אוכל  טעם החיים
איך מכינים מאכלי גורמה מקופסאות שימורים
חנוך בר-שלום
פורסם: 11.10.06, 12:34
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 27 תגובות ב-27 דיונים
1. אני מתרחקת מקופסאות שימורים!
ליאן   (11.10.06)
2. איך מכינים מאכלי גורמה מקופסאות שימורים? כנסו
נו באמת....   (11.10.06)
לא מכינים..... מצטער מקסימום ניתן להשתמש בקופסא ע"מ לסמן עיגולים בבצק :)
3. יש עניין של ויטמינים שנעלמים
חיפאית   (11.10.06)
בשהייה בקופסא, וגם התהליכים של השימור לא הכי רצויים. בקיצור, כולנו אוכלים מקופסא לפעמים אבל לא צריך לעודד את זה יותר מדי...
4. ליאן את מתרחקת ליאן????
(11.10.06)
5. קציצות טונה
שך בקופסא   (11.10.06)
בצל, עלים, ביצה וטונה מקופסא, פירורי לחם וטיגון בשמן... אין דבר יותר טוב מזה, כמעט... רסק עגבניות, מים, בהרט, שום. לבשל ולהוסיף את הקציצות המטוגנות פנימה. מי אמר שימורים טובים ולא קיבל?
6. קלאם צ'אודר בשימורים. יאמי
מור   (11.10.06)
7. אני מתגעגעת לשניר :(
**   (11.10.06)
8. אין בעיה עם שימורים באכות לבבות דקל סלט תירס גמדי ועוד
גדי ,   כרמיאל   (11.10.06)
9. כמו כל דבר בחים
לי יש ,   י-ם   (11.10.06)
יש לקופסאות שימורים יתרונות וגם חסרונות. העיקר שהכל במידה. ולא, זו לא מילה גסה. יש גם אנשים שאוהבים אוכל ט ו ב, ובכל זאת לא אכפת להם לאכול מדי פעם תירס או משהו בקופסה, וזה אפילו די טעים. אז בתאבון, ושיהיה במידה!
10. תגובה ל 1
אורי ,   ראשון   (11.10.06)
ואני מתרחקים מבורים וחסרי ידע !!!!!!
11. חנוך, זה אתה? אתה היית רס"ר המטבח שלי?
אבל אני ממש בטוח שזה ,   לא היה "בר-שלום"..   (11.10.06)
12. חברים, עוף מבשלים שעה וחצי, אחרת הוא קשה. נא לתקן.
(11.10.06)
13. מה עם לוף... "מלך השימורים"
חייל מילואים   (11.10.06)
14. תגובה ל - 10, אכן, לבורים אין ויטמינים!?
ליאן   (12.10.06)
התגובה שלך קצת הזוייה אבל אל תפסיק, בסופו של דבר אתה גם תצליח להיות שנון!
15. טריות המזון קופ' שימורים
מודי ,   סביבות חיפה   (12.10.06)
לידיעה: הירקות המשומרים נכנסים לקופסה ביום הקטיף או למחרת, נארזים בוואקום ועוברים פיסטור/עיקור. הירקות שומרים על ערכם התזונתי לאורך זמן רב וירקות הנמצאים שנה בקופסה - ללא חומרי שימור !!!!!!!!! עשויים לעלות בערכם התזונתי על "ירקות טריים" הנמצאים מס' ימים על המדף. הגיע הזמן לנתץ את התדמית השגוייה על קופסאות שימורים; שהיתה נכונה אולי לפני 40 שנים.
16. כהן רמת גן
(12.10.06)
ל -2 תודה על הרעיון
17. לוף ? צריך לשנות את שמו ל "התקף לב עתידי בקופסא " !
(12.10.06)
18.  ל12 אחרי שעה וחצי העוף הופך קשה מאוד מקסימום שעה חום בינוני
אוהבת עוף   (12.10.06)
19. !!! עזרה - איפה משיגים כמהין בשימורים ???
כמהה לכמהין   (12.10.06)
20. לא נסחפתם? גורמה? מקופסאות שימורים? בחייאת ראבאק.
מ   (12.10.06)
21. רוצה עוד מתכונים טובים ומהירים
ימית ,   נצרת עילית   (12.10.06)
בני נמצא בשנת שרות והתקציב שלהם מוגבל והם זקוקים למתכונים מהירים וחסכוניים וזולים ע"מ שיספיק לתקציב שלהם נמאס להם לאכול רק אורז ופסטות ותפו"א הם צריכים ללמוד להסתדר בתקציב מוגבל. אשמח לעוד רעיונות כמו הקציצות טונה שנראה טעים ומהיר.
22. איכס. שימורים? למה שימורים כשיש הכל טרי??
שימרית ,   בית בכפר   (12.10.06)
למה לאכול שימורים מגעילים ששוכבים חודשים על מדפים, כשאפשר לאכול טרי , בזול, הרבה יותר בריא ויותר טעים פי אלף.
23. אנחנו בעונש שנאכל מקופסאות שימורים ??
סבתא אילנה   (12.10.06)
במדינה כמו שלנו שיש ירקות ופירות נהדרים טריים כל השנה, מי הדביל שיאכל שימורים? שימורים מלאים בחומרים משמרים, בצבעי מאכל, בתוספות מסרטנות, השתגעתם? תאכלו טרי, טעים ובריא !!!
24. סרדינים מצויינים מקופסא !
דן   (17.10.06)
25. ל 17: את ההתקף לב מקבלים כשמוצאים את הצו בתיבת הדואר
יהויקים פוק   (17.10.06)
הלוף זה רק וידוא הריגה.
26. לכמהה לכמהין מ 19
(18.10.06)
לוילי פוד יש שימורי כמהין באיכות טובה אני לא בטוחה איפה הם מוכרים אותם- אם את לא מוצאת אותם ברשתות השיווק תתקשרי למשרדים והם יוכלו לעזור לך. האתר שלהם www.willi-food.co.il בהצלחה
27. רעיונות
מבסרט ,   בני ברק   (20.02.10)

לשעועי מקופסא אפשר להוסיף פרורי לחם מטוגנים-מאוד משדרג

לאפונה מקופסא להוסיף רויחה,שמן 'קמח והמיים של הקופסא.

חזרה לכתבה