לאשה  מגזין שף
מטעמי עיראק - מקובה ועד תבית (ויש גם שטרודל)
הדר יפתח-תותיה, מגזין "שף"
פורסם: 26.02.06, 14:33
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 121 תגובות ב-121 דיונים
31. למספר 3 שכחת להוסיף גם קניידלך וגפילטא פיש
מנשה החיידק ,   מעניין למה   (27.02.06)
32. למס' 25 - ניסית? למה אתה מכפיש?
חן ,   מרכז   (27.02.06)
לשמחתי כן יצא לי להזמין מהקייטרינג הזה, ואני רוצה לומר לכם שסוף סוף טעמתי אוכל עירקי אמיתי, טרי וטעים. למס' 25 - תראה לי סטקייה שעומדת וממלאת קובות וסמבוסק כל היום, וכן, האסטתיקה מאד חשובה. תטעם לפני שאתה מוציא שם רע
33. רק לאניני טעם - השאר יכולים לאכול קפואים
די   (27.02.06)
34. ומה עם ה "חשווה" של שבת
שושו   (27.02.06)
יש לזה מרשם ואופן הכנה בבקשה
35. מה עם סלונה
רוני ,   ירושלים   (27.02.06)
36. אוכל עירקי עשיר וטעים טעים ,,,,,,
סמדר   (27.02.06)
37. פשוט נפלא !
בגדדי ,   רג   (27.02.06)
המטבח העירקי הוא הקרוב ביותר לטעם הישראלי המקורי. חשוב לשמרו לדורות.
38. טעים טעים
מיכל ,   כפר-סבא   (27.02.06)
39. 3, נתנאל. גם לפה הגעת? ומה עם נתנאלה. בפורום נימוסים?
נמאסת בחור חביב ,   עם השטויות שלך.   (27.02.06)
נתנאלה. בפורום נימוסים - שם אתה אשה -ראבק, אז אני אשאל כמו שאתה שואל ומציק: למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? בלעעעעע....
40. התבית של סבתא שלי הכי טעים
מאיה   (27.02.06)
41. תגובה ל- 25. אתה בטיפול נכון ?
יהודית ,   מרכז   (27.02.06)
לא יתכן שתכתוב תגובה כל כך לא מתאימה לכתבה ,אלה אם כן משהו מסובב אצלך.
42. למגיב 39: מה שהיה היה ותתעלמי מהמתחזה.
נתנאל.   (27.02.06)
43. למגיב 31: אז האמת ש...
נתנאל.   (27.02.06)
שגם הקניידלך זה כולה קציצה. וגפילטא פיש זה ביצי דגים.
44. 9 טוב מאוד מסכימה איתך צריך לצאת נגד הערביות הזו
אורית   (27.02.06)
שחדרה לחיינו אוכל ערבי תאכלו בארצות ערב
45. אולי מישהו מכל המבינים הגדולים שמתקוטטים פה
(27.02.06)
יוכל לענות לי על שאלה 19???? מצטערת, לא כולנו גאונים במטבח, אבל בכל זאת הייתי רוצה לנסות להכין כי זה טעים.
46. תגובה ל-24 -כן, יש משלוחים לאיזור המרכז
שף   (27.02.06)
אני הזמנתי אצל הדר קייטרינג לאירוע שעשיתי בביתי. היה פשוט חלום. אוכל לא מהעולם הזה
47. אוכל מדהים, טעים, טרי ואיכותי. שווה לנסות
אלמונית   (27.02.06)
לא תתחרטו-אני מבטיח לכם. הזמנתי לחינה של הבת שלי את הקייטרינג הזה ועד היום האורחים שלי לא שוכחים את האוכל שאכלו באותו הערב. הרבה יותר טעים מהאוכל שהיה בחתונה עצמה.
48. מס' 25-תנסה את האוכל של הדר. תשתגע.מהמם
עיראקי   (27.02.06)
49. מי שלא מבין עדיף שישתוק !!
דני ,   ירושלים   (27.02.06)
"פאצ'ה זה מעיים ממולאים" כתב מספר 13, חילול קודש !!!! המעיים הממולאים (והנפלאים) הם ה "סיג'ק" (אח אח...) ואילו הפאצ'ה, הטוענת לתואר מלכת המטבח העיראקי, היא קרום הבטן ממולא. (בערך 200 אחוז קולסטרול, אבל מה זה טעים...) חוץ מזה - להזכיר תבית בלי להזכיר חשווה זה רק חצי עבודה. ולמען הדיוק - רוב הילדים לא מעדיפים את האורז הרך שמסביב לעוף אלא דווקא את האורז שקצת נשרף בדפנות, והוא טעים ופריך, ולכן גם יש לו שם משלו ("חקקה")
50. טיפ לסמבוסק- להוסיף ממי הבישול של החומוס לבצק
הגנב ,   בגדד   (27.02.06)
סוף הדרך
51. מתכון שגוי!!!!
שרית ,   פ"ת   (27.02.06)
הכנתי את הטבית לפי המתכון הנ"ל ויש שגיאה קטלנית בכמות המים שנאמרה. לא להוסיף מים עד גובה העוף, רק 6 כוסות ולא טיפה אחת יותר. זרקתי סיר שלם כי המים הטביעו את העוף והטעם הפך טפל מאוד!!!!! בשבת האחרונה עשיתי לפי 6 כוסות ויצא מעדן!!!!!!!!!!!
52. פאטשה
ציף ,   שומרון   (27.02.06)
אכלנו את זה, בעלי ואני האשכנזים הגמורים, אצל נדרה באור יהודה. מ ד ה י ם. התיבול עדין, נדמה לי עם בהרט. בכלל האוכל אצל נדרה היה מעולה, משביע ובמחיר שווה לכל נפש. גם אצל חביב בשוק התקוה הבטיחו שיכינו פאטשה (היה להם בעיה עם הכשרות של קיבת הבקר אבל טענו שעומדים לפתור את הבעיה). כדאי לנסות.
53. 44 האם מתלבשת זארה, מנגו, אוכלת סושי??
תתלבשי כך באירופה   (27.02.06)
ותאכלי סושי במזרח, ובכלל שלא ישמרו את התרבויות מארצות המוצא, ולמה בכלל לחגוג חגים זה בטח גם פרימיטיבי... אז גברת פלצנות, תני לעצמך סטירה ושימי כיסוי על המראה למשהו כמו שבוע, כי אני במקומך הייתי מתפדחת, וזה קצת מצחיק אבל אמיתי: אני מבית עיראקי אמיתי אותנטי, עם כל התבשילים ואני אוכלת טבעול (וכמעט רק טבעול) סתם בגלל שמירה על תזונה ולא בגלל מערביות, התברגנות ופלצנות.. ולא אני לא שומעת מזרחית ומפזזת במועדונים ובטח שלא מזיזה ישבנים, אז תגידי תודה שבאמת לא רואים ת'פרצוף שלך וזה רק וירטואלי, כי מהפה שלי "און ליין" זה נשמע הרבה יותר גרוע (הצד המזרחי יצא החוצה אהה....)
54. תגובה ל19 ו-45
קרן   (27.02.06)
תנסי לימון. אני גם לא מתה על חומץ, ותמיד משתמשת בלימון במקום, והכל יוצא לי מעולה. שווה לך לנסות.
55. נתנאל, יא טמבל, יש מקום שאתה לא כותב בו תגובות דביליות?
אני ,   י-ם   (27.02.06)
בכל מקום רואים את שמך ומובטחת לנו תגובה פלאית ויהלומית מפרי עטו של דביל
56. בור ועם הארץ
(27.02.06)
57. בור ועם הארץ
(27.02.06)
58. הדר השפית הגדולה מכולן
שיקו ,   רמת גן   (27.02.06)
לכל מי שקורא את התגובה שלי - כל עוד לא אכלתם מהמאכלים של הדר לא אכלתם אוכל טעים מימיכם , מאכלים מכל הסוגים , ועוגות , אח... איזה עוגות ... חוויה קולינרית בהתגלמותה . ולמי שיטעם - שיהיה בתיאבון ! ( ושיביא לי קצת... )
59. 9 ו- 44- זה לא אוכל ערבי זה אוכל של העירקים
גילי ,   ת"א   (27.02.06)
אתם תמשיכו לאכול את העוף המכובס שלכם ותעזבו אותנו בשקט. גזענים- אפילו לכאן אתם מגיעים?
60. מס. 44 - ואוכל איטלקי נאכל רק באיטליה, וצרפתי רק בצרפת?
סבתא אילנה   (27.02.06)
מה יש לך נגד אוכל ערבי? ערבים חיים בישראל ואנחנו חיים במזרח התיכון, לא בפולניה !! אז אוכל ערבי מתאים לישראל הרבה יותר מאשר אוכל סיני או יפאני, ומתאים לנו יותר שמן זית וטחינה מאשר רוטב צ'י-מאי וחלב קוקוס. טיפשה !
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה