אוכל  טעם החיים  בשר בערוץ האוכל
קבב
רותי קינן
פורסם: 21.04.04, 13:56
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 58 תגובות ב-58 דיונים
1. אין כמו הקבבים הרומנים
קבבית ,   רומניה   (21.04.04)
של מישו " מלך הקבב" מיפו
2. הטוב ביותר
הסועד   (21.04.04)
גברת מישו האחת והיחידה, שולטת ביד רמה על הסועדים. אין כמו הקבבים והאיקרה שלהם!
3. לא בריא
(21.04.04)
4. תגובה ל 1
ברקו   (21.04.04)
נכון באופן עקרוני אם כי רובינשטיין מאזור התעשייה החדש (פולג) בנתניה נותן לו פייט לא רע...
5. אין כמו הקבב של שמשון !!!!
יא ,   טבריה   (21.04.04)
6. אין כמו הקבב הרומני של מרקו
קבב ,   רומני   (21.04.04)
כמה חבל שהוא סגר את החנות שלו בבן יהודה ת"א אבל השמועות אומרות שהוא עובד במעדני מניה בראשל"צ כדי לנסות מומלץ מאוד הוא המלך ללא ספק!!!!
7. ל- 3
הצחקתני ,   נפנפיה   (21.04.04)
לא בריא שאתה מסתובב במדור האוכל ומגיב כאן . :) תאכל מלפפון עטוף בחסה, אפילו משופד... אבל תברר קודם במה רוססו, ובאיזה מים הושקו, וכמה תולעים , זחלים , פרפרים וזבובים טיילו ... וכמובן לא על גריל כי פחם ועשן זה לא בריא :) רגע...משופד זה בריא ?? העץ היה בריא ? והפועלים רחצו ידיים ? תברר ...
8. מה מתלהבים מקבב רומני בכלל?
הפולני   (21.04.04)
מה הביג דיל? תסתכלו על המתכונים בעצמכם. הקבב הערבי מתובל בנדיבות יתר, והטעם שלו בהתאם - הרבה יותר מעניין. קבב רומני זה סתם בשר טחון. גם אני אוהב לפעמים את הטעם הנקי של הבשר, כמו כל אוהב בשר אחר - אבל אז אני פשוט אוכל איזה סטייק טוב. כשאני אוכל בשר טחון בכל צורותיו, אני רוצה אותו מתובל כהלכה. אבל היי, זה הרי ברור - זה אוכל ארופאי - משעמם ת'תחת.
9. זה לא קבב
מבשל ,   במטבח   (21.04.04)
בשר עם לחם וביצה זה קבב ? אז איך הם עושים קציצה כל השנה ? ממרכיבים כאלה יוצא לא משהו אחר אלא קציצה רגילה, ולא חשוב מה הצורה שיתנו לה, או ישימו אותה על גריל ביום העצמאות.. זה בטח לא קבב , גם אם רוצים לקרוא לזה כך.
10. מתקן השב"כ/קבב, הרומני
פ יר ,   שרון   (21.04.04)
מיתקן השב"כ לנפלאות הקבב הרומני . נמצא ברחוב בוטרוס ביפו אצל המלך מישו יאריך שנים הוא אשתו ומסעדתו. אני דור שלישי למכורי הקבב של מישו ובנותי מתמכרות גם כן. לשמחתי אין צורך בקבוצת תמיכה תוך כדי השימוש.
11. א.מרק עוף??? נו באמת!!
omri ,   ים   (21.04.04)
12. קבב
NAV   (21.04.04)
איך מכינים קבב חלבי
13. פרובוקציה
תנין אלבז   (21.04.04)
תמיד יש איזו פרובוקציה במתכונים פיתאום מכניסים משהו לא כשר כדי שיהיו הרבה תגובות...מעניין שהפעם שכחו...
14. הקבב הכי טוב ב:
הרומני ,   צהלה   (21.04.04)
חבל לכולם על הזמן הקבב הרומני המנצח הוא של קצב בשם פרדר ברח' פדוים בשוק הכרמל הוא המנצח. בדוק!
15. תגובה ל-4 ועוד
לאונרד ,   חולון   (21.04.04)
אדון ברקו להשוות את רובינשטיין למישו, פדרר מפדויים 10 בכרמל ועוד, זה חילול הקודש!!! טיפ- אני מוסיף ציר של מרק בקר עם הרבה עצמות כמו כן במקום סודה לשתיה מי סודה קרים מאוד. בתאבון.
16. קבב בולגרי
מוני   (21.04.04)
אין כמו הקבב הבולגרי ביפו מי מסכים איתי?
17. מישו כשר ?
גליה   (21.04.04)
מישהו יודע אם כשר שם ? ומה הכתובת ?
18. קבב של אולם גבעת האירוסים
צביה ,   רעננה   (22.04.04)
הקבב הכי טעים שאכלתי היה באולם גבעת האירוסים בראשל"צ הלוואי שהיה לי את המתכון
19. מתכון שתלקקו את האצבעות
ליאת   (22.04.04)
בשר טחון (כמובן) בצל(כמה שיותר ויותר קצוץ) אבקת מרק עוף(אוסם אמיתי בשרי)לא הרבה מדי כדי שלא יהיה מלוח. שמן (חמניות או תירס) פלפל שחור (לא להתקמצן אבל שלא יהיה חריף מדי) פטרוזיליה קצוצה (לא הרבה מדי) טיפ: להוסיף בטחינה של הבשר אצל הקצב חתיכה של שומן כבש. עצה: לטעום מן התערובת החיה על קצה הלשון (לא לבלוע). אתם תודו לי. בתיאבון.
20. קזחי ואוזבקי
איתן   (22.04.04)
בקזחטן ואוזבקיסטן נפוץ מאד דוכן רחוב שלגריל בשר. הנפוץ הוא שיש קבב מבשר סוס או חמור עם שומן כבש,טעים מאד
21. בבקשה להפסיק עם הכתבות האלה
אבו דאב-דאב ,   אשדוד   (22.04.04)
יש לי חבר שהתחיל דיאטה השבוע, וסובל בכל פעם מחדש כשרואה כתבות או תוכניות בטלוויזיה (גברי,אהרוני והמנגל) על שיפודים ואורגיות בשריות אחרות. לא יצא 'פתית' חדש? תנו לרזות בשקט!
22. תגובה ל-8
ilbra   (22.04.04)
אני מבינה שהשורה האחרונה בתגובתך מתייכסת אליך.
23. קבב בולגרי מדהים,
דפנה ,   רמת גן   (22.04.04)
במונקה ובויטושה.
24. קבב רומני
עדיף על סטייק ,   מרכז   (22.04.04)
אין כמו קבב של סבתא! עשוי כמו שצריך עם התיבלון הנכון והטעמים (והריחות!) הנפלאים!! חוץ-מזה תהיו קצת ציוניים! תאכלו פלאפל!
25. קבב רומני
מבינה בקבב ,   מרכז   (22.04.04)
בקבב רומני אמיתי אין לא לחם, לא בצל ולא פטרוזיליה. רק בשר נכון (שמן כמו אסדו), שום פלפל מלח ביקרבונט ומיים.
26. קבב רומני
(22.04.04)
מקום ראשון - מישו, אין ספק. מקום שני - יוז'י ברחוב הנביאים בחיפה. לכל אוהדי רובינשטיין, יש לו אחלה קבבים, אבל זה לא מסעדה, זו מעדניה, ולכן טיב הקבב נקבע גם על פי מומחיות הממנגל.
27. תגובנ לגליה (17)
(22.04.04)
בחייך? ממתי מסעדה רומנית היא כשרה?
28. הקבב של
אלינור   (22.04.04)
אין כמו הקבב העיראקי של אמא שלי זה הקבב הכי טעים בעולם, בכלל אין על האוכל העיראקי
29. ככה לא מכינים קבב רומני
שחר   (22.04.04)
מאיפה הבאת בצל בתוך קבב רומני???? ומה זה רק 4 שיני שום לק"ג?? אף רומני לא יאכל כזה קבב מוזר ולא ברור!!! צריך הרבה יותר שום וללא בצל כלל וכלל.
30. מממממ.....קבאב.....
ליאור   (22.04.04)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה