אוכל  טעם החיים
ערמונים לוהטים לחורף חם
פורסם: 29.11.04, 13:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 53 תגובות ב-53 דיונים
1. ערך קלורי
לי   (29.11.04)
מישהו יודע מה הערך הקלורי - בערך...?
2. 2 שאלות
תמר ,   ירושלים   (29.11.04)
1. האם משקל הערמונים בשני הקינוחים הוא לאחר קילופם או לפני? 2. האם אפשר להשתמש בערמונים המקולפים הנמכרים בואקום (לקינוחים)?
3. והכי הכי טעים זה כמובן לאכול אותם כמו שהם!
ערמונית ,   מרכז   (29.11.04)
4. קליית ערמונים פשוטה-איךךך?
אילן ,   ת"א   (29.11.04)
מישהו יכול להסביר לי איך קולים ערמונים? שיהיו כמו שמוכרים בבאסטות באירופה?
5. ואיך קולים ערמונים בתנור??
ערמונית   (29.11.04)
6. תשובה ל 1
דידי   (29.11.04)
במאה גרם ערמונים יהיו בערך 250 קלוריות, אבל זה רק בערמונים קלויים או מבושלים.
7. לעוף - כמה יין? לא מצוי ברשימת המצרכים
(29.11.04)
8. תשובה ל-4
שמש   (29.11.04)
אם יש לך תנור חשמלי קטן פשוט תדליק את כל הספירלות תמקם אותו בצורה מאוזנת ותשים את הערמונים עליו...... הריח שזה יפיץ בבית פשוט מהמם והטעם.מממממממ........ הטעם!
9. קליית ערמונים
אדמונית   (29.11.04)
אפשר לקלות ערמונים גם בתנור. עושים 2-3 חריצים בקליפת הערמונים ומכניסים אותם לתנור או לאובן טוסטר. למי שיש תנור נפט - אפשר לשים את הערמונים על משטחי הברזל. יוצא מדהים!
10.  קליית ערמונים - המשך
טלי   (29.11.04)
רצוי בנוסף לחריצים גם להרטיב את הערמונים כדי שלא יתייבשו....
11. בישול ערמונים
ערמונית   (29.11.04)
במים רותחים- במקום אופציית הקליה- יוצא נפלא, נימוח ועושה נעים בפה.
12. הכי קל וטעים
קרני ,   גלבוע   (29.11.04)
עושים איקס בכל ערמון ופשוט מניחים על הקמין.ברגע שהאיקס "יפתח" סימן שזה מוכן.אפשר באותה שיטה להניח בתנור בחום גבוה.
13. קליית ערמונים-פטנט
בן   (29.11.04)
אתם מכירים את סיר החרס לתפוחי אדמה?! חורצים X על הערמונים , מכניסים לסיר ועל הלהבה הבינונית בעוצמה נמוכה. מדיי פעם כדיי לערבב לקליה אחידה. מקבלים רח מדהים וטעם של גחלים.
14. אפשר גם במיקרו
עידו ,   ירושלים   (29.11.04)
עושים חריץ בצורת X, שמים במיקרו לכמה שניות (6 ערמונים = בערך 45 שניות) ויוצא משו משו.
15. שהחיינו! הם סוף סוף כאן!
Yonit   (29.11.04)
16. 8: מצוי גם מצוי. 1 כוס יין לבן יבש
נעם   (29.11.04)
17. האם הערמונים טובים לפרוסטטה!?
שאלה   (29.11.04)
18. גלידת ערמונים ב'אלדו'
uv ,   tlv   (30.11.04)
אכלתי גלידת ערמונים נהדרת ב'אלדו'
19. זהירות!! ערמונים מקולקלים ב"מחסני מזון"
כאב בטן של מכור לערמ   (30.11.04)
זהירות !! קניתי ערמונים מקולקלים אכלתי שתיים כאב בטן חבל על הזמן!!! תבדקו טוב לפני שקונים!!
20. תגובה ל-17!! אתה תותח!!
לילך   (30.11.04)
אחלה שאלה
21. ל - 4
(30.11.04)
חורצים בערמון חריץ בגב או X מניחים בתבנית בתנור בחום גבוה למשך כ - 10 דקות עד רבע שעה ומסתכלים מדי פעם שלא ישרפו כשתראה שהחריץ נפתח והקליפה מעט שחומה תוציא מהתנור תקלף (תזהר זה חם מאד) ו- ב ת א ב ו ן !!!!!!!!!!!.
22. קלייה בתנור הכי טעים ותעשו כך:
(30.11.04)
מים + מלח כוס מים + כמה כפיות מלח לערבב ולשפך על הערמונים בתבנית חם גבוה בתנור עד שמתבקעים ...תתטרפו הכל
23. עוד שיטה לקליית ערמונים
רעות ,   השרון   (30.11.04)
לחרוץ בצורת איקס כל ערמון, להניח קוביית חמאה קטנטנה על כל חריץ, להכניס לתנור (על מגש) בחום גבוה. הערמונים מוכנים ברגע שהחריץ/איקס נפתח.... (בערך 10-15 דקות)... מעדן..
24. תגובה ל 17
(30.11.04)
מצבך בקנטים אחי-לך לטיפול
25. ל-23 מ-17, עשית לי את היום!!!!!!!!!!!!!!!!
(30.11.04)
26. שיטה לקניית ערמונים טובים:
ברוך ,   בת חפר   (30.11.04)
לפני שמכניסים את הערמונים לשקית ,פשוט לוחצים קלות על החלק העגול של הערמון. אם הוא נמעך, כלומר, יש אויר בין הקליפה וה"בשר", הערמון לא משהו. אם לוחצים ומרגישים שהערמון קשיח, ההצלחה מובטחת. בתיאבון.
27. ללי- 1
א   (30.11.04)
3 ערמונים= 1 פרי אז כנראה ש-3 ערמונים הם כ- 60 קלוריות (חבל.....)
28. הכי טעים ערמונים ברחובות פאריס!!!
אבגד   (30.11.04)
29. ערמונים בבנקוק.
טייל   (30.11.04)
אין נחמד מלקנות ערמונים בפינה נדחת בבנקוק ופשוט ללכת לאיבוד עם השקית ביד, לא תאמינו לאן השקית תקח אתכם, ואיזה מראות תראו. השקית עם הנפלאות גם תחזיר אתכם בסוף לקוואסן...תנסו.
30. הערמונים שנמכרים בארץ לרוב הם ברמה ירודה
אחד שגר שנים בחול   (30.11.04)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה