|
|
|
2. אחלה - כל הכבוד על הכתבה
סוף סוך יש אוכל טיבעוני!!!
|
|
|
3. בתור צמחונית, אני מודה, מודה, מודה לך (-:
איילת , |
פרדס-חנה |
|
(08.05.05) |
וברצינות, תודה על הידע התזונתי ועל המתכונים.
צמחונות זה הכי, אחי...
|
|
|
4. בשביל מה הטון המתחנחן?
מושחת את גופה בטופו, מרפרפת סביב המדפים, עאלק. עצם העובדה שיש לך מקלדת איננה סיבה לקשקש בלי הכרה כאחרון הבלוגרים.
|
|
|
5. מזל שיש לי כסף לקנות קינואה.
|
|
|
סוף סוף מתכונים צמחוניים אמיתיים, לא מתכוני שמן וביצים בתוספת קורטוב פטרוזיליה לעיטור. במיוחד המתכונים שובי לב על רקע מתכוני יום העצמאות המדממים.
בכל מקרה, מקווה כי תהיה זו לא אפיזודה חולפת אלא מגמה ארוכת תווך של פירסום מתכונים בריאים וצמחונים, תוך דגש על דגנים ועל קיטניות
|
|
|
7. לעדי, תנסי לקרוא את הכתבה
יש הסבר מפורט מאוד
|
|
|
8. אז איך מבשלים אמרנט, אם לא במים?
|
|
|
9. ועצם העובדה שאת יכולה לקרוא לא מחייבת
אותך לקרוא.
|
|
|
תמשיכי לכתוב לנו כתבות מעניינות בשנינות האופיינית לך...
|
|
|
11. רוצה עוד!
עוד אחת שאוכלת קינוא , |
תל אביב |
|
(08.05.05) |
נפלא,
כל אחד מהמתכונים עושה חשק לבשל ולאכול .
סופסוף מתכונים שהם באמת בריאים וקלים להכנה.
הגיע הזמן שתהיה התייחסות למתכונים שפויים ליומיום, אוכל להזנת הגוף והנפש ולא רק להזנת היצר.
תודה!
הלוואי ותקימי מדור שלם ובו מתכונים כאלה.
|
|
|
12. כל הכבוד על המאמר. מאכלים טבעוניים עשירים בחלבון
מאמר חשוב. כן ירבו.
הטבעונות למיינסטרים -
עכשיו גם שהפועל חיפה ישארו בליגה.
|
|
|
13. אני עדה: הכל טעים טעים וגם מזין
את בשלנית מדהימה, ותודה על כל האוכל!
תחי הקינואה והידד לאמרנט!
|
|
|
14. הקינואה כשרה לפסח לאשכנזים!
ג'ני , |
בני ברק |
|
(08.05.05) |
הידד וגם האח!
מאכל 100מם!
יעל גרטי ש1לתת!
|
|
|
15. תודה תודה על ההתחשבות!
נמאס מהשתלטות הכוסברה על כל פינה במטבח! תודה שהתחשבת בנו!
|
|
|
|
|
17. אין כמו קובה בורגול חלבית......תנסו.
|
|
|
18. מה הערך הגליקמי של הקינואה?
|
|
|
19. הבעיה עם כל הדגנים האלה שהם מרים!!!
למה להסתיר?! יש לדגנים האלה טעם מר. אם למישהו יש פטנט איך להיפטר מהמרירות - ישמיע קולו. בתודה מראש...
|
|
|
20. כל הארץ דגנים דגנים :-)
|
|
|
21. לחלבון צריך בדרך ככלל שילוב של קיטניה ו דגן
רוץ מקינואה שאומרים שזה חלבון מלא
|
|
|
22. לכותבת - ולכל הצמחונים
צמחוני , |
מודיעין |
|
(08.05.05) |
בכתבה הקודמת שלך היו מתכונים לקציצות צמחוניות מעולות (ניסיתי!).
א ב ל!!!
המלצת להוסיף להן גבינה ולהגיש אותן עם יוגורט, ואולי לא ידעת שמוצרי חלב מעכבים את ספיגת הברזל בגוף! (האם זו הסיבה לאיסור הדתי על בשר וחלב יחד?)
לעומת זאת, ויטמין C מסייע לספיגת הברזל בגוף. לכן, כדאי לאכול מאכלים עתירי ברזל עם כוס מיץ תפוזים, לטפטף עליהם מעט מיץ לימון וכו'.
בתאבון.
|
|
|
23. הגיע הזמן שיתייחסו לצמחונים... תמשיכו כך!!
צמחונה , |
מדימונה |
|
(08.05.05) |
|
|
|
24. מספר הערות (על ברזל ול-19)
צמחונית בשלנית |
|
|
(08.05.05) |
1. מקורות נוספים לברזל לצמחונים הם אגוזים וקיטניות.
2. כדי שהגוף יקלוט את הברזל בצורה האופטימלית יש לצרוך אותו יחד עם ויטמין c.
3. הערה ל-19: יש לשטוף קינואה היטב במסננת לפני השימוש. באופן טבעי הקינואה מצופה בחומר מר והשטיפה פשוט פותרת את הבעיה.
|
|
|
25. האם קינואה זה אותם זרעים שנובטים בסיר בזמן הבישול
דגנגנית , |
רעננה |
|
(08.05.05) |
מה הבדל בין כוסמין לכוסמת?
המתכונים עושים רושם של טעם דגן עדן.
|
|
|
26. אתר הצמחונות הישראלי - כל מה שרצית לדעת על צמחונות- לינק:
http://www.anonymous.org.il/veg.htm
|
|
|
אני הייתי ממליץ על יחס של אחד וחצי כוסות מים רותחים לכוס של קינואה. כך הקינואה יוצאת פריכה, אוורירית ולא דייסתית.
מעבר לכך, נראה אחלה מתכונים.
|
|
|
אנא חברים - היכן ניתן להשיג יוגורט סויה?
|
|
|
גנן גידל דגן בגן. דגן גדול צמח בגן.
ושתהיו לי בריאים.
|
|
|
|