אוכל  אוכל בווידאו  אוכל בווידאו
מדריך: איך לבחור סטייק - מסינטה ועד אנטריקוט
גיא רובננקו
פורסם: 21.01.06, 16:53
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 176 תגובות ב-169 דיונים
61. תבקשו שיבחרו את הבשר עבורכם בטיב טעם
ROY ,   HAIFA   (21.01.06)
הם יודעים לתת בטר טוב
62. ל-15
אוכל בשר ,   פרימיטיבי   (21.01.06)
גם הצורך למין הוא צורך פרימיטיבי. חוץ מלעשות ילדים, אתה ממש פרימיטיבי שאתה מנסה לעלות על אישתך / חברתך בכל הזדמנות. חרמנות והוזלת ריר למראה בחורות עירומות זה ממש לא עושה אותך מודרני
63. BULL SHITTTTTTTTTTTT אחד גדול
RONIAL   (21.01.06)
בוא ל- ESTANCIA של הדוד שלי ב- PAMPAS. תפגוש שמה את ה- GAUCHOS הכי פשוטים וצנועים שבחיים שלך לא פגשת. אם יסבירו לך מה זה לפרק פרה בשדות, לצלוב אותה על כמה ברזלים ולהכין אותה לאט, לאט. האם פעם טעמת bife de chorizo או bife de lomo או tira de asado ישר מה פרה. כדי להתמוגג שים לך חתיחת tapa de asado ט קצת vacio. אנא ממך AMIGO תפסיק לבלשט. כל זה אחרי שהתמוגגת עם כמה chunchulines ליד כמה rinoncitos שים לצד mollejas על האש עם כמה טיפות מיץ לימון.
64. ל-27 מ- 19
(21.01.06)
תגיד, ואם מישהוא אוהב המבורגרים של White Castle אז מה? אתה אוהב מה אתה אוהב וכל העולם אוהב אחרת
65. למס' 49: בכלל לא "מציאה" גדולה
ניב ,   ירושלים   (21.01.06)
לא מזמן אכלתי במסעדה שמתיימרת לפחות להיות דרום אפריקנית (Black Steer, שנמצאת בדרך לירושלים, איפה שהיה פעם פונדק מוצא). הזמנתי שם סטייק אנטריקוט, ואני לא זוכר שהוא היה יוצא דופן באיכותו. טעמתי כבר סטייקים יותר טעימים.
66. צימחוני לאן?
אריה ,   ארץ המרעה   (21.01.06)
מרוב אכילת עשבים הוא מתחיל לחשוב כמועגל.
67. צמחונות היא מחלה.
(21.01.06)
בני אדם הם ציידים-מלקטים, עם דגש על הציידים. מי שחושב שמה שהיה טוב בשביל אבותינו הפרימיטיביים כבר לא טוב בשבילנו, הוא פשוט אידיוט. העולם הוא אותו עולם, האדם אותו אדם והאידיוטים הם אותם האידיוטים.
68. לכו לעזאזל אתם עם הבשר שלכם, אני אוכל עכשיו המבורגר...
אסף ,   נגב צפוני   (21.01.06)
הוצאתם לי את התאבון, למה אין סטייקים במקרר????
69. בשר זה רצח טעים!!!
למס 10   (21.01.06)
אין כמו סטייק טוב!!!
70. בהמלצתך נגעת בבשר לעוס היטב איפה הטיפים?
אני ,   אלפי מנשה   (21.01.06)
מה בדבר העשרת הידע של אוהבי הבשר ? למה אין המלצות על נתחים נוספים מהבקר כמו למשל השייטל? למה אין לך האומץ לכתוב באמת אלא לגעת נגיעת גורמה במשהו שאפילו ביתי בת ה-7 שורקת מתוך שינה??????.
71. ל47 בשר מוכשר הוא לא מלוח
מבין ענין ,   נגב   (21.01.06)
בתהליך ההכשרה התעשיתיממליחים בערך רבע פרה כל פעם זה חוקי מבחינת חוקי הכשרות כי לא משנה מה גודל הנתח העיקר שיהיה מוקף במלח אבל בגלל גודל הנתח יחסית לכמות המלח הוא כלל לא משפיע על טעם הבשר, רק כשקונים חתיכה לא מוכשרת וממליחים בבית יש השפעה על הטעם לכן תמיד מומלץ לקנות כבר מוכשר
72. תגובה ל10+15+38 ושאר הצמחונים
אני ,   אלפי מנשה   (21.01.06)
מילא אתם מעדיפים לאכול חסה על פני אנטריקוט עסיסי למה אנחנו צריכים לסבול אתכם באמצע כתבה טובה בסיסית למתלמדים באכילת בשר . אתם לא רוצים אל תאכלו אבל אל תיתנו לי חסה כתחליף!!!!!!!!!!111
73. עדיף סקס על סטק
דני ,   כפר שמואל   (21.01.06)
אין ספק שסקס טוב עדיף על סטק ריר.עיסוי טוב על פילה מדיום,בקיצור השקיעו את היצירתיות בדבר האמיתי,
74. אדום אדום זה הבשר הטרי האמיתי
מוטי ,   קרית מלארכי   (21.01.06)
כמי שמתימר להיות בעל מסעדת בשרים ומומחה לבשר אין לך כנראה מושג. כי אילו ניסית את הסטיקים של אדום אדום [קונים בכל חנות מגה או סופרסנטר] שעושים משייטל או משפיץ צר'ך אני משוכנע שהכתבה לט היתה נכתבת כפי שנכתבה. נסה ותהנה
75. עשיתם אותי רעב...
