אוכל  טעם החיים
אוכל מרוקאי: דג, חמין ועוד - 8 מתכונים
איריס ז'ורלט
פורסם: 13.10.06, 08:07
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 105 תגובות ב-105 דיונים
31. איך עושים מופלטה בבקשה?לא רשום כאן יש
אוהבת מופלטה   (13.10.06)
רק תמונה.
32. זה בטוח טעות גוטהההההההההה .
שי   (13.10.06)
33. ========= מודה כל יום לאלוהים על אמא מרוקאית ===============
(13.10.06)
אין ולא תהיה הרגשה טובה מאשר לגדול בבית אשר הבטן מלאה בכל טוב ובכל ארוחה .
34. ראיתם את הפחיות שתיה ליד המנת דגים פרסום בעוונתה R.C.Q רסי
אילן אשדוד   (13.10.06)
35. יאמי מאמי תילמדי!
המורעבת   (13.10.06)
36. מרוקאי - בחייאת וידיאו על הדגים - שוין אוף שימחס
איפוא וידיאו? ,   קמצנים על אוכל   (13.10.06)
37. הפולנים מציעים ציטוט - רק ציטוט
מיכה ,   שרון   (13.10.06)
ציטוט בכתבה: " כמה שתופס " ? זה ציטוטו של טיפ פולני ? פולניות לא נותנות טיפים, לא ציטוטים של טיפים ולא כלום ( בטח לא מתכון, כי: " זה סודי במשפחה שלנו " ). חוץ מזה, גפילטיפיש לא תופס כלום. בתיאבון וחג שמח.
38. כפתן זה עם כ' מערכת Ynet!!
אושרי   (13.10.06)
39. מאכלים טעימים אבל ...
שולי ,   ב"ש   (13.10.06)
מלאים שמן אם אפשר להפחית מכמויות השמן אז זה יוצא גם טעים וגם יותר בריא
40. אבקת מרק עוף ?
צחי ,   הגליל   (13.10.06)
מה שמים באורגינל ממתי היה במרוקו אבקת מרק?!
41. ל-9 - שנאריך את מה שיש לנו?
הלו, זה רדיו?   (13.10.06)
42. 15- אין עליך,מנשק לך את הידיים
ברקודה   (13.10.06)
אין אין אין כמו אוכל מזרח אירופאיבכלל,והונגרי בפרט.אין אין אין ושימותו הקנאים.וחוץ מיזה- אין כמו הונגריה חמה וטובה.
43. הקציצות נראות ממש מגרות, בדיוק מתאים לי להכין לילדים
עדי   (13.10.06)
אולי פחימה תכתיב כאן את המתכון ?
44. ולא לשכוח.....
ש ,   טורונטו   (13.10.06)
טבליות נגד צרבת לקינוח בסוף הארוחה. בתאבון..
45. מוטב שמרוקאים אחרי אוכלים את אוכל שלהם ילמדו גם לנקות אחריהם
daniel   (13.10.06)
46. חארטה של מתכונים - ים טעויות !
מוריס המרוקאי   (13.10.06)
נתחיל בקוסקוס שהוא הדגל של המרוקאים : ממתי שמים בקוסקוס ביצה ? לא המרוקאים ולא הטריפוליטאים אף אחד מהם לא שם ביצה ! מה גם שצריך לעדות את הקוסקוס כמה פעמים ולהעביר דרך מסננת כשבכל פעם יש לערבב אותו עם שמן או מרגרינה. הפפריקה חייבת להיות פפריקה מרוקאית בשמן ולא רגילה - ההבדל בטעם הוא עצום ! במרק של קוסקוס לא שמים תפוח אדמה ולא בטטה ! אולי בספטייה שמים בטטה אבל ממש לא במרק של קוסקוס, ומה הקשר לעזאזל לשעועית ירוקה ?????????? וחמין מרוקאי בלי חיטה זה לא חמין מרוקאי אלא סתם צ'ונט מגעיל ! בקיצור אולי זה טעים, אולי זה נחמד אבל ממש ממש לא מרוקאי אורגינאל !
47. מאכלי העדות הם האוכל הישראלי האמיתי
רון הכחול ,   ירושלים   (13.10.06)
זהו האוכל שאנחנו אוכלים. פשוט, טעים ולרוב גם זול. עזבו אותנו מכל מיני שפים שמבשלים מטבח יצירתי במחירים תלת-ספרתיים תחת הכותרת "מטבח ישראלי עכשווי". איריס - כל הכבוד על היוזמה.
48. תודה איריס, מריח מעולה! מתכוונת לנסות
איילת הכהן   (13.10.06)
את כל המתכונים . חג שמח לכם.
49. "הפוך גוטה , הפוך" ...
יוסי ,   רמת גן   (13.10.06)
50. ========= גפילטיפיש זה טעים מאד ====================
(13.10.06)
גפילטיפיש זה טעים מאד תלוי מי מכין אותו ואיך בשלנית או חובבנית. אנחנו מרוקאים ואוכלים בראש השנה גפילטיפיש וזה טעים מאד כןןןןןן זה טעים עוד הפעם תלוי מי מכין בשלנית או חובבנית..
51. חמוצים - כרוב או ברובית ? אולי שניהם ?
דודי ,   שרון   (13.10.06)
52. ל15 מתכון לצולנט הונגרי יש בספר של תומי לפיד
שולה   (13.10.06)
53.  מה עם המתכון של קציצות הבשר ברוטב עגבניות?
ומה עם המתכון.....   (13.10.06)
54. 27 ו-45
(14.10.06)
לך תחפש את החברים שלך. זבל גזעני! אל תאכל אוכל מרוקאי ותדבוק ברגל קרושה! אי אפשר כתבה אחת בלי גזענות של בורים מטומטמים? אוקי הצלחת להוציא אותי משלוותי, אפס שבאפסים.
55. איפה מתכון לקציצות בשר ברוטב עגבניות?
דרומית   (14.10.06)
56. מרוקאים דבילים
(14.10.06)
זה הנושא היחיד שהצפון אפריקים יכולים "להתגאות" בו ...אוכל....כל השאר אפסים מאופסים.. לא הוד ולא הדר להם....זזזבבבללל...
57. אצל מרוקאים אמיתים קונים בשר טרי
eli ,   ב"ש   (14.10.06)
לצערי כל מה שניכתב כאן זה חיקוי. כבן להורים ממרוקו ואחד שנחשב לאנין טעם כל המתקונים הם חיקוי א. מרוקאי אמיתי מבשל דג אמיתי (לוקוס פרידה) ב מרוקאי אמיתי מבשל בשר טרי ולא מ"ס כזה או אחר. בחמין מרוקאי לא שמים גרונות של הודו(מגעיל) ולא כרעים של עוף. אצל מרוקאים לא אוכלים זיתים חמוצים של כופסאות ובטח לא ביום שישי בערב. בקיצור כל מה שנכתב כאן זה לעג למרוקאים .
58. ספר בישול מרוקאי:
אתי ,   תל אביב   (14.10.06)
איך מתחיל ספר בישול מרוקאי? "קודם כל תירגעי" אבל לומר משפט זה במבטא מרוקאי כבד ואז להתחיל במלאכה........
59. לכל אלה שדואגים על השמן והקלוריות:זה לא העניין באוכל מרוקאי!
זה אוכל טעים! ,   בניגוד לזבל האשכנזי!   (14.10.06)
אתם שופכים סוכר על כל מזון אפשרי - אפשר להקיא! חוץ מזה אם יעשו מחקר יגלו שאשכנזים מתים בעיקר בגלל האוכל שלהם... פסגת האוכל הטעים זה שניצל ופירה.... מהמקפיא.... תכניסו קצת פלפל לחיים שלכם!
60. האוכל המרוקאי הכי מגעיל עם שום
שונא בדם שום   (14.10.06)
נסו להכין כל מטעם מרוקאי ללא שום ותראו שהוא הכי הכי טעים בעולם אגב :מכבי חיפה עם שום מעולם לא זכתה בתואר כנ"ל עם הפועל תל אביב
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה