|
31. מומלץ מאוד, ההבדל הוא עצום
אם אתם אוהבים גלידות ולא מוכנים לשלם את המחירים של האגן-דאז או בן וגריז, אז הכנה ביתית באמת עדיפה.
אני קניתי לי מכונה לפני שנה:
kenwood במחיר מצחיק של 200 שח:
http://www.reviewcentre.com/reviews57053.html
עשיתי איתה כבר עשרות רבות של גלידות מסוגים שונים (לפחות פעמיים בחודש),
וזה פשוט מדהים.
הטעם, הטריות, העדר בחומרים משמרים וצבעי מאכל.
בחישוב כלכלי זה הרבה יותר זול מגלידות שמנת איכותיות שקונים, ובערך באותו מחיר כמו גלידת שומן צמחי.
בקיצור,
עם אתם אוהבים גלידות, לכו על זה...
בתאבון
|
|
|
אני מכינה גלידה במכונה והיא יוצאת חלקה וטעימה אך אחרי שהיא מאוכסנת במקפיא ללילה היא מתקשה. האם יש חומר "אנטי פריז" שישאיר את הגלידה הביתית רכה גם אחרי הקפאה כמו גלידות קנויות?????
|
|
|
איך מכינים פרוזן יוגורט ביתי ?
|
|
|
34. האם התוצאה שווה את המאמץ?
הרי מה יותר פשוט מללכת לגלידריה טובה, במקום לעשות את כל התהליך, לקנות מכונות, לקרר, להפשיר, להוסיף, לערבב...
הריי גלידה אמורה להיות סוג של פינוק , לא?
|
|
|
|
|
36. ל-16 אתה רציני? כי אני הולכת לעשות את זה.
|
|
|
37. חוכמה גדולה!למי יש מכונת גלידה?
|
|
|
38. תחרות אכילת קילו גלידה
לכל חובבי הגלידה.
ביום חמישי הבא, תערך תחרות אכילת קילו גלידה בזמן הקצר ביותר בקניון הגדול בפתח תקוה. שווה להשתתף. גם זוכים בגלידה חינם לשנה (כל חודש קילו) וגם במכונה להכנת גלידה בבית.
|
|
|
39. תגובה ל33 ול34+המלצות למכונה
קודם כל התוצאה שווה את המאמץ , קנינו מכונה של דלונגי , חביבה ביותר ב199 ש"ח ומאז התמכרנו , גלידות תעשיתיות לא נכנסות יותר הביתה(חסכון משמעותי בבכסף) והגלידה מתחרה גם בגלידריה האיטלקית המעולה שנמצאת מול ביתיינו!
לגבי פרוזן יוגורט- 1 גביע יוגורט מעודן +3/4כוס חלב+רבע כוס סוכר לבן+פרי כל שהוא חתוך לקוביות קטנות + פקאן מסוכר קצוץ + שוקולד מפורר למי שרותה . יוצא מעולה
|
|
|
40. פשוט תקראו לזה גלידת סלמונלה
|
|
|
תודה על ההמלצה לי אין מכונת גלידה וזה מוצלח מאוד במיקסר בבית
|
|
|
42. אני חושבת ש-2 מתכוון למג'ימיקס ולא לבלנדר
ולכן זה בהחלט תחליף ראוי.
| |