פיטר לוגר   (21.01.06)
76. אין כמו הסטייקים בארגנטינה!!!
ע'   (21.01.06)
חברים יקרים..... תבלבלו את השכל כמה שתרצו אבל אחרי שתאכלו סטייקים במדינה עם הבשר האיכותי ביותר בעולם, אתם תאכלו בארץ ולא תבינו איך עד היום אכלתם פה בשר.........
77. הכשרות רק הורסת את הבשר ומייקרת אותו!!!
og   (21.01.06)
הכי מומלץ לקנות אצל הערבים!!! גם לא כשר (שחיטה כשרה הורסת את איכות הבשר) וגם זול בטירוף כי אין איזה משגיח כשרות גנב שלוקח אלפי שקלים רק בשביל תעודה מכוסתחת וההפרש נופל על הלקוח..... 55 ש"ח לקילו אנטריקוט וגם פילה!!! טרי טרי!!! ואיכותי!!!
78. לא לתבל סטייקים!!!
עוז   (21.01.06)
רק מלח ולימון, אפשר גם פלפל. הרבה אנשים נוהגים להרוס את הסטייק עם תיבולים שונים... בשר צריך להיות בטעם בשר ולא בטעם אחר!!! תיבולים תשמרו לשיפודים, קבבים ואחרים, לא לסטייקים.... להפוך רק פעם פעמיים בצלייה ולא לעשות חיתוכים...
79. סטייק פילה הכי טוב אצל אגו !!!
ירון ,   הרצליה   (21.01.06)
סטייק הפילה הכי טוב בארץ כיום מוגש אצל אגו קייטרינג - חברה לאירועים, אכלתי פעמיים וחבל לכולם על הזמן. כל מי שכותב על טיב טעם וכו' פשוט נמצא שמונה דרגות מתחת... לגבי המיט בר - מסעדה מעולה. היחידה שמגיעה לסטנדרטים בינלאומיים למרות שגם אצלם יש לפעמים נפילות...
80. אתה כזה אידיוט
מי דפר ,   8   (21.01.06)
81. הצמחונים אוכלים את האוכל של האוכל שלנו
אופיר   (21.01.06)
אין על בשר !!!!
82. כולכם משועממים
אידי אמין דדה   (21.01.06)
וגם אני...
83. ל38...אתה צודק ב 100% אם בשר הכלב יהי רך וטעים..
טוני ,   תל אביב   (21.01.06)
כמו אנטריקוט...אז אני בפנים..אוכל כל מה שזז..וטעים...חחחחחחחחחחחחחחח עוף מוזר אלק...
84. ל31
מה זה משנה ,העיקר ,   שיש לי מה להגיד   (21.01.06)
אתה ראית את הכתבה של כלבוטק על טיב טעם ? כי אם לא כדאי לך מאוד להתעדכן :הבשר המתובל של טיב טעם הוא בשר משריח שפג תוקפו ומשרים אותו בחומץ ומלח כדי שלא יסריח!!!!!!!!!!!!!!!! יש בו הרבה יותר חיידקים מעל המותר !!!!!!!!!!!!!! ויש בו חיידקיי סלמונלה ועוד כל מיני חיידקים מוזרים !!!!!!!! וזה לפי מחקרים ובדיקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
85. תשובה ל-32
שי ,   ירושלים   (21.01.06)
קוראים לזה נקניק
86. הכי טוב ופלה...
עוד אחד בלי דיעה...   (21.01.06)
87. השומן של הבקר מסוכן מאוד!!!!!
אדם   (21.01.06)
לידיעתכם גוף האדם לא ממש מעכל שומן מן החי, שגורם לסתימת עורקים בעיקר בלב ובמוח. מה שמביא בנקל להתקפי לב ולשבץ מוחי. בעיקר לאנשים מעל גיל 40. אז "דיר בלקום"!!!
88. הסטייקים של טיב טעם הם
ירון   (21.01.06)
הסטיקים הכי טעימים שיש במיוחד הלבן רוצו לקנות
89. מסעדן שלא מבין בבשר תתביש
איל ,   תל אביב   (21.01.06)
חשבתי שכמסעדן אתה אמור להבין בבשר וככותב אתה אמור להסביר לקוראים את מה שהם לא יודעים - התאכזבתי מאד מהכתבה כיוון שאין בה שום חידוש . למה לא כתבת על שאר החלקים המתאימים לסטייקים שנמתאים בחלק האחורי של החיה. בארגנטינה משתמשים בשפיץ צא'ך ובארצות הברית משתמשים בשייטל ובכף.אז בבקשה כמסעדן אתה אמור להוביל ולשנות את דרכו של קהל לקוחותך אבל כנראה שבמסעדתך אפשר להשיג רק בשר קפוא כי אחרת איך תסביר לי את כמות האנטריקוט שיש לך.
90. לכל מי שהגיב לתגובה שלי
עידו   (21.01.06)
כן, אני באמת חילוני. כן, גם לחילוניים מותר שיפריע לראות המלצה על בשר נא, ועל אוכל לא כשר, בעיתון ישראלי\אתר שמייצג אותו. אני לא מטיף לאף אחד לאכול כשר, אבל בהחלט מפריע לי שאתר כזה מפרסם את זה כך.
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה