אוכל  בלוגים  קרובה לצלחת
אפקט קרין או איך עושים עוגת ספירלה
ענבל קליין
פורסם: 03.09.06, 10:38
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
1. לא הבנתי, להשאיר את התבנית מלאת המים בזמן אפיית העוגה?
(03.09.06)
2. הספר של קרין מקסים-ראיתי בחנות
שירה   (03.09.06)
בהצלחה לקרין עם הספר!
3. עוגת גבינה ספירלה
אורית   (03.09.06)
אכן העוגה מדהימה , והיא יוצאת משגע . אני אפיתי אותה כבר כמה פעמים והתגובות פשוט מדהימות.
4. זה נשמע כמו עוגת שכבות ולא טבעות כמו בצילום
מורן   (03.09.06)
5. רק חבל שהעוגה עצמה לא מומלצת...
מיה   (03.09.06)
העוגה יפיפיה, אבל מבחינת טעמה, לפי דעתי, ולפי דעת רוב התגובות בפורומים, העוגה לא כל-כך מומלצת מבחינת טעמה. היא נותרת חמצמצה, ומתקבל טעם של שוקולד חמצמץ, וטעם השוקולד הלבן בכלל נבלע בחמצמצות של הגבינה....
6. קרין גורן היא מדהימה!!! עוגה מצויינת וחגיגית
(03.09.06)
7. עוגה ממש ירודה. כמו כל המתכונים של קרין
עמית   (03.09.06)
הכנתי את העוגה. ממש לא טעים... כמו שאר המתכונים של קארין שהם בסיסיים ביותר ואולי מתאימים להכין לילדים ליומולדת.. כי עוד אין להם טעם כשהם קטנים.
8. זהירות
א   (03.09.06)
המתכונים של קרין גורן לא מוצלחים/לא אמיתיים. יש לי את הספר ניסיתי 4 עוגות כל עוגה השקעה של משכנתא וללא הצלחה !!! חבל על הכסף. אומנם היא יפה ונחמדה אופה היא לא .
9. קרין
נינה   (03.09.06)
היא גדולה אין כמו העוגות שלה וההסבר חבל על הזמן אפיתי את העוגה הזו וההצלחה הייתה גדולה כדאי לנסות
10. תיזהרו משילוב שוקולד עם גבינה לטעמי לא הולך בכלל, ניסיתיוחבל
ממש לא!חבל על ההשקעה   (03.09.06)
11. מה הקשר בין קערת המים בתנור ולמלית הגבינה ???
לא הבנתי ,   (03.09.06)
12. לכל מי שכתב שהמתכונים לא מוצלחים
אפרת   (03.09.06)
הבעיה היא כנראה (יותר נכון בטוח) אצלכם. אני ממש לא אופה מנוסה וכל מתכון של קרין שניסיתי יצא פיצוץ. דברים שלא הייתי מעיזה בחיים לנסות, ניסיתי בזכותה. יצא לי שם בחברה שלנו של מומחית לעוגות מאז. העוגות שלה טעימות מאוד וקלות להכנה וזו הגדולה שלה.
13. חבל על העבודה והמאמץ יצא דחוסה!!!!!!!!!
אני   (03.09.06)
14. אפקט קרין - כמה נכון
גיל   (03.09.06)
כמנוי בחוברות "על השולחן" ומידי פע חוטא בפורום אפייה, יש גדוד מעריצות וכמה מעריצים לקרין. תופעה חיובית - תופעה מתוקה
15. לכל משמיצי קרין- יש לכם בעיה שאינכם יודעים לאפות
נועה מהגלבוע   (03.09.06)
המתכונים שלה פיגוזיים, אני מכינה אותם והכל יוצא מעולה, מה לעשות שלא כולם בורכו בידי זהב במטבח, לכל אחד כישרון בתחום אחר. ולגבי השילוב של שוקולד וגבינה- זה עניין של טעם, אני אישית לא מאוד אוהבת, אבל זו עוגה טובה!!!
16. איזה יופי אנחנו כאן מלקקות אחת לשניה אפילו שאנחנו לא סובלות
אחת שיודעת   (03.09.06)
זו את זו.
17. באיזו טמפ' יש לאפות את העוגה?
יוספה   (04.09.06)
זה לא מצוין במתכון. בנוסף לא ברור לי איך יש כאלה שכ"כ ממשמיצים וכאלה שכ"כ מהללים אות עוגה. שוקולד שמנת וגבינה-מה יכול להיות רע.
18. לכל אלה שטוענים שמי שלא אוהב את המתכונים לא יודע לאפות
עמית   (04.09.06)
אז זה סתם קישקוש. המתכונים מספיק ברורים וקלים כדי שיהיה קל להכין אותם.. ובכלל אפיה זה לא עסק כזה מסובך. פשוט אתם אנשים בלי טעם ובגלל זה אתם חושבים שזה עוגות טעימות. בערך כמו סבתא שלי שאם תביא לה ג'חנון עם שוקולד היא תגיד לך שזה אחלה עוגת שמרים
19. כמה זמן
NOA   (04.09.06)
כמה זמן מחכים בין מזיגה אחת לשניה בשתי הבלילות ואיך הן לא מתערבבות?
20. What can be used instead of 'GVINA LEVANA'?
Back there   (04.09.06)
For the ones live in north America, what can we use instead of ‘GVINA LEVANA’?
21. המתכון כבר מופיע אצל רוני ונציה
gili   (03.09.06)
בספר החדש שלה... ואפילו יש תמונה... אכן, עוגה מדהימה. הכנתי את המתכון של קרין ולא את של ונציה ויצא נפלא. מי שלא אוהב שילוב שוקולד-גבינה, לא יהנה אבל אני ליקקתי את האצבעות וטרפתי את העוגה עד כלות... לגבי המתכונים של קרין - הבעיה איתם שתמיד הם יוצאים לגמרי רוטטים ולא אפויים מבפנים. אני אופה מדופלמת וכל פעם שאני מתפתה להכין בראוניז של קרין - הם יוצאים לי לא אפויים בפנים וממש מושיים... אבל זה כל כך טעים שכבר אוכלים את זה ככה...
22. יופי של ספר
אביעד   (04.09.06)
כל הכבוד לקרין ושימותו הקנאים בהצלחה
23. לא הבנתי איך נוצרת הספירלה...
מישהו הבין או הכין?   (04.09.06)
24. לא ברור בדיוק כיצד יוצקים דוגמת טבעות
לילי   (04.09.06)
25. האמת מאוד יפה אך לא שווה את המאמץ...
א.ב   (04.09.06)
קרין בלי שום קשר לעוגה הזו, הספרים שלך מ ע ו ל י ם ! ! !
26. יום שישי עשיתי את העוגה למסיבת רווקות
ורד   (04.09.06)
העוגה יצאה משגעת, אומנם לקח לי זמן להבין שצריך למזוג ממש לאט את הבלילות כדי שלא יתערבבו, אבל היא יצאה משגעת. וקיבלתי המון המון המן מחמאות. כולם מתלהבים. כל פעם שאני מנסה משהו של קרין זה קליל ומהיר. כמו כן הכנתי את הפאי שוקולד הסודי שלה כבר פעמיים וגם עליו קיבלתי המון מחמאות. קרין את מלכה!!
27. ההכנה נשמעת ארוכה, אבל אם קוראים מבינים שזה לא נורא...
(04.09.06)
28. אני טעמתי מפי ידיה של קארין
קרייתית   (04.09.06)
והיא מכינה עוגות, מאפים ועוגיות מדהימים. אכלתי ממה שהיא הכינה ליצלומי הספר החדש שלה ואין ספק שהיא כשרונית ביותר. מי שמשמיץ - כנראה שלא יודע להכין את זה נכון או שאין לו גישה לדברים האלה. היא תופעת טבע מיוחדת!!!!
29. לא הבנתי את השיטה
(04.09.06)
אם שופכים באמצע - אז זה מתפזר לבד לדופן? אני כבר ראוה איך יוצאת לי עוגת שכבות ולא טבעות
30. עוגה מעולה!
Eve   (04.09.06)
קבלו קישור לקטע וידאו שמסביר איך עושים את העוגה:
תגובות נוספות
חזרה לכתבה