אוכל  אוכל בווידאו
מָנָה מָנָה - רביולי גבינות ברוטב עגבניות
תמי לויאב
פורסם: 24.10.05, 09:27
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 60 תגובות ב-59 דיונים
31. השם מנה זה בא מהשם מנחם?
מניה   (25.10.05)
32. תגידו מה למנה שטורם ולאוכל איטלקי?????
איטלקיה ,   תל אביב /רומא   (24.10.05)
33. מנה שטרום השף האיטלקי הטוב בישראל
א"א ,   תל אביב   (24.10.05)
34. המסעדה של מנה נמצאת ב....
טבח ,   ת"א   (25.10.05)
לפי מה שאני יודע.....המסעדה נמצאת באזור של ביה"ח איכילוב איך אני יודע? מנה שטרום הוא מתחרה בנו, דהיינו המסעדה שאני עובד בה עברה למשכן חדש בבית אסיה (ליד איכילוב) והיא יותר מומלצת מהמסעדה של מנה, לילית שמה, תבקרו, תאכלו, תיהנו (מסעדת גורמה בשרית)
35. יופי של כתבה אהבתי את הפירוט תעשו רק כאלה כתבות
בשלן   (24.10.05)
ממש כתבה טובה
36. כתבה מקסימה, שף נהדר!!!
נורה   (24.10.05)
כל הכבוד ובהצלחה :)
37. למגיבים 1,6, 21 ובכלל: כנסו כנסו
גרי לוין ,   הרצליה   (24.10.05)
אתם טינופת של אנשים שככל הנראה לא יודעים לעשות הרבה חוץ מלהפיץ את הקטנות שלכם, השליליות שלכם והמרירות האיומה שלכם. לא, לא נמאס מאנשים כמו מנה, שאין לי כל קשר אליו ואיני מכיר אותו. נמאס מאנשים כמוכם ומגיבובי השטויות הבלתי מנומקות שאתם טורחים לכתוב. אפסים, קישטה!
38. the recepy for the ravioli-basilicum
orit ,   grossmannn   (25.10.05)
I'm living in Italy for several years and I can tell you that basilicum has never been added while cooking but at the end because the heat kills the flavor of that delicate herbs. A true italian cecepy never adds it during cooking!
39. אני שומע אותו מדבר וישר באים לי העצבים!!!
שאנטי באבא   (24.10.05)
40. איך אומרים? ימותו הקנאים... :-)
Moshe ,   Manchester   (25.10.05)
מנה,עוד פעם בהצלחה, ננסה את המתכון בסופש הקרוב!
41. ומה עם קצת פירגון? מסכנים מרירים שכמותכם
משיח הזקן ,   ג'ולמאלאת   (25.10.05)
מנה שף מיוחד וזה שלא שמעתם עליו ואתם טיפשים מספיק להעיד על כך מראה כמה אתם בעינייני בישול. גם על חצ'טוריאן לא שמעתם, אז מה? תשאלו מה הוא מבין במוזיקה? נמאס מההתבוססות בטיפשות ובנמיכות הקומה, קשה לכם? מציק לכם? לא בא לכם להתעסק עם רביולי כשאפשר לקנות בסופר/מכולת רוסית/שוק בדואי ? לכו תאכלו תירס ולוף, למה למשוך את כולם לביצת רפיסות המוח שבה אתם דגים שמחים?
42. בלאגן שלם, אין סיכוי שאני אכין לבד
(25.10.05)
אבל נראה מגרה, אני בשביל כאלה פשוט הולכת למסעדה טובה.
43. איפה קונים קמח דורום לפסטה? לא מוצאת בשום סופר..
ליבי   (24.10.05)
44. להשקיע ברוטב, לקנות רביולי מוכן.
לדעתי...   (25.10.05)
אנחנו עובדים. אין זמן להכין את זה שנה וחצי לפני. אגב - אני בחיים לא מזמינה את זה במסעדות (מנה קטנה מדיי עבורי).
45. יאמי...
(24.10.05)
46. קצת בסיסי, לא?
חזרתי מאיטליה ,   לפני יומיים...   (25.10.05)
אם כבר נותנים מתכון הייתי מצפה למשהו קצת יותר מיוחד. את ה"מתכון" למלית גבינה אני מכירה מזמן... ורוטב העגבניות גם לא חדש. דבר נוסף: אם צריך קודם להכין את הרוטב הבסיסי, אחר כך את הרוטב ובסוף את הרביולי - למה לא לתת את המתכון בסדר הזה? אגב, במחירים שמוכרים בארץ פרמזן , מוצרלה וריקוטה - אפשר כבר ללכת למסעדה... אבל זו באמת לא אשמת הכתבת והטבח.
47. בהצלחה מנה.
ענבל   (25.10.05)
עדיין מתגעגעת לפוקצה תרד שלך.. שף נהדר רק לנהל מסעדות הוא לא יודע.. אני מקווה שהפעם בחרת מישהו שינהל את המסעדה כמו שצריך.. ושהפעם אין לו קשרים במאפיה.
48. כל הכבוד ל Y NET,רוצים עוד וידאו של מנה
בשלן ח   (25.10.05)
וכל הכבוד על הרעיון של הבישול במטבח ביתו! רוצים עוד (אם אפשר...)
49. מנה שטרום הוא השף האיטלקי מס' 1 - כדאי ללכת למסעדה שלו
חדל קשקש ברשת   (25.10.05)
50. לגרי מ 37
יעלי ג'לי   (25.10.05)
אתה חייב לנסות להרגיע את עצמך. תנשום עמוק.
51. מי זה בכלל מנחם שטורם????
(26.10.05)
52. לגרי מס. 50 - קח כדור הרגעה ותחליף את השלם שלך לשם עברי !!!!
הדס לוי ,   תל-אביב   (26.10.05)
מזכיר לי את תום וג'רי מהסרטים של וולט דיסני. רק שאתה עצבני וגס רוח !!!!! קח כדור הרגעה. תחליף את השם שלך לשם עברי - זה יעזור לך להרגע ולקלל פחות !!!
53. תגידו, לא היתה אף תגובה שלילית? או שלא פרסמתם???
הוישרק   (26.10.05)
54. מה זה איך קואים לו?
בת שבע ,   ראשל"צ   (26.10.05)
לכל אותם מגיבים שמתלוננים על שמו של השף מה זה משנה איך קוראים לו? ומה זה משנה אם עושים לו יוסי ציבור,אך אחד לא מכריח אותכם לראות ולשמוע,ואם הוא פותח מסעדה חדשה,שיהיה לו בהצלחה!!!!! רק שתדעו שהרבה "שפים" שמופעים בכל מיני תוכניות למניהם בטלויזיה הם בכלל לא שפים בתאבון
55. ל-53
שיר   (26.10.05)
דווקא היתה אחת שלילית ממני ולא פרסמו
56. מסעדה חרתה
ארכיטקט ,   תל אביב   (26.01.06)
חבל על הזמן ועיקרעל הכסף הינו היום בצהרים אכזבה במילה אחת
57. מתכון גרוע!!!
ליאור דרכסלר ,   רמת השרון   (10.08.08)
58. מתכון אחד...
אופה   (26.05.09)
אחד הגרועים בכלל לא מסברים איך עושים את זה מה אנינ במסעדה שצריך מכונת פסטה תשתמש באצעים פשוטים באמת מזהה מתכוןן גרווע וגם איך שהוא מסביר
59. תגובה להרבה תגובות
חסוי   (13.01.12)
כל מי שכתב שהמתכון לא טוב ומסובך טועה ובגדול!
תגובות קודמות
חזרה לכתבה