אוכל  שובו של ההרינג
אוכל אותנטי, על מה כל הרעש?
שגיא קופר
פורסם: 18.11.04, 13:58
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 35 תגובות ב-35 דיונים
31. ואיי ואיי ואיי מה עשיתי......
בני ,   ת"א   (25.11.04)
אז סליחה משגיא שטעיתי ופגעתי בו, וחשדתי שהוא פה רק בגלל קשרים כאלה או אחרים בYNET. וסליחה מהקוראים שחושבים שאין הבדל בן פסטו שנעשה ביד לבין כזה הנעשה במגיג מיקס. וכבר שמעתי שאני על כדורים , ושאנינוהחברים שלי פלצנים. רק על דבר אחד לא קראתי האם זה סביר שאדם שאינו מבדיל באותם דקויות כאלה או אחרות בעיניני בליסה ראוי שיכתוב טור על אוכל? למה אף אחד (להוציא את שגיא עצמו) לא מתיחס לעניין? מה רק על כשרות אפשר לדבר? זה טאבו? אסור לדון בשאלה החשובה האם כותב המדור מבין בנושא שהוא כותב עליו או לא? מה קרה? מה עשיתי שכה מגיע לי? חג סופגניות שמח: מרשם לסופגניות : שני קילו קמח ליטר מים בחש בבלילה צור בעדינות כדורים בסגנון הפלאצ' ויאלה לשמן רותח. דחוף כפית ריבה ובתאבון. מה לא טעים? לא נורא הפלצנים יאכלו סופגניות מרולאנדין אנחנו נאכל סופגניה אותנטית!! דרך אגב שכחו להעיר לי פה שאני כותב בשגיאות כתיב ...אני גם שמן ומכוער חג אורים שמח
32. קצת באיחור אבל בכל זאת
אביטל ,   מודיעין   (28.11.04)
יכול להיות ש- 4 כוסות של פירורי לחם זו טעות במתכון? ניסיתי בסוף השבוע ויצאו לי אבנים...
33. ל- 32: האם השתמשת בפרורי לחם רגילים
ש.ק.   (01.12.04)
או אלה שבמתכון למטה?
34. ל-ש.ק
אביטל ,   מודיעין   (05.12.04)
רגילים...
35. אחלה כתבה!
(27.03.07)
תגובות קודמות
חזרה לכתבה