בריאות  דיאטה
מדריך: איזה יוגורט הכי בריא לכם?
אוסנת הראל
פורסם: 27.07.06, 11:12
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 82 תגובות ב-76 דיונים
1. ייאמממ
(:   (27.07.06)
יוגורט זה טוב.
2. כמה שטויות נכנסות בכתבה אחת?
(27.07.06)
3. תודה תודה! דברים שלא ידעתי
מאור   (27.07.06)
4. המוצר הכי איכותי לא מוזכר-יוגורט רגיל של
יוני   (27.07.06)
תנובה. 4.5%. אני פריק לא קטן של יוגורט, והיוגורט הפשוט של תנובה איכותי, טעים, עונה על כל הקריטיריונים המלומדים, וקשה למצא לו מקביל מבחינת הרמה בישראל ומעט בעולם המערבי. לא בדקתי במזרח אירופה. בתיאבון.
5. ומה עם אשד/ל הישן בתוספת פשתן ודבש
חן   (27.07.06)
6. ואני מבקשת לדעת:
תמר   (27.07.06)
האם ביוגורט הרגיל והטוב של תנובה יש את "החידקים הידידותיים" כך שאפשר לכנותו גם יוגורט איכותי?? תודה
7. יוגורט מצונן
ד. אדלר   (27.07.06)
בתור דיאטנית ראשית מנסיוני כל קשר בין יוגורט לבריאות אינו תלוי רק בתכולת החלבון. במקרה של צינון חמור זה לא נעים לבלוע יוגורט עמוס בחלבון, ועדיף ממותק. ככל שאוכלים יותר יש נטיה למערכת העיכול לפתח אנזימים פרוטואליטים המפריעים לחיידקים הבריאים לנצל את הסוכרים.
8. יוגורמה של בית יצחק הכי קרוב ליוגורט אמיתי
עינת   (27.07.06)
9. אין כמו יוגורט גלידה. הכי בריא והכי מזיין
אורנת   (27.07.06)
10. אל תאכלו את הדיאט
(27.07.06)
בשביל לחסוך קלוריות מועטות, אתם ממלאים את הגוף בזבל סינטתי.
11. חלב לא בריא
דנה ,   מרכז   (27.07.06)
יוגורט של תנובה לא יכול להיות בריא!!! אין מה להשוות אותו ליוגורט אירופאי ! והכל בגלל החלב של תנובה! חולבים את הפרות 3 פעמים ביום במקום פעמיים ביום, ממלאים אותן בהורמונים ואנטיביוטיקה, מרססים אותן בחומרים זרחניים ואת החלב שלהן משווקים כמזון בריא! ועוד ממליצים על 3 מוצרי חלב בים!
12. כתבה מעולה!!! מסתבר שאני הולכת בתלם. כל מה שנכתב אני יודעת:)
אסידופולוס- ביפידוס ,   דנונה 1 וחצי עם פקאן   (27.07.06)
תאכלו ר-ק יוגורטים וגבינות שכתוב בהם BIO . להוסיף פנימה: אגוזי קליפורנייה שבורים, חמוציות, כפית דבש, שקדים, אגוז ברזיל א-ח-ד, פישתן (אני מתעצלת לטחון), קוואקר, שזיף מיובש א-ח-ד, אגוזי מלך... פשוט תזרמו עם זה לפי החשק. ת-מי-ד לבדוק את הטבלה שמסומנת על המוצר: כמה סידן יש ל-100 גר'? האם יש כולסטרול? (גבינות צהובות למשל) כמה חלבון ל-100 גר'? ובכלל כמה אחוזי שומן? בגבינה צהובה להעדיף 9%-5% וללא כולסטרול. להיזהר משומן טראנס!!!!!!!!! רק לגביי עוגות גבינה- אוליי באמת אני אחליף את השמנת צימחית ביוגורט... והעיקר תיהיו בריאים, כי תרבות השפע גורמת להמון מחלות: כולסטרול גבוה, לחץ דם, מחלות לב..... שימו לב מה אתם אוכלים!
13. מתה על "יוגורמה" של בית יצחק
(27.07.06)
יוגורט טעים מחלב כבשים, עדין, אריזה נוחה, מה עוד אפשר לבקש מיוגורט?! ולא - לא עובדת אצלם, סתם אוכלת ונהנית...
14. שווה לאכול כל בוקר עם גרנולה -תקראו:
(27.07.06)
לפני מס' חודשים כל המשפחה שלי חטפה וירוס של הקאות ושלשולים -אני ואמי שאוכלות כל יום יוגורט לא חטפנו את הזוועה הזו.
15. תפוח
דינה   (27.07.06)
להוסיף תפוח עץ ליוגורט 1.5% ביו הכי טעים.
16. כתבה אמינה ומדוייקת. מנסיון אישי ומקצועי.
מאמנת כושר   (27.07.06)
17. רק דנונה!!
יצחק קרסו ,   ברצלונה   (27.07.06)
18. סתירה פנימית
ד.   (27.07.06)
אני לא מבינה כיצד בחלק אחד של הכתבה מדובר על הבעייתיות של תוספת שקדים וצימוקים ובחלק השני מדובר על שדרוג ע"י שקדים ופירות. למי להאמין? - האם יוגורט פרות מיובשים אינו מומלץ?
19. הכי טעים
בריאה   (27.07.06)
היוגורט שאני הכי אוהבת הוא זה של דנונה בטעם מעודן (אריזה סגולה). טעים ולא חמוץ. אני אוכלת רק עם גרנולה. בתיאבון לכולם ולבריאות...
20. מישהו יודע מה בקשר לקפיר, איראן והדומים להם??
כפיר   (27.07.06)
21. יוגורט עם חומרי שימור - אין חיידקים
מתפלא   (27.07.06)
כל יתרונות הביו לכאורה נעלמים כאשר מוסיפים ליוגורט חומרי שימור, שכמובן הורגים חיידקים - זה הרי כל הענין בחומרי שימור. גם יוגורט עם תוספים כגון סוכר, דבש וכולי, כנראה יש בו חומרי שימור. ראו הוזהרתם.
22. כמה יוגורט לאכול ביום כדי שזה יהיה אפקטיבי?
(27.07.06)
23. דנה (מס' 11) את כותבת שטויות
לי   (27.07.06)
עם כל הרעל שאת טוענת שמכניסים לחלב או לפרות, עדיין אנשים חיים הרבה יותר שנים מאשר חיו לפני 50 או 100 שנים אחורה. אז מספיק עם ההפחדות הללו!
24. רק חבל שאחרי כל היחסי ציבור לא הוסיפו ....
מישהי שמבינה   (27.07.06)
שיוגורט מחלב עיזים או כבשים קל לעיכול יותר מחלב פרה בגוף האדם.
25. יוגרט עיזים
אילנה ,   תל אביב   (27.07.06)
הכי טעים יוגורט עיזים ,אך יקררררר
26. מה בריא? שמעתי ביוגורט יש חיידקים!
לאה ,   רמת גן   (27.07.06)
27. מומלץ להוסיף כף של זרעוני פשתן טחונים ליוגורט - מאוד מזין
לילי   (27.07.06)
יש בזה גם אומגה 3. ובנוסף - יוגורט עיזים הוא מעולה! חבל שלא הוזכרו יוגורטים ממקור חלב אחר בכתבה.
28. מעניין מטעם איזו חברה הכתבה הכתבה
חסן ,   חסן בק   (27.07.06)
29. להכין יוגורט טבעי בבית. הנחיות...
אסידופילוס   (27.07.06)
לחמם 2 ליטר חלב ל 60-70 מעלות להעביר לכלי זכוכית. להוסיף 10 קפסולות מפוררות של אסידופילוס (חיידקים ידידותיים ניתן לרכוש בבית מרקחת של קופ"ח - יותר זול) לבחוש. לכסות עם מגבת בד ולהניח מחוץ למקרר לכ-30 שעות במקום חמים (25-30 מעלות). חצי מהכמות תצרכו והחצי הנותר להוסיף לליטר חלב שחומם...ולחזור על התהליך ללא צורך בהוספת אסידופילוס החיידקים מתרבים מעצמם. בעת לקיחת אנטיביוטיקה וכמה ימים אחריה - מומלץ לקחת 3 קפסולות ביום של אסידופילוס. מומלץ גם לנשים שסובלות מדלקות חוזרות בדרכי השתן.
30. תגובה ל-18 - אין שום סתירה
מיכל   (27.07.06)
אין פה שום סתירה מכיוון שאם את קונה יוגורט עם פירות בסופר, את מקבלת יוגורט עם פירות ועם המון סוכר (או יותר נכון לומר יוגורט עם פירות מסוכרים...) אולם אם את קונה יוגורט נקי ומוסיפה לו פירות משלך, את מקבלת יוגורט נטו עם פירות ללא סוכר. קפיש?
תגובות נוספות
חזרה לכתבה