אוכל  אוכל בווידאו  אוכל בווידאו
בישול עם טריק - איך מכינים קוסקוס מושלם
ynet
פורסם: 17.09.07, 10:06
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 110 תגובות ב-108 דיונים
1. ביצה?? בקוסקוס?? אמאל'ה מה קורה פה??
קוראת ולא מאמינה   (17.09.07)
2. תאמינו לי, קוסקוס מלא אינסטנט
רונית   (17.09.07)
ב 5 דקות הכנה יוצא - מושלם.
3. קוסקוס
רונית ,   אור-יהודה   (17.09.07)
עוד שמעתי על קוסקוס עם כוס קמח וביצה אולי תעשו קוסקוס שקשוקה
4. שפוי?
(17.09.07)
זה קוסקוס זה? מה קורה פה, מה זה ההמצאות הללו אין כמו קוסקוס תוניסאי שנעשה בצורה אחרת לגמרי.
5. אין כמו להכין קוסקוס ב-3 שעות
שגיא ,   תל אביב   (17.09.07)
נו באמת... כמה זה כבר יותר טעים מקוסקוס אינסטנט? לא חבל על הזמן??
6. מישהו התחרפן פה?
קוסקוסייר ,   רבאט   (17.09.07)
ביצה? קמח? טוב שלא שוקולית של עלית! קוסקוס = סולת + מים וזהו!
7. איפה הדלעת והלפת? ומה עם קציצות בשר/דגים ליד?
(17.09.07)
8. אין כמו הקוסקוס הפולני של סבתי עליה בשלום ז'ניה .
(17.09.07)
אין , פשוט אין .
9. ואיפה הטריק?????????????????????
יפית מ ,   תל-אביב   (17.09.07)
10. אם אתם לא מהמגרב מבטן ומלידה...
אשכנזייה   (17.09.07)
אין לכם מה לטרוח על קוסקוס מסולת, האינסטנט יוצא מצויין. אני אישית עושה את המרק גם עם כרוב ודלעת, ואת הסלרי שמה במרק, לא בקוסקוס. וחוץ מזה, זה ממש טעים גם בלי עוף, אחלה ארוחה בריאה לצמחונים.
11. אני מקווה שאמא שלי לא קוראת את הכתבה !!
בן ,   מרכז   (17.09.07)
אני מקווה שאמא שלי לא קוראת את הכתבה !! אחרת, הכותב הינו בגדר "מבוקש חי או מת",, :) קוסקוס מכינים באהבה,,,או שלא מכינים בכלל !
12. טיפ מעולה לאינסטנט
ety ,   מרכז   (17.09.07)
חמותי שתחיה כנראה התעייפה מההכנות הארוכות של הקוסקוס האמיתי אז היא פשוט מערבבת 2 שקיות של קוסקוס- אחת עבה ואחת דק ואז נוצר מרקם לא הומוגני שמזכיר את הקוסקוס המקורי שמכינים שעות הסוד האמיתי הוא כמובן במרק שעליו טרם עליתי , וגם על האינסטנט היא מכחישה אבל פעם אחת לא הספיקה להוריד את הזבל בזמן אז ראיתי :)
13. הכנה מהירה יחסית
יפית ,   ר"ג   (17.09.07)
מרתיחים 6 כוסות מים + 3/4 כוס שמן וכף מלח. כאשר המים רותחים מוסיפים חבילה סולת מערבבים היטב מכסים בניר רב פעמי רטוב וסחוט ומעל זה מכסה הסיר. מבשלים בערך 3/4 שעה ואחר כך מעבירים דרך המסננת של הקוסקוס. יוצא מעדן. רצוי לבשל את הקוסקוס בסיר רגיל ולא של מרק בהצלחה לכל המעוניינים
14. מרוקאים לא יודעים להכין קוסקוס
טוניסאית   (17.09.07)
15. נו טוב, עוד עיסת מזון דביקה מהמטבח המרוקקי
רוסיה גאה ,   רוסיני   (17.09.07)
16. בעלי יכאל חצי מנה. ועדיף בגרסה הפולנית
אורה   (17.09.07)
17. רק צפ' אפריקאים מפגרים יכולים להתעצבן מחיטה גרוסה
עיראקי   (17.09.07)
יאללה, לכו חפשו אתם והמאכל הדבילי שלכם. תוציאו סכינים, תחטפו עצבים ותתחילו לדקור - כנראה שזאת ההשפעה המטמטמת שיש למאכל איכרים הדבילי הזה על המוח שלכם. אתם רוצים אוכל טוב? תבואו לסבתא שלי תאכלו קובה....
18. מרוקאית לימדה אותי ומאז אני מכינה רק אינסטנט...
רומניה   (17.09.07)
19. שאלה ליפית מר"ג
כמה סולת ,   קילו?   (17.09.07)
20. סתום יא עירקי לא מפותח.קוסקוס מרוקאי הכי טוב
מרוקו   (17.09.07)
21. אוכל הגורם למרוקאים להיות אגרסביים ועצבניים
עידן ,   חיפה   (17.09.07)
22. קוסקוס נראה טוב כמו המגישה....
רפי   (17.09.07)
23. לא חבל? יש קוסקוס להכנה קלה ומהירה
גפני ,   ת"א   (17.09.07)
זה יוצא טעים ומקסים ובהרבה פחות לכלוך וזמן.
24. ל17
מרוקאי   (17.09.07)
בוא תגיד לי את זה בפנים יא אפס..... אל תתחבא מאחורי המקלדת....תבוא ותגיד את זה למרוקאי בפנים....יא כוס עיראקי...
25. ל-24: תגיד מתי ואיפה ואני אבוא לבוש יפה
עיראקי   (17.09.07)
26. יוווו איזה כיף זה אמא מרוקאית
מושמוש האשכנזי   (17.09.07)
27. תגובות 15 ,17 לא עירקי ולא רוסיה זה כנראה אחד מעדה מתוסכלת
(17.09.07)
תגובות 15 ,17 לא עירקי ולא רוסיה זה אותו אחד מתוסכל כנראה אחד מעדות אשכנז (לא רוסי ) שסובל מחוסר תשומת לב אז הוא מלכלך בשם האחרים .
28. אוכל הונגרי זה אוכל מגעיל ,מלא שמן סוכר ופפריקה איכסהה .
יותם   (17.09.07)
29. 17: העיראקי. תגיד לי מה אכלת? סבלת הרבה בחיים ,אה?
סתם1   (17.09.07)
מדברים איתך על קוסקוס -והאסוציאציה שלך היא סכינים. בינתיים, מי שהעלה פה את שיעור הפשע הוא רוסים, קווקזים וכו'. תבדוק בסטטיסטיקות מי מככב בשנים האחרונות בפשע. אני רק לא מבין דבר אחד: אם אמא שלך הזניחה אותך - למה אתה בא לשפוך פה את מררתך? לך תאכל קובה או סביח -שזה כנראה עושה את העיראקים שמנים ואיטיים , אצל עובד - לא לשכוח להגיד לו שירוץ על כל המגרש עם כל מה שיש לו - ותרגע. אולי תבקש מעובד שייתן לך גם איזה חיבוק במקום מה שאמא שלך לא נתנה לך.
30. חחח אני לא רוסי אבל... מה לעשות מס' 15 צודקת בגדול...
פולני ,   ורשא   (17.09.07)
יש הרבה מאכלים מהמטבחים התימני והמרוקאי שהם פשוט ... לא שווים.. בלשון המעטה! רק בארץ עושים מכל גרגיר בצק מעדן תאווה לחיך.. מספיק לנסוע בשבת ולראות את השלטים המכריזים על "ג'חנון בשבת" משל היה מדובר בקונפי שוק אווז ממולא רוטב דומדמניות שחורות... בתכ'לס: ג'חנון/מלוואח= שמן קמח ומרגרינה קוסקוס=סולת ומים פתות, חרטוט וכו'= זה הכל בצק (קמח ומים) אז מה ההתלהבות בדיוק? מצד שני יש את המטבח העיראקי והטוניסאי שהם מהמעולים שבמעולים! ואני בכלל פולני (רגל קרושה=גועל נפש לעומת זאת כבד קצוץ, גפילטע-פיש ומרק עוף= מעולה)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה