|
1. אצלנו גם אין איזון-נולדים 4000 בנים יותר מבנות כל שנה
|
|
|
2. גם אני רציתי בן זכר
| abu el banaat , |
kfar saba |
|
(04.01.05) |
הרצון לא מספיק.
מה שקורה בסין זה רצח בנות.
בטרם לידה (הפלה מאוחרת) או תוך כדי לידה.
|
|
|
3. בואו נסתכל על חצי הכוס המלאה...
מזל שהסינים לא מוסלמים...
(למרות שיש כמות גדולה של מוסלמים
בעולם).
|
|
|
4. ה' נתן פקודה: "פרו ותתרבו", אך הוא שכח לתת
פקודה ctr-alt-del, והוא אפילו לא מתקשר.
|
|
|
|
|
|
6. ואני מה רציתי ? רציתי סינית
| NO WOMEN NO CRY , |
עמנואל |
|
(04.01.05) |
|
|
|
|
מענין למה במדינה שלנו יש כאלה שחושבים שיש יהודים בעולם כמו סינים וצריך להגביל את הילודה (בפרט במלחמה הדמוגרפית באויבינו שקצת יותר מעריכים את עצמם ואת צאצאיהם)
|
|
|
8. אולי אפשר ליבא סינים לטובת מסימות מבצעיות של צה"ל?
|
|
|
9. תה ואורז יש בסין !!!!!!
|
|
|
10. אבל בהודו אין הגבלת ילודה! הודו תעקוף את סין בסיבוב עוד מעט
|
|
|
11. באינדונזיה יש כבר קצת פחות
| צונמי , |
דרום מזרח אסיה |
|
(04.01.05) |
|
|
|
|
למרות שיש לנון יות רבנים ובנות בסין מגבילים מרצון את ילודת הבנות וזאת בשל העובדה שבסין ניתן להוליד רק ילד אחד למשפחה ....ובשל זאת הרבה משפחות בוחרות להפסיק הריון של בת כמו כן בסין יש שישית מאוכלוסיית העולם אז כאשר מראים הבדל רציני בין בנים לבנות הוא יותר משמעותי מאצלנו שאנחנו אחוז קטן מאוד מהסינים.
|
|
|
13. תחילת הירידה במס' התושבים בסין - ב-2050
|
|
|
14. ל-10 :נדמה לי שבהודו יש יותר תושבים מבסין כבר עתה
|
|
|
15. הגידול הכי גדול בעולם באחוזים יחסית למספר תושבים הוא בעזה.
בעזה קצב הילודה הגבוה בעולם.
|
|
|
16. שמישהו יחלק להם קונדומים במקום אוכל
|
|
|
17. יש לאזורנו מה ללמוד מסין
כפי שהבינו הסינים ועוד עמים; ריבוי נוסף הוא הסכנה מספר אחד! התנאי היסודי לפתרון בעיות, הוא יציבות אוכלוסיה. באזורנו מאפשרות הממשלות לקומץ עריצים לאסור על נתיניהם הרבים כל תיכנון משפחה. זוהי הפקרות פושעת שכתוצאה ממנה תלך עוצמת האלימות ותגבר ללא תקווה. בעוד שלאיזורים שבהם האוכלוסיה יותר יצינה יש עתיד.
|
|
|
|
1.3 מיליארד סינים שמייצרים צעצועים זולים, תופרים בגדים פשוטים שנמכרים אח"כ ברשתות יוקרתיות ובקרוב מאוד גם פותחים קו ייצור למכוניות. אין ספק- מעצמה ייצרנית עם כוח עבודה זול וזמין.
|
|
|
19. פעם היו שני סינים
| היום יש יותר מידיי , |
לא? |
|
(04.01.05) |
|
|
|
20. תגובה ל-4 ותחשוב על זה.......
| Daniel , |
Sharon |
|
(04.01.05) |
מה דעתך על:
1. גלי ענק - 150000~ הרוגים בפחות משעה.
2. מגיפת הסארס, השחפת(שחוזרת), אבעבועות שחורות (זכור את ימי הביניים - 70% מהאוכלוסיה) וכו...
3. מטאוריט (שאל כל דינוזאור אים תמצא).
4. סערות סולאריות שדי בהן כדי להחזיר אותנו לימי המקרא...
5. ועוד...
ולכן אסיים ב-
"DON'T PUSH YOUR LUCK"
|
|
|
|
ןככה נפתור את הבעיה הדמוגרפית ואת הרצון לעבוד
|
|
|
|
בערים החרדיות ביתר, רמת בית שמש, אלעד, וקריית ספר הילודה יותר גבוהה מבעזה.
גיל חציוני 10 ( כלומר לפני 10 שנים חצי מהאוכלוסיה עוד לא נולדה.
חוץ מזה בישראל של היום 21 לידות לאלף נפש בשנה כמו בסין לפני ההגבלות.
עפ"י הנתון 12 לידות לאלף נפש בקרוב אחוז הקשישים שם יעלה ועימו התמותה ואז האוכלוסיה שם תקטן.
נ.ב. גם בסין יש 100 מיליון מוסלמים שהגבלות הילודה לא חלו עליהם בגלל פחד השלטונות ממרידה והם מתרבים כמו שפנים.
|
|
|
23. רק לידיעתכם: 20-30 מיליון סינים הם חלק..........
מעשרת השבטים שהוגלו ע"י ממלכת אשור כ-200 שנה לאחר פילוג א"י לממלכת ישראל וממלכת יהודה.
האנשים הללו מקיימים ברית מילה, מדליקים נרות, שומרים שבת, עושים בר מצווה, מתחתנים כמו יהודים, חובשים כיפות ושמים טלית.
כמוהם יש עוד המון שבטים כאלו בהודו ובשאר אסיה.
חבל שממשלת ישראל לא עושה כלום בנידון.
מספר היהודים היה יכול להוות חלק גדול בעולם, בעיקר באסיה !!!
|
|
|
24. "וחוסר האיזון בין מספר הבנים והבנות הנולדים מדי שנה?!"
לכו תסתכלו בבתי היתומים שם - ילדים וילדות בני שנה נקשרים בחבלים לספסלים ומורעבים למוות, רק כי אף אחד לא רוצה אותם. המוני הורים נוטשים את בנותיהם לאחר הלידה למוות אכזרי ומחריד, רק כי הם רוצים ילד זכר שיעזור בשדות כשיהיה גדול ויהפוך למפרנס בגיל הבגרות. כל התוכנית "דאגה לילדות" זה בולשיט אחד גדול, כי לשלטונות שם לא אכפת. אני לא מאלה שרואים בהפלה רצח, אבל עשרות אלפי תינוקות-בנות, אם לא יותר, נרצחות כל שנה לאחר שכבר נולדו בגלל שבאיזורים שבהם גרים ההורים אין רופאים וטכנולוגיה שיחזו מראש את מין היילוד ויאפשרו הפלה.
|
|
|
25. עדיף סינים מאשר עולם מוצף בערבים..
|
|
|
26. תגובה ל7
| איציק , |
תל אביב |
|
(05.01.05) |
כבר היום צפיפות האוכלוסין בישראל גבוהה מבסין, אל תשכח את הבדלי השטח בין ישראל לסין, כמו שבסין יש יותר מדי אנשים ביחס לשטחה כך גם בישראל, וכשהמזון לא יספיק לכולם אנשים יתחילו למות מרעב.
אל תשכח שכדי לבנות דיור לאוכלוסיה הגדלה מפשירים שטחים חקלאיים (ככה זה בכל העולם) וככל שהאוכלוסיה גדלה והשטחים החקלאיים מצטמצמים מתקרב העולם למצב בו המזון לא יוכל להספיק לאוכלוסיה, ואז יש שתי אפשרויות, או שאנשים יתחילו למות מרעב או שיהיו מלחמות אחים בכל המדינות בהן האוכלוסיה רבה מדי ומי שישרדו ישרדו, אז במקום לחכות למצב הזה (שיש מדינות שבהן הוא כבר קיים) עדיף להגביל את הילודה מעכשיו ולמנוע את הסבל.
|
|
|
27. מאיפה השטויות האלה?
| מאיר , |
פתח תקווה |
|
(05.01.05) |
בסין יש רק 5000 יהודים, איך הגעת ל30000000?
|
|
|
28. צריך ליישם את החוק הסיני גם בישראל
אחרת נגיע למצב של אפריקה.
גם כך יש עודף אוכלוסיה בישראל (שכבר יותר צפופה מסין).
| |