
גלי   (11.03.04)
3. רוצים עוגה מגניבה??קבלו!!
רינה ,   חדרה   (11.03.04)
חצי קילו קמח 2 כוסות סוכר 2 כוסות חלב 300 גרם שוקולד חלב ומריר(150 ו-150) 50 גרם חמאה חצי כוס קמח תופח בהצלחה!
4. תגובה ל-3
טעים   (11.03.04)
איך עושים??
5. מס' 3 - שטויות.
מבינה בעוגות.   (11.03.04)
מהרשימה שמופיעה בתגובה מס' 3 יכולים לצאת הרבה דברים. אבל עוגה- לא ממש!
6. איזה קמח??
חדשה בעסק   (11.03.04)
למה אף פעם לא רושמים אם מתכוונים לקמח לבן או תופח????
7. ?
ענבל   (11.03.04)
מישהו הכין את העוגה???
8. הערה קטנה לדניה
ענבל   (11.03.04)
עם כל הכבוד בתור צלמת מקצועית הפעם פישלת עם התמונה
9. אפשר ללא תפיחה
מישל ,   מרכז   (11.03.04)
אפשר בהחלט להכין את הבצק ומיד לעבד אותו לרולדות, בכל דרך שרוצים. בתנור- תוך כדי אפיה הבצק יתפח. ועוד טיפ קטן, רצוי לשטח נילון גדול וחלק על משטח העבודה. בתום העבודה מסירים את הנילון והכל מסביב נשאר נקי.בהצלחה
10. למס' 6 :
מבינה בעוגות.   (12.03.04)
ראשית, אם לא כתוב במתכון באופן מפורש- קמח תופח, זה תמיד קמח רגיל. שנית- במתכון מופיעים שמרים, אז אין צורך בקמח תופח. השמרים כבר ידאגו לתפיחה...
11. ל-3 יש לך מכולת?? מקדמת מכירות שילכו לפח????
מ. ,   אופה   (12.03.04)
12. עצה
אופה חובבת   (12.03.04)
גם אני "משוגעת" על עוגות שמרים ואופה המון אבל...תמיד המילוי נשפך מהצדדים. למי יש רעיון איך להמנע מכך?.
13. ל: 6
Shakes ,   ת"א   (12.03.04)
חביבתי :). אם עושים בצק שמרים אין צורך בקמח תופח אלא בקמח לבן רגיל. בהצלחה .
14. הערה ל-3: עוגה בלי ביצים???
נגה   (12.03.04)
15. אי אפשר בלי תפיחה
דניה   (12.03.04)
אם תכינו את העוגה ללא תפיחה הבצק יצא דחוס ולא אורירי....שזה בעצם כל הכיף בעוגות שמרים.
16. הצילום חתוך בצורה קיצונית-זה לא אני...
דניה   (12.03.04)
מאוחר מידי אתמול ראיתי שחתכו לי את הצילום בצורה לא הגיונית רואים רק שמינית מהצילום המקורי....מקווה שיתקנו את זה ביום ראשון
17. עשיתי את העוגה הזו אתמול ו
חגית   (12.03.04)
יצא טעים, אבל כמות המילוי לא הספיקה כדי למלא את כל כמות הבצק (הענקית) ולכן יצאו לי רק 3 רולדות ולא 4.
18. ביקור באתר
עומר וקצת פלפל   (13.03.04)
ביקרתי באתר שלך ויש לך אתר מזהים.... בהצלחה.
19. עם כל הכבוד, העוגת שמרים שלי יותר יפה וטעימה
אוהבת עוגות שמרים   (13.03.04)
20. תגובה ל-19
אוהב מושלמות...   (14.03.04)
אניבטוח שגם בעלך וגם הילדים של הם היפים והטובים ביותר........
21. מלוי נוזל
אירית עינב ,   השרון   (15.03.04)
לפני שמורחים את המלוי על הבצק אפשר למרוח על הבצק ביצה טרופה
22. טעים ופשוט
משה   (16.03.04)
המתכון פשוט מאוד והתוצאות טעימות מאוד אפשר לגוון ולהוסיף אגוזים מרוסקים גס
23. עוגת שמרים
דנית ,   קרית אתא   (17.03.04)
למספר 6 רק קמח לבן רגיל
24. תגובה ל-19
מאמריקה   (21.03.04)
אם כך תני את המתכון שלך ונבדוק.
25. תגובה ל-3
הגולשת   (11.05.04)
עוגת גבינה ובלי גבינה?
26. לא מבינה באפיה
(16.12.08)
מה עם מלח לא חשוב?בקשה ענו לי
27. העוגה והלימון
אריה דמרי ,   ראש-העין   (03.01.09)
הלימון הרס את כול העוגה
28. עוגה
דפני   (10.06.09)
תגידי חדרתית עושה צחוק? חצי ק"ג קמח בתחילה , בסוף עוד חצי כוס קמח תופח..... חסרת אחריות.. משעמם שם בחדרה?
29. עשיתי ויצא סוף הדרך
מורן   (25.09.09)
אם הייתי יודעת שלא ישאירו זכר לעוגות אחרי 10 דק' הייתי מכינה כמות כפולה...
30. המשך לתגובה קודמת
מורן   (25.09.09)

אני במילוי המצויין במתכון לא השתמשתי

היו לי בבית ממרחים מוכנים כך שלא מילאתי את העוגות רק בשוקולד אפשר גם ממרח תמרים,  וכמובן רבותיי לשים כל צמה בתוך תבנית אינגליש קייק, כך גם הצורה תישמר ולא ינזל המילוי!

תגובות נוספות
חזרה לכתבה