|
1. אין כמו הקבבים הרומנים
קבבית , |
רומניה |
|
(21.04.04) |
של מישו " מלך הקבב" מיפו
|
|
|
גברת מישו האחת והיחידה, שולטת ביד רמה על הסועדים.
אין כמו הקבבים והאיקרה שלהם!
|
|
|
|
|
נכון באופן עקרוני אם כי רובינשטיין מאזור התעשייה החדש (פולג) בנתניה נותן לו פייט לא רע...
|
|
|
5. אין כמו הקבב של שמשון !!!!
|
|
|
6. אין כמו הקבב הרומני של מרקו
כמה חבל שהוא סגר את החנות שלו בבן יהודה ת"א אבל השמועות אומרות שהוא עובד במעדני מניה בראשל"צ כדי לנסות מומלץ מאוד הוא המלך ללא ספק!!!!
|
|
|
7. ל- 3
הצחקתני , |
נפנפיה |
|
(21.04.04) |
לא בריא שאתה מסתובב במדור האוכל ומגיב כאן .
:)
תאכל מלפפון עטוף בחסה, אפילו משופד...
אבל תברר קודם במה רוססו, ובאיזה מים הושקו,
וכמה תולעים , זחלים , פרפרים וזבובים טיילו ...
וכמובן לא על גריל כי פחם ועשן זה לא בריא :)
רגע...משופד זה בריא ??
העץ היה בריא ?
והפועלים רחצו ידיים ?
תברר ...
|
|
|
8. מה מתלהבים מקבב רומני בכלל?
מה הביג דיל? תסתכלו על המתכונים בעצמכם. הקבב הערבי מתובל בנדיבות יתר, והטעם שלו בהתאם - הרבה יותר מעניין. קבב רומני זה סתם בשר טחון. גם אני אוהב לפעמים את הטעם הנקי של הבשר, כמו כל אוהב בשר אחר - אבל אז אני פשוט אוכל איזה סטייק טוב. כשאני אוכל בשר טחון בכל צורותיו, אני רוצה אותו מתובל כהלכה.
אבל היי, זה הרי ברור - זה אוכל ארופאי - משעמם ת'תחת.
|
|
|
בשר עם לחם וביצה זה קבב ?
אז איך הם עושים קציצה כל השנה ?
ממרכיבים כאלה יוצא לא משהו אחר אלא קציצה רגילה, ולא חשוב מה הצורה שיתנו לה, או ישימו אותה על גריל ביום העצמאות..
זה בטח לא קבב , גם אם רוצים לקרוא לזה כך.
|
|
|
10. מתקן השב"כ/קבב, הרומני
מיתקן השב"כ לנפלאות הקבב הרומני . נמצא ברחוב בוטרוס ביפו
אצל המלך מישו יאריך שנים הוא אשתו ומסעדתו.
אני דור שלישי למכורי הקבב של מישו ובנותי מתמכרות גם כן.
לשמחתי אין צורך בקבוצת תמיכה תוך כדי השימוש.
|
|
|
11. א.מרק עוף??? נו באמת!!
|
|
|
|
|
תמיד יש איזו פרובוקציה במתכונים פיתאום מכניסים משהו לא כשר כדי שיהיו הרבה תגובות...מעניין שהפעם שכחו...
|
|
|
חבל לכולם על הזמן הקבב הרומני המנצח הוא של קצב בשם פרדר ברח' פדוים בשוק הכרמל הוא המנצח.
בדוק!
|
|
|
15. תגובה ל-4 ועוד
לאונרד , |
חולון |
|
(21.04.04) |
אדון ברקו להשוות את רובינשטיין למישו, פדרר מפדויים 10 בכרמל ועוד, זה חילול הקודש!!!
טיפ- אני מוסיף ציר של מרק בקר עם הרבה עצמות כמו כן במקום סודה לשתיה מי סודה קרים מאוד. בתאבון.
|
|
|
אין כמו הקבב הבולגרי ביפו מי מסכים איתי?
|
|
|
מישהו יודע אם כשר שם ? ומה הכתובת ?
|
|
|
18. קבב של אולם גבעת האירוסים
הקבב הכי טעים שאכלתי היה באולם גבעת האירוסים בראשל"צ
הלוואי שהיה לי את המתכון
|
|
|
19. מתכון שתלקקו את האצבעות
בשר טחון (כמובן)
בצל(כמה שיותר ויותר קצוץ)
אבקת מרק עוף(אוסם אמיתי בשרי)לא הרבה מדי כדי שלא יהיה מלוח.
שמן (חמניות או תירס)
פלפל שחור (לא להתקמצן אבל שלא יהיה חריף מדי)
פטרוזיליה קצוצה (לא הרבה מדי)
טיפ: להוסיף בטחינה של הבשר אצל הקצב חתיכה של שומן כבש.
עצה: לטעום מן התערובת החיה על קצה הלשון (לא לבלוע).
אתם תודו לי.
בתיאבון.
|
|
|
בקזחטן ואוזבקיסטן נפוץ מאד דוכן רחוב שלגריל בשר. הנפוץ הוא שיש קבב מבשר סוס או חמור עם שומן כבש,טעים מאד
|
|
|
21. בבקשה להפסיק עם הכתבות האלה
אבו דאב-דאב , |
אשדוד |
|
(22.04.04) |
יש לי חבר שהתחיל דיאטה השבוע, וסובל בכל פעם מחדש כשרואה כתבות או תוכניות בטלוויזיה (גברי,אהרוני והמנגל) על שיפודים ואורגיות בשריות אחרות. לא יצא 'פתית' חדש? תנו לרזות בשקט!
|
|
|
אני מבינה שהשורה האחרונה בתגובתך מתייכסת אליך.
|
|
|
|
|
24. קבב רומני
עדיף על סטייק , |
מרכז |
|
(22.04.04) |
אין כמו קבב של סבתא!
עשוי כמו שצריך עם התיבלון הנכון והטעמים (והריחות!) הנפלאים!!
חוץ-מזה תהיו קצת ציוניים! תאכלו פלאפל!
|
|
|
25. קבב רומני
מבינה בקבב , |
מרכז |
|
(22.04.04) |
בקבב רומני אמיתי אין לא לחם, לא בצל ולא פטרוזיליה.
רק בשר נכון (שמן כמו אסדו), שום פלפל מלח ביקרבונט ומיים.
|
|
|
מקום ראשון - מישו, אין ספק.
מקום שני - יוז'י ברחוב הנביאים בחיפה.
לכל אוהדי רובינשטיין, יש לו אחלה קבבים, אבל זה לא מסעדה, זו מעדניה, ולכן טיב הקבב נקבע גם על פי מומחיות הממנגל.
|
|
|
בחייך? ממתי מסעדה רומנית היא כשרה?
|
|
|
אין כמו הקבב העיראקי של אמא שלי זה הקבב הכי טעים בעולם, בכלל אין על האוכל העיראקי
|
|
|
29. ככה לא מכינים קבב רומני
מאיפה הבאת בצל בתוך קבב רומני???? ומה זה רק 4 שיני שום לק"ג?? אף רומני לא יאכל כזה קבב מוזר ולא ברור!!! צריך הרבה יותר שום וללא בצל כלל וכלל.
|
|
|
|