אוכל  טעם החיים  סיר שמח - רותי קינן
אסאדו
רותי קינן
פורסם: 01.06.05, 13:03
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 64 תגובות ב-63 דיונים
61. אסאדו - שפונדרה
קייטרינג בוצ'ר ,   בית הלוי   (19.05.08)
החומרים 1 ק"ג אסאדו\שפונדה שלמה עם העצמות 2\1 בקבוק יין אדום יבש - רצוי קברנה סובניון 2\1 ראש שום מחולק לשיניים ופרוס גס פלפל שחור גרוס מלח אופן ההכנה: 1. מכניסים את השפונדרה לתנור ל 15 דקות בחום גבוה (250 מעלות). מנמיכים את החום לנמוך מאוד (110 מעלות) וממשיכים לצלות עוד שעתיים. 2. מוציאים את התבנית, מוסיפים את היין, הפלפל והשום וממשיכים לצלות בחום נמוך עוד כשעה 3. מוצאים ומחלקים למנות לפי העצמות. משתמשים בנוזלים כרוטב. הארגנטינאים אוהבים לצלות בשעה האחרונה בצלים קטנים וקלחי תירס חלב עם האסאדו וכמובן להגיש את הבשר עם רוטב צ'ימיצ'ורי.
62. כתה מוצויינת
(27.04.10)

רק אם הייתם יכולים להריח דרך האתר שלי את הניחוחות ...

www.אסאדו.name

63. התנור
דני   (07.04.16)
באיזה מצב המנור?טןרבו או למעלה ולמטה?
תגובות קודמות
חזרה לכתבה