חדשות  חדשות בעולם
הביון האמריקני מודאג מטרור של "ירוקים"
ynet
פורסם: 19.05.05, 12:07
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 35 תגובות ב-35 דיונים
1. שטויות במיץ.
ג ,   ירושלים   (19.05.05)
כפי שנאמר, הירוקים אכן אינם גורמים לאבדות בנפש (אלא במקרים נדירים, ובדרך כלל שלא בזדון מכוון). אם כך, מדוע פתאום הם 'אחת הסכנות הגדולות לבטחון הפנים'? הרי יש מסוכנים מהם בהרבה - גם מבלי להזכיר את בן לאדן ושותפיו, יש מספיק חבורות פשע מאורגנות ואחרות בארה"ב, שצריכות להדאיג את הרשויות. אז למה נטפלים לירוקים? משום שהם אולי לא מהווים סכנה כל כך גדולה לבטחון הפנים, אבל הם בהחלט מאיימים על כיסם של אילי ההון שמרוויחים על חשבון כולנו, והירוקים הם העיקריים שמסכנים רווחים אלו. לאותם אילי ההון, כמובן, יש השפעה ישירה על השלטון - שמוציא אזהרות מפוברקות מסוג אלה, שישמשו הצדקה לרדוף את הירוקים משום שהם מבצעים את שליחותם נאמנה, עבור כולנו.
2. כל הכבוד להם
אזרחית ,   כדור הארץ   (19.05.05)
חבל שבארץ לא אכפת לנו מהחיות ומאכות הסביבה
3. תשימו לב רק ככה אנשים מתעוררים
צדיק   (19.05.05)
4. כתבה מעניינת מאוד !
אורית   (19.05.05)
5. גם בארץ הגיע הזמן לפיגועי ירוקים
שלומי ,   תל אביב   (19.05.05)
אולי מישהו יעשה לשם שינוי משהו למען בעח פה
6. אני איתם! בקרוב גם אצלנו!
טבעונית   (19.05.05)
הגיע הזמן שכל המתעללים למיניהם בבע"ח יקבלו את שכרם...
7. In order to cure, we must first understand...
28 יום לאחר מכן..   (19.05.05)
8. האמת
אורנה   (19.05.05)
נראה שהאמת מופיעה בשלוש השורות האחרונות של הכתבה.
9. באורגון הם כבר גרמו למות בני אדם
ישראלי ,   מודיעין   (19.05.05)
הם פגעו בציוד של חוטבי עצים וגרצו למותם של מפעילים. אנשים כאלו אינם חובבי טבע, אלא שונאי אדם.
10. הירוקים נלחמים למען מטרות צודקות וגם...
נ.א. ,   תל אביב   (19.05.05)
מטרות אלו הן למען כולם. הפושעים האמיתיים הם הפוגעים באיכות הסביבה בנוסף לרשיות החוק שאנם מונעים מספיק פגיעה כזו.
11. יחסית לשאר המזיקים בעולם הזה...
לחופש נולד   (19.05.05)
הירוקים הם אור בקצה המנהרה...ניסויים בבעלי חיים הם פשע אנושי לכל דבר ותגובתם מובנת מאליו!!!
12. מעצר מינהלי
קצין בכיר ,   הקריה   (19.05.05)
יאללה מופזי תשימו אותם במעצר מינהלי.
13. אקטיביסטים טפשים!!
לצפות את הפלנטה ,   בפלדה ובטון   (19.05.05)
ללא ניסויים בבעלי חיים, לא היו בימינו חיסונים לצהבת ולצפדת ולמי יודע מה עוד !! עם כל הכבוד לשמירת על זכויות של בעלי חיים, בעיניי חיי אדם שווים טיפה יותר !! תפסיקו את הניסויים בבעלי חיים במעבדות לשמפואים וכאלה, אבל לא בתעשיית התרופות !!
14. ואני מודאג מהטרור של התעשייה המזהמת....
@@@   (19.05.05)
אם יש טרור הרי הוא בצד של אותם מזהמים אשר הפכו את כדור הארץ לפח אשפה של מחלות וחיידקים ושולחים את ה-FBI להגן על עצמם...
15. 1,"שליחותם נאמנה עבור כולנו"?! לא ביקשתי ממך
אור   (19.05.05)
לרצוח ולהרוס בשמי, אז נא להוציא אותי מה"כולנו" שלך. מוזר איך כל מי שנוקט באלימות, הרס וטרור, יש לו את ההצדקות שבאות מהמקום הכי הומאני, לכאורה. מהירוקים הייתי מצפה שידעו שרק בדרכי שלום. רק! בחירתם בדרכים אלימות מצביעה שהם סתם טרוריסטים עם תרוץ.
16. בטוח שהם מגזימים אבל בכל זאת זו לא הדרך
הילה ,   ת"א   (19.05.05)
להלחם למען זכויות בעלי חיים ואיכות סביבה - ניתן להתנדב לארגונים כגון מגמה ירוקה, אדם טבע ודין ואפילו החברה להגנת הטבע. בנושא זכויות בע"ח אפילו יותר קל לכל אדם לתרום את תרומתו האישית והחשובה, לצרוך ביצים אורגניות ואם ניתן להרשות מבחינה כלכלית (קצת יקר..) גם מוצרי חלב אורגניים, ומעל הכל - להיות צמחונים. אם באמת אכפת אז צריך להצטרף לשורותיהם ולא לשלוח לפה תגובות ילדותיות שמעודדת טרוריזם, אפילו אם המטרה מוצדקת. יש לנו פה כבר מספיק אלימות...
17. ירוקים לשלטון!
ק. פריש   (19.05.05)
ה CIA וה FBI משמשים כלי שרת בידי ההון הבינלאומי - קרי האמריקאי - שהורס כל חלקה טובה על כדור הארץ ולכן הם מתנכלים לירוקים. זוכרים מה עשו הצרפתים לספינת "גרינפיס" בניו-זילנד?
18. כל (מתעלל ב) כלב יבוא יומו
מקנא   (19.05.05)
אני ירוק מקנאה באמריקאים
19. הסכנה האמיתית לבטחון נמצאת
תומכת פסיבית   (19.05.05)
במפגעים שנגדם הם נלחמים. כמה אנשים ובע"ח מתים מדי שנה ועוד ימותו בגלל נזקים חמורים לסביבה. לפעמים נראה שפשוט אין ברירה, ה"טרור" הירוק (בסה"כ גרמו נזק לרכוש) יוצר הקשבה ומודעות.
20. כל הכבוד !
(19.05.05)
21. הירוקים הם הדבר השחור והאפל ביותר בעת החדשה.
EXTRA-שמאל   (19.05.05)
22. הסכנה האמיתית היא מהמזהמים
ולא מהפוגעים בהם   (19.05.05)
23. ל-21, התואר הזה שמור לאנשי השמאל הקיצוני, לא לירוקים.
טול קורה מבין עיניך.   (19.05.05)
24. כל הכבוד לירוקים - יישר כוח, אנשים טובים! אלה אזרחים נאמנים!
גדעון מחיפה   (19.05.05)
25. כל הכבוד! מוות למכונה!
(19.05.05)
26. צביעות אחת גדולה..הירוקים פשוט מצאו
סוקרטס   (19.05.05)
ניתוב לשחרור האלימות הטבועה בנו כבני אדם.
27. חבל שבארץ אין הענות כזו.. הייתי מצטרפת !!
שרון   (19.05.05)
28. 5 מה יש לעשות למען רובם חיים טוב.
(19.05.05)
תרצה לעזור להם לך תגדל כלב או חיה אחרת.
29. המסיון הירוק.
EXTRA-שמאל   (19.05.05)
דווקא "הירוקים הקיצוניים" אינם מפחידים אותי כפי שמעוררים בי חלחלה המתונים והפיקחים שבהם. הקיצוניים בתנועה שחורה זו הם בפשטות חבורה של טרוריסטים לכל דבר ועינין, ובטרוריסטים יש לטפל בדרכים המקובלות, טרוריסטים גם אינם מושכים דעת קהל אוהדת ברוב המקרים, פרט לתמהונים בודדים. אל נא נבלבל בין טרור זה לבין טרור שהוא מוצאם האחרון של לוחמי חופש, עם כל ההסתייגויות שיש לי מטרור. האוייב האמיתי טמון בתוך אותם "ירוקים" מתונים לכאורה , שכל מה שעומד לנגד עייניהם לדבריהם, הוא טובת כדור הארץ והטבע, ירוקים אלו שכחו מזמן מה היא טובתו האמיתית של האדם, הם שכחו כי ניסויים בבעלי חיים נועדו להציל חיים, כי כריתת עצים היא לעיתים חיונית לרווחתו של האדם, הם שכחו מזמן כי האדם וצרכיו באים הרבה לפני צרכיהם של בעלי חיים או צמחים, אין בכך לאמר כי יש להתעלם כליל מהטבע, ושניתן כעת להתחיל ולזהם כל חלקה טובה, מטרתם של הירוקים כמו כל תנועה תמימה שצמחה מעבר לכל פרופורציות היא אחת, כח, כיום הירוקים הם כח פוליטי חזק מאוד בכל העולם המערבי, והם מנצלים כח זה כפי שכל פוליטיקאי מושחת יודע לעשות. הגיע הזמן שהציבור האויל או התמים יפסיק ללכת שבי אחר עגל הזהב הירקרק, ויכניס מעט פרופוציה לתנועה המסיונרית הירוקה אך לא חדשה.
30. נו באמת. אם אתם רוצים לעזור לכדורה"א, אז אתם לא צריך להפגין.
א. נונימי   (19.05.05)
פשוט מאוד: חכו כמה חודשים עד שאסיים את הפרוייקט שלי ואז תוכלו לרכוש במיטב כספכם (ואני מתכוון להרבה מאוד כסף), מערכת ייצור חשמל סולארית, שבזכותי אפילו תשלם את מחירה בחשמל, בכ-10 שנים בלבד (ועם קצת מזל, תהפוך אותי לאדם עשיר, בהרבה פחות זמן). או בקיצור - להיות "ירוק" זה לא אומר להפגין. להיות "ירוק", זה בעצם אומר - לקנות ממני :-) .
תגובות נוספות
חזרה לכתבה