|
1. וואו תודה, בעלי חולם להכין סושי בבית
מנסה להבין עניין |
|
|
(07.03.06) |
|
|
|
2. מקום איום עם סושי מזוויע!
שיא הגועל היה סושי עם עוף (???) שלא טרחו לנקות ממנו את הסחוס. מנהג יפני ידוע הוא לירוק את שאריות הסחוס אחרי הארוחה.
או הסושי מושי, שהוזמן בשל שמו המבטיח, והתגלה כבעל טעם מדויק ומחשיד של המבורגר במקדונלדס.
כל אלה הוגשו באיטיות מדהימה על ידי צוות מלצרים בעל פרצוף חמוץ כמו הדגים שהגיש, כאשר כל מלצר מסרב לקום ולעזוב את הכיסא שישבנו מונח עליו משל היה חבר בקדימה.
הסושי הטעים והיצירתי ביותר הוא ללא ספק סושי בזל (מומלץ במיוחד הבוז'ולה...). אך גם שם החלו להתחצף לאחר שהעלימו מהתפריט את קינוח העל (האגודנגו) והביאו במקומו שתי חתיכות זעירות של בצק פילו בסכום של 30 ומשהו שקלים.
|
|
|
3. איך מכינים רול אמיתי
סטלנית החושרמוטה , |
הודו הקטנה |
|
(07.03.06) |
כל מה שדרוש כדי להתחיל לגלגל:
ריזלה
קרטון קטנצ'יק
סיגריה או טבק
ג'אראס איכותי החושילינג
את כל המוצרים תוכלו לרכוש מאנשים שמתמחים בהודו.
הוראות הכנה:
נו באמת! יש מישהו שלא יודע לגלגל ג'וינט?!
|
|
|
4. ל-2 תנסי במאקי אחלה סושי מלצריות חייכניות
ויפות.טעים וזול
|
|
|
5. אין כמו הסושי שמוכרים בדרגסטור אבן גבירול
רונית , |
תל אביב |
|
(07.03.06) |
הסושי של סושיאמי שמוכרים ברשת דרגסטור הוא מעולה וגם במחיר סביר מאוד. לא צריך לשלם הרבה כדי ליהנות.
|
|
|
השף אסף רון מזמין לסדנא אישית להכנת סושי,התוצאות מדהימות!!!
|
|
|
7. אין כמו הסושי של קיוטו!!!אי אפשר בכלל להשוות!
|
|
|
8. אין כמו הסושי בסוהו בראשון לציון
|
|
|
9. אין כמו הסושי בסאקורה!!!
|
|
|
טעים טרי וזול ...באבן גבירול לא רחוק מהכיכר ,לא צריך לנסוע עד קיוטו היקרנים והסופר פלצנים ...
|
|
|
11. אני חייב למחות על השימוש במילה "צמחוני"
אייל , |
ראשון לציון |
|
(08.03.06) |
אני צמחוני, ולהיות צמחוני זה אומר לא להרוג חיות ולאכול אותן !!!
זה שאתם לא קוראים לדג בשר ומחשיבים את זה עלאק כ"צמחוני" לא אומר שדגים הם לא חיות בדיוק כמו הפרה והתרנגולת.
אז פעם הבאה, כשאתם כותבים דג, אל תזכירו את המילה "צמחוני" .
מצטער אם זה בנימה עצבנית..אני כתבתי את זה ונזכרתי עד כמה אנשים יכולים להיות מניאקים שחיות יירצחו למענם.
|
|
|
12. היום אכלתי סושי בפעם הראשונה... וגם האחרונה כנראה!
איך?? סוזי? לא בשבילי..
|
|
|
13. כאחת שאוכלת כשר, איפה יש בארץ סושי כשר(מסעדה כשרה)
מה שמדהים שדווקא בחו"ל אני אוכלת כל כך הרבה סושי , ויש כל כך הרבה מקומות כשרים...ובארץ לא אכלתי אפילו פעם אחת...
|
|
|
14. אכלתי בסושידו - היה אחלה
מסעדה יפנית עם מחירים לא מופקעים ,בניגוד לכמה מקומות פלצניים שבלי לקרוע תכיס לא נרגעים
|
|
|
לא ראית שכתוב דג ו\או ירקות?
ומה שבוידאו צמחוני לגמרי... לא נראה לי שאף אחד (חוץ ממך אולי...) חושב שדג זה צמחוני. תקרא את הכתבה לפני שאתה מביע ביקורת לא קשורה...
|
|
|
16. ל 11 - מה שהדגימו שם זה עם ירקות.
תסתכל בוידאו - הכינו עם ירקות. זה צמחוני.
|
|
|
17. ל 11 - קודם תשכנע את הדגים להפסיק לטרוף בעצמם
|
|
|
18. הסמרטוט ליד לא סטירילי במיוחד ומוסיף מאות חיידקים
חבל שהוא משתמש בסמרטוט שמזהם את הסושי
|
|
|
19. ל-13 : פשוט חפשי ב- www.rest.co.il
סמני בחיפוש את השדות "יפנית" ו-"כשרה". ידוע לי על כמה כאלו בת"א
|
|
|
20. yokouno מסעדה יפנית גורמה כשרה בר"ג
|
|
|
21. אין על היקימונו ברוטשילד!!- למרות שיקר חבל"ז
הסושי הכי טוב שתאכלו |
|
|
(08.03.06) |
|
|
|
22. יקימונו בהילטון ת"א כשרה ומצויינת
|
|
|
מלון מצודת דוד בירושלים - סושי כשר מעולה כל יום שני
YOJA - בעמק רפאים בי-ם - מהדרין (לא מכינים עם אצות אלה עם עלי סלק בגלל הכשרות , אבל לא רע)
|
|
|
24. מר סאן חתיך עולמי
וואו , |
תל אביב |
|
(08.03.06) |
רק בשבילו שווה להגיע לסושידו..... רוצים עוד סרטונים איתו!!!!
|
|
|
את המחצלת חייבים חייבים לעטוף בניילון נצמד, כדי שהאורז לא ידבק אליה, וחלק ניכר מזמן ההכנה יתבזבז על הפרדת אורז ממחצלת העץ.
ועוד משהו- עדיף לקנות וסאבי מוכן בשפופרת ולא אבקה להכנה בבית, כי הרבה יותר קשה להגיע לתערובת הנכונה, והטעם פחוּת. בתיאבון!
|
|
|
יש מסעדה כשרה בשם: טריאקי, בפארק אזורים פתח תקוה. האוכל לא מדהים אבל הסושי שם נהדר בייחוד סושי אינסייד אאוט בטמפורה. טעים.
|
|
|
הסושי הכי טוב בארץ - במחלף קיסריה - מינאטו, מומלץ!!!!!
|
|
|
28. עוד כתבות וידאו בבקשה!
|
|
|
אכלנו בעקבות הכתבה בסושידו לראשונה והיה פשוט מהמם. השפית במקום היתה יפנית אמיתית ששמחה לקשקש אתנו ביפנית העילגת שלנו והסושי היה מדהים. כל הכבוד
|
|
|
30. אריגטו סוקלוב 10 הוד השרון סושי אמיתי
| |