חדשות  חדשות בארץ  כללי
כרזות בי-ם: "אילן פרנקו, חזור לגרמניה הנאצית"
פורסם: 04.11.06, 00:40
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 389 תגובות ב-389 דיונים
1. למה לפגוע בחרדים זה "לא פוליטיקלי קורט" אבל להם מותר לומר
גלי ,   ירושלים   (03.11.06)
הכול?! זה פשוט לא פייר. נמאס מהגזענות וחוסר הסובלנות של קבוצת המסיתנים הזאת. הם מזיקים לדמוקרטיה שלנו!
2. האם הוא באמת נכדו של מפקד מחנה ההשמדה?
שאלה גאונית   (03.11.06)
3. לאשפז דחוף את החרדים בבית חולים לחולי נפש.
יובל   (03.11.06)
כבר הגיעו מים עד גועל נפש באיומיהם,בנאצותיהם,בחולגניותם ובתססיתם. 40 אחוז מהציבור שונא אתכם? נידמה לי שהרבה יותר.
4. צריך עוד הוכחות שהם איבדו את השפיות שלהם?
יריב   (03.11.06)
החרדים מוכיחים שוב ושוב עד כמה המצעד חשוב.
5. אני קוראת למשטרה לא להיכנע לאלימות הדתיים!
חדוה מורן   (03.11.06)
מי שנאצי הם הדתיים הגזענים והפאשיסטים.בטוחני שזה לא בעזרת השם שכן,אם יש אלוהים-הוא ודאי מתעב את התנהלות הדתיים.
6. מאה שערים = איראן!
אביב ,   תל אביב   (03.11.06)
7. אין להם אלוהים
ארז   (03.11.06)
טפילים מגעילים
8. ניצב פרנקו - הציבור שומר החוק מחזק ידך!!!!
התעלם מעלבות ,   התחזק מהאוהבים אותך   (03.11.06)
9. "ואהבת לרעך כמוך" זה מה שאומרים...
שי ,   ארץ ישראל שנעלמת...   (03.11.06)
10. המצעד חייב להתקיים. היום זה הם מחר זה אנחנו
גאידמק לדין   (03.11.06)
ואתם תהיו לבד כי לקחו כבר את כולם.....
11. מדוע לא מאפשרת מדינת ישראל נישואין בין שני גברים כבאירופה ?
מדינת ישראל מפלה !!!   (03.11.06)
12. אוכלי חינם פחחחחחחחחחחרדים.
חצי מיליון   (03.11.06)
13. הייתי נגד המצעד אבל עם כזו אלימות מלולית ופיזית, חובה לקיימו
שי ,   מודיעין   (03.11.06)
14. יש לבטל לחלוטין את המצעד ,במה הם מתגאים.
יהודה   (03.11.06)
15. למרבה האירוניה
עדי   (03.11.06)
הנאצים דווקא תמכו בדיעה של החרדים כנגד ההומוסקסואלים.
16. לצבוע את הכותל בוורוד
אברום   (03.11.06)
רעיון מעניין. אולי כדאי לנסות.
17. אנשים חשוכים אתם
גליה ,   צפון   (03.11.06)
כולם נבראו בצלמו - לא רק אתם. תתביישו.
18. מקווה שאחמדינג'אד יעשה סדר במזרח התיכון כבר
ראועל אפללולוביץ.שדה ,   מושב שקדה בשקדיות.   (03.11.06)
איש אשכולות שיפתור כאן את כל הבעיות כל הכבוד למנהיג זה
19. לפחות החרדים לא מוכנים לשתוק על העוול הנעשה להם
אליפלט רחמני.יבנהההה ,   נאות פרסים נוה אילן.   (03.11.06)
האדם שהיכה השבוע פקחתית הרה כל הכבוד לו חבל שלא תוקפים את מתנדבי המשמר אזרחי הטינופות שמנתכלים ומתחבאים חלאות שכמותם
20. נקווה שגם מתנדבי המשמר אזרחי ישתתפו בשמירה על הסדר ביום ג
יהושפט שומרוני.שבזי ,   רחובות מרמורק.גדסייי   (03.11.06)
ככה זאת תהיה הזדמנות להתנכל למתנדבי התנועה ולבני משפחותם איך המתנדבים מציקים לנהגים רעים יותר משוטרים הטינופות
21. מתנדבי המשמר אזרחי בטח יציקו כהוגן לאנשים
שבתאי שבאיוביץץץץץץץ ,   ירושלים שער האשפות..   (03.11.06)
איך מתנדבי התנועה אוהבים להציק לחינם הלוואי ויבולע להם בהפגנה
22. שערוריה! לא למדנו כלום מרצח רבין...
ינון ,   תל אביב   (03.11.06)
זה כל כך אירוני שדווקא ביום השנה להירצחו של יצחק רבין אנחנו ניצבים מול כזו סיטואציה באדישות מדהימה. רבין נרצח בשל מסע השמצה שנוהל על ידי הימין ובראשם הציבור הדתי-חרדי. אותו דבר מתנהל כיום נגד ההומואים והלסביות, שמבחינתי לפחות מהווים את חוד החנית במאבק על החופש ועל שיוויון הזכויות. ואחר כך כולם יתפלאו כשמישהו יירצח ויגידו שהם לא מאמינים. זו תהיה באמת ממש הפתעה... דרך אגב - אל לנו לחפש אשמים, אבל פרט לציבור החילוני עצמו (שאני חלק ממנו), שעוד פעם שוקע באדישות הנוראית שלו.
23. הסאטמרים ונטורי כרתא ימח שמם מעיזים להעליז על אנשי כה"בט
(03.11.06)
הרי הם בעד החמאס והפלסטינצאים, לא מכירים בקיום ישראל ואפילו לא יכתבו ז"ל אחרי שם של חילוני שנפטר, שיקח אותם השטן.
24. חלאות המין האנושי
ישראלי טוב   (03.11.06)
האנשים האלה הם עוכרי ישראל והם אלו שיביאו את הכליה על העם האומלל הזה זה נכון שלא צריך לקיים את המצעד בירושלים אבל לאן הגענו, אם ההומואים רוצים לקבל את הזדהותי יואילו נא להעביר את המצעד לעיר אחרת.
25. למה צריך מצעד ?
אבי   (03.11.06)
אני רוצה הומו אחד שיסביר לי למה הוא צריך מצעד ? אם ההומו טוען שהוא נורמלