|
מה יש לך להציע ללא טיגון בשמן?
תודה
|
|
|
לא צריך להיות גאון בשביל לעשות חזה עוף על האש - איזו סתומה
|
|
|
3. למה לא נותנים מרשמים עממיים
|
|
|
4. מהיר פשוט ואלגנטי חזה עוף על מחבת
משך ההכנה כולל הבישול כ 15 דקות.
4 תצאי חזה עוף שלם ללא עור
1 בצל גדול חתוך גס
1 עגבניה גדולה חתוכה לקוביות גדולות
מלח + פלפל שחור
תבלינים נוספים לפי הטעם והרצון. אפשר להוסיף כמה עלי ריחן או כל ירק ותבלין שעושה לכם את זה.
מטבלים את חזות העוף ומורחים בשמן זית.
מחממים את המחבת עם כף שמן זית.
מטגנים את חזות העוף ביחד עם הבצל העגבניות עד שמרכז החזה מקבל צבע לבן.
להוריד מהמחבת לפני שנתח החזה יהפך לסוליה עשוייה הייטב.
הולך מצויין עם כל מה שאוהבים, אפילו בבגט.
אפשר לאכול חם או קר לפי הרצון והטעם.
|
|
|
את יכולה לשים את זה השניצל על מחבת גריל (מרובע עם פסים בולטים).
רק מומלץ להעביר שכבה דקה מאוד של שמן על המשטח, וזהו, יוצא מעולה !
|
|
|
לחתוך חריץ
להכניס בפנים חרדל, פסטרמה ומלפפון חמוץ
לטגן כמו שניצל ונגמר הסיפור
הכי טעים בעווווווולם!!!
|
|
|
7. עזבו שטויות והמון עבודה מיותרת, לכו על זה...
במקום לבזבז זמן על מתקונים מפולפלים של חוכמולוגים מתחנחנים המרבים בהוראות ורכיבים לתפארת שמם, הרי מתכון פשוט ומנצח: קחו נתחי חזה עוף השרו ברוטב סויה מתוק לכמה שעות + תיבול קל לפי טעמכם. טגנו על אש בינונית עם נגיעה קלה בלבד של שמן 2 דקות כל צד ובתיאבון, ושלא יעבדו עליכם...
|
|
|
8. עד מתי תהרגו חיות בשביל הכיף?
צאן לטבח , |
למענכם |
|
(31.07.06) |
|
|
|
עד מתי? בשאלה שלך טמונה הנחת יסוד שגויה כאילו אנחנו מתכוונים להפסיק מתישהו - כל עוד יהיו תרנגולות, פרות וכבשים נמשיך לאכול אותם. הם כל כך טעימים והם באמת הולכים כצאן לטבח. אז למה שנפסיק?
|
|
|
נסו לטגן קוביות עוף בחמאה ואורגנו - זה גם לצמחונים וגם לדתיים כי פרגית זה ציפור ופרה זה בשר
|
|
|
אפשר להכין חבילות עוף אפויות.
מסדדרים בתוך מלבנים של נייר פרגמנט , רצועותחזה עוף. רצועות ירקות פרוסות דק מאוד :גזר , בצל ,כרוב , גמבה וכו'. מטבלים במעט שמן זית, פלפל גרוס , סויה ושום כתוש, סוגרים את הנייר ואופים בחום בינוני כ-15 דקות. תיהני.
|
|
|
12. נראה לי שמשעמם לטבח הזה !!!!
|
|
|
שניצל בתנור
מושרה בחרדל ורוטב סויה
אפשר להוסיף תפו"א עם נוזלים כמובן
שלא יתייבש יוצא מעדן!!
|
|
|
If god didn’t intend for us to eat animals, he would not have made them out of meat.
|
|
|
15. יהודים טובים אל תתטעו
השבוע חל תשעה באב וכל עדות ישראל נוהגות שלא לאכל מאכלי בשר. זה הזמן לשוב לשורשים, חבל שבמערכת לא אמרו על כך מילה
|
|
|
ל - 8:
עד מתי? עד שאתה תתחיל להרוג חיות ולאכול אותם....
ל - 15:
אל תטעי גם את. יש עדות שכן אוכלות בשר עד ח' באב - למשל התימנים או לפחות חלק נכבד מהם, אלה שלא שינו את מנהגם כדי לרצות כל מיני צברים....
|
|
|
17. ל 15 את זקוקה לתשמיש טוב. זה הכל
משה כהן , |
צפון |
|
(31.07.06) |
|
|
|
18. אולי טעים אבל לא כשר....
ברכה , |
אזור המרכז |
|
(31.07.06) |
מצער אותי מאוד שאתם מציעים מתכונים לא כשרים. יש אלף מתכונים גם כשרים וגם טעימים ביותר. תודה.
|
|
|
|
|
20. הכי טוב זה שניצל של אמא!!!
|
|
|
מצער אותי שאת אידיוטית זה עוזר לי במשהו לא אבל זה קתרזיס אמיתי לראות אנשים דפוקים מנסים להשליט כפיה דתית חשוכה על אנשים נאורים שאוכלים מה שטוב להם
|
|
|
22. ל 2 - קרעת אותי מצחוק!!
|
|
|
|
|
|
|
25. ל-18, איזה מהמתכונים לא כשר ???
לא שזה משנה , |
נמאס מהכפייה שלכם |
|
(31.07.06) |
|
|
|
26. יהודים, על חודש אב שמעתם!!!!
מנהג לא לאכל בשר מראש חודש אב ועד תשעה באב, בוודאי שכל אחד יעשה כרצונו , להערכתי עשרים אחוז מהאוכלוסיה מקיימים מנהג זה, לא מובן מדוע זה הזמן לתפריטים בשריים. אולי דווקא זה הזמן למשהו מקורי צמחוני.
אני מחכה בקוצר רוח לתפריט שתפרסמו בתשעה באב, בטח יהיה משהו משהו.
אוי כמה שאנשים יכולים לכבד את כל מנהגי העולם ודווקא לבוז לעצמם.
|
|
|
|
|
28. אל תשכחו! השבוע שחל בו 9 באב אסור באכילת
בשר ושתיית יין. גם עוף נקרא בשר לענין זה.
ויהיה מותר רק מיום שישי בערב.
|
|
|
29. 15 - אם היה לי אכפת הייתי יודע מזה
|
|
|
30. לראובן שחושב שהוא חכם
זו לא חכמה שנאת חינם
שכחנו שיש גם שאלות תמימות
למה הכל בציניות ?
למה סתומה?
הפוסל במומו ....
| |