אוכל  טעם החיים
כרישה, ירק מקופח
יעל גרטי
פורסם: 23.10.05, 11:15
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 36 תגובות ב-36 דיונים
31. קציצות מאד טעימות
פנינה   (29.10.05)
אני ממליצה להוסיף 2 תפוחי אדמה מבושלים לקציצות הכרישה (במקום קמח ופרורי לחם שזה מיותר לטעמי) מועכים את התפוחי אדמה כשהם חמים, קצת מלח, פלפל שחור, הכרישה שהורתחה והסחוטה, איזה 3 4 בצים, מטגנים ויוצאות קציצות מאד טעימות.
32. כרישה = אשתו של הכריש
כריש   (05.11.05)
33. קציצות פראסה
or ,   tel   (24.09.06)
האם קציצות פראסה הן בעצם קציצות כרישה? מה דומה ומה שונה? האם זה בעצם אותו הדבר במושג?
34. אפשר לאכול גם את החלק הירוק, לא הכל, כמו בצל ירוק
מימה   (27.04.07)
אפשר לאכול (הרי מבשלים את זה) גם את החלק הירוק!!!!!! רק לא את כולו..כמו שלא אוכלים את כל הירוק של בצל ירוק..אז אותו חוק עובד גם על כרישה...בעיקר במרק..ובכלל בכל תבשיל..זה טעים מאוד. בתיאבון
35. נזכרתי, חשוב מאוד לדעת איך לנקות ...כנסו
מימה   (27.04.07)
חשוב מאוד לנקות כרישה טוב טוב, יש בזה אדמה וכידוע באדמה יש E COLI שזה חיידק מסוכן..לכן חשוב לשטוף טוב. יש לחתוך את הכרישה עד אמצע הלבן, אוכלים גם את הירוק ..אגב..לפרוס, ולשים בקערה עמוקה , למלא במים קרים. הכרישה צפה והחול והאדמה שוקעים למטה..להוציא את הכרישה אחרי השריה של 5 דקות..היא תהיה נקיה כי כל החול ישקע למטה. המתכונים די חביבים חוץ מזה עם הצימוקים..הקיש נשמע טוב. בתיאבון
36. תגובה לשלוש
(17.10.08)
אם כבר מרק, ואם בריאות ומעט קלוריות בעניין, אפשר לוותר על השמנת ולהוסיף תפוח אדמה אחד או שניים כדי לקבל סמיכות. זה יוצא מצויין (טעמתי את הגירסה עם השמנת ובעיני זה הרבה יותר טוב ככה... וגם הרבה פחות קלוריות)
תגובות קודמות
חזרה לכתבה