|
1. אולי תפסיקו כבר לעשות לו פרסומת????
כבר כמה שבועות מספרים על המסעדה החדשה, על הספר החדש ועל מה לא....
עם כל הכבוד - הוא לא בדיוק העילוי הקולינרי שאתם עושים ממנו.
|
|
|
|
|
|
|
4. יופי של ספר. בהצלחה ובתיאבון
|
|
|
שמישהו כבר יענה בבקשה. היכן המסעדה ומה שמה?
|
|
|
6. אכן כתבת פרסומת ויחס"צ למנה שטרום
מחר הוא כבר יבקש יותר כשייעץ למסעדה זו או אחרת בעיצוב התפריט שלה...
אגב לפני הרבה זמן הוא שינה את התפריט של הוייטהול...מאז...ממש מכה ! חייבים לחזור לתפריט הקודם ! או לשנות הקיים !
התפריט שמנה שטרום בנה הוא על הפנים !
|
|
|
7. ולאחר 17 שנים, תוכלו להנות מפסטה טעימה ורעננה
נסחפנו קצת , |
לא ??? |
|
(24.10.05) |
|
|
|
8. מי זה בכלל מנה שטרום??
|
|
|
9. בשביל המנה הזו היינו צריכים להתחיל בערב החג ולסיים בסופו....
|
|
|
10. הצרה היא שבארץ כל אחד נהיה "בשלן" "מסעדן" ו"יחצן""....
ופתאום כולם מבינים באוכל איטלקי, אפילו שהם לא ממש יודעים איך קוראים לו, ואיך מכינים אותו. אתם יודעים שנמאסתם ????
|
|
|
כתבה פשוטה מרעננת ומפתחת תאבון
|
|
|
12. מה זה השם הזה מנה? זה איש או אישה???
מרי ליכטנשטיין , |
תל-אביב |
|
(24.10.05) |
לפי השם משפחה שלו הוא אולי מבשל גפילטע פיש או רגל קרושה.... תעזבו אותנו כבר מכל ה"טבחים" האלה. דחיל ראבאק !!!!
|
|
|
13. יש בארץ אולי 4-5 טבחים באמת טובים.... זה הכל.
אני לא אגיד את השמות, אבל אלה טבחים אמיתיים שיודעים לעבוד (והם לא מופיעים בטלויזיה ולא אצל קלודטה פולפטה...)
|
|
|
14. מנה מדהימה וגם מנה שף מדהים
|
|
|
מי שאכל באיל פאצו יודע
ולגבי כל ההערות על מנה - ראו מה כתבתי למעלה
קשקשנים
|
|
|
16. ספר מצויין של שף מצויין
המנה נראת נהדר, בספר יש הסברים ברורים וקל להכין את המתכונים. בהצלחה!
|
|
|
עושה רושם שזה נכתב בקנאה. בתור "אוכל מתמיד" במסעדתו הקודמת "איל פאצו" אני יכול להעיד כי מביני דבר כמוני רואים בו את ההבטחה הקולינארית האיטלקית בארץ שהתגשמה. בחודש הבא תפתח מסעדה חדשה בניצוחו "טוטו" במגדל המוזיאון החדש. אני מאחל לו הרבה הצלחה ולקוראים שאינם קנאים הרבה ארוחות טעימות.
|
|
|
18. כשבא לי על רביולי אני קונה בסופר על יד הקוטג' את המוכנים
ג'יאני אניילי , |
פירנצה |
|
(24.10.05) |
שם במים חמים מספר דקות מוסיף רוטב פטריות משקית קטנה ומגרד מעל פרמזן ( הרג'נו האורגינל מאיטליה ) תאמינו לי יוצא אכלה בדיוק כמו באיטליה ושכל הפלצנים לא יבלבלו את המוח , 10 דקות גג ויש לי ארוחה מעולה בתוספת בקבוק יין.
|
|
|
תכנסו לחנות של רוסים, תקנו פלמני או וורנקס עם מילוי בשר, תפוח אדמה, גבינה, דובדבנים - מה שבא לכם. 5 דקות במים רותחים וזה מוכן. ותעזבו אתכם מרביולי.
|
|
|
20. אין אין אין כמו הריביולי שמנה מכין
|
|
|
1. כיצד הוכן הבצק?
2. מה הוא הוסיף בדיוק לאחר העבניות למחבת?
כרגיל לא חושבת על סדר הגיוני.
לא מובן, חסר תוכן.
|
|
|
22. יא איך בא לי גם פסטה !!!
ענבל , |
תל אביב |
|
(24.10.05) |
|
|
|
23. הזלתי ריר על המקלדת!!
איזה יופי :-))
|
|
|
24. ל 1 ,ו 6 :איך פרסומת אם אין כתובת
ושם המסעדה ? איזה חכם מגיב 1...ממש שכל של מצקת
|
|
|
25. ל-21, יש את כך התשובות בגוף הכתבה, בכתב
|
|
|
26. מס 19 אהבתי את הרעיון
|
|
|
27. congratulations
Itamar Davidov , |
Mexico city-Tel Aviv |
|
(24.10.05) |
for all you do for the Italian cuisin in Israel.
DASH at home
|
|
|
28. האם הוא אח של דרור שטרום הממונה על הגבלים עסקיים?
|
|
|
29. מים
דורית , |
גבעתיים |
|
(25.10.05) |
האם אין מים ברוטב?
|
|
|
30. לשואלת מ-12 - קיצור של מנחם ולכן מבטאים כמו "מנע". ערב טוב
| |