אוכל  טעם החיים
יש לי גלידה הכי טובה (כי הכנתי אותה בבית)
יעל גרטי
פורסם: 07.08.06, 11:43
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 72 תגובות ב-70 דיונים
31. ל-8, אפשר מתכון????
יעל ,   כרמיאל   (07.08.06)
של גלידת חלווה סילאן ופיסטוקים??? נשמע מעולה!!!
32. ל 13 תודה על המתכון
שדש   (07.08.06)
33. יש פתרון פשוט לצורך לבשל מראש מרכיבים
ארנון   (07.08.06)
שימו לב - מישהו כבר עשה עבורכם את העבודה: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=221920&year=2006&month=3
34. לא היה כמו ולא יהיה כמו הגלידה של שרוני הנסיך שלי
ילדת שמנת אמיתית ,   דרום   (07.08.06)
לכל הרברבנים אין על הגלידות של הנסיך שלי שמכין לי איזה גלידה שאני רוצה בטעם שמשאיר לי מקום לעוד ... אני חולה על הגבר הזה שבשבילו אני ילדת שמנת כל הזמן הוא שואל אותי סיווי איזה גלידה בא לך ובלי להתעצל הוא מכין לי כמות לגדוד ...נשמה טהורה שלי אין על הגלידה שלך אהובי רק אתה עושה את הגלידה הכי טובה בארץ... ובעולם ... מתוק שלי אני אוהבת אותך
35. ל-23
טליה ,   מרכז   (07.08.06)
הכוונה למערבל בטון לא לסתם משאית
36. 4 - "פריגורט"? מה, אתה מהאייטיז?
(07.08.06)
37. כמו עם משאית לאט ובזהירות וואאלה אז כל חצי שעה
פי   (07.08.06)
אני במה שניתן לחפף אז למה לא אני בכל אופן פתחתי מקפיא אחרי קצת יותר משעתיים וחצי ואהבתי,ותגידי איך יצא, ליתר בטחון כל חצי שעה אך לפי דעתי כך היא צתא יותר קשה(כך אני חושב)
38. מהי הגלידה הכי טעימה שטעמתם אי פעם???
פי   (07.08.06)
39. יעלי, יופי של כתבה..
אפי ,   מרכז   (07.08.06)
עשית חשק להוציא את מכונת הגלידה ממרבצה...
40. איך אפשר להיות מס' 1 בתגובה?????
איך אפשר להיות? ,   איך אפשר להיות מס' 1   (07.08.06)
איך אפשר להיות מס' 1 בתגובה האינטרנט תמיד אני בסוףףףףףףףףףףף
41. גלידה במקפיא לא יוצאת משהו, יש דרך אחרת (בלי מכונה)
עידן ,   השרון   (07.08.06)
הרעיון שבמכונות הוא שהם מקפיאות את הגלידה מהר מאוד (הטמפ' בהן נמוכה מהמקפיא) אז בעיקרון מכינים תערובת כמו שאנשים אמרו כאן - חלב ביצים שמנת... ואז שמים את הכל בשקית אטומה, ואז שמים את השקית בשקית יותר גדולה ממנה שבה שמים כמות גדולה של קרח כתוש וחצי מכמות הקרח מלח. סוגרים ומשמשים את הכל (קר) עד שמרגישים ככה מרקם של גלידה. עם תערובת טובה של קרח (כתוש) - מלח אפשר להגיע למינוס 21 מעלות. אם אתם רוצים אפשר לעשות את אותו דבר רק במקום עם מלח בישול עם נתרן כלורי, שזה חומר סופג לחות, אםשר לקנות באייס, רק להיהר איתו.
42. ככה יעל, מכינה הררי גלידה
יפעתל ,   ולא מזמינה אותי???   (08.08.06)
אם יש לך עודפים, אשמח לעזור...(:
43. המאמר מתאים במיוחד ליושבי המקלטים ולפליטים במחנה אוהלים
יחצנית   (08.08.06)
לכותבת אין גבולות. היא חיה בבועה התל-אביבית מנותקת ממה שקורה בארץ? בושה! היחצנות והפרסומת למוצרים היא לחם חוק של המדור הזה.
44. תאכלו פחות גלידה אז לא תפתחו סוכרת וכרס כמו דלעת....
אפרת הדיאטנית ,   קופת חולים   (08.08.06)
45. הוספתי לרשימת ה"דברים לעשות
efrat   (08.08.06)
עם הכסף כשאזכה בלוטו". בינתיים אייסברג (וגם זה במשורה..).
46. הגלידה הכי טובה בארץ -תחנת הדלק פז בית ינאי
אייל   (08.08.06)
אחלה גלידה!!! ארלקינו גלידה כמו באיטליה ..... חבל להכין בבית !!!
47. גלידת קפה עם פקאנים מסוכרים...תענוג! תודה, יעל
בועז כהן ,   גני תקוה   (08.08.06)
כתבה חשובה מאוד. גלידת קפה עם פקאנים מסוכרים זה בדיוק מה שדרוש לי כרגע להמתיק את הימים המרים הללו. תודה.
48. try this one
DON   (08.08.06)
אילגילטו- גלידה איטלקית, במושבה הגרמנית בחיפה - מ ד ה י ם !!!
49. ל- 43: ולך אין מה לעשות חוץ לקרוא כתבות כאלה?
רונית   (08.08.06)
לקרוא כתבות כאלה בזמן שאנשים יושבים במקלטים... בושה!
50. גלידה בלי מכונה
שרית ,   מודיעין   (08.08.06)
קלי קלות פריגת מנגו קפוא שתי שמנת מתוקה שפורפרת אחת של חלב ממותק (להשיג בכל סופר) לערבל במיקסר ולהקפיא בתבנית אינגליש(אפשר תבנית מאורכת חד פעמית) אצלי האורחים תמיד מתפעלים
51. מתכון לסורבה
יואב ,   רמת גן   (08.08.06)
כוס סוכר (אם הפרי מתוק, כמו תותים, אז רק חצי כוס סוכר) כוס מים כוס פרי מרוסק לבשל מים עם סוכר לקבלת סירופ ולקרר. לערבב עם הפרי. להקפיא, כל שעה לערבב חזק עם מזלג. בסוף - לכסח הכל עם בלנדר ידני ולהחזיר למקפיא לחצי שעה. בתיאבון!
52. מגניב
חציל ,   תל אביב   (09.08.06)
שאפו גרטי שאפו. כתבה עניינית רצינית מקיפה ומהנה, בדומה לך :-)
53. ל-29 אתה צודק "עינתיליגנת" הם לא שמים צבאי מאכל הם שמים
(09.08.06)
ל-29 אתה צודק "עינתיליגנת" הם לא שמים צבאי מאכל הם שמים צבעי מאכל
54. למס' 2 ו-4 .....
merlo ,   tel aviv   (09.08.06)
את המקלות או הכפית תכניסו לגמדים ויש לכם גלידת יוגורט והילדים מרוצים ואפילו לא התאמצתם עם המיץ
55. אז איזה מכונה הכי מומלצת לקנות?
LiLi   (09.08.06)
ראיתי את המכונה הפשוטה של דלונגי, במבצע ב- 370 בערך, וראיתי את המכונה של כרומוקס במבצע ב- 700 בערך, אמנם הבנתי שזה הבדל של שמיים וארץ- אבל מה הכי נוח והכי מומלץ? תודה
56. איפה ניתן להשיג גלידה של אייסבורג???
מכורה לגלידות ביחוד ,   בן&ג'רי   (10.08.06)
57. לילי- כרומקס יותר מומלצת
ש   (10.08.06)
58. ל-56 אייסברג זה בבן יהודה ת"א
קלי   (10.08.06)
קרוב לפינת גורדון מעולה!!
59. גלידה ביתית מעולה!!!!! חובה לנסות
(11.08.06)
לכל חובבי הגלידה, יש לי חברה קונדיטורית שמתמחה בגלידות, היא עושה הכל בבית מחומרים טבעיים. הגלידה הזו מצוינת, כמו שגלידה צריכה להיות- בלי חומרים משמרים או צבעי מאכל. מי שמעוניין- מורן, 054-7387383
60. סורבה דיאטתי
אלעד   (13.08.06)
להכנת גלידות/סורבה דיאטתי יש להשתמש בממתיק דיאטתי(למשל 'סוכרה') -אבל כמו שסבתא שלי אומרת: גלידה- זה לא בשביל הבריאות...
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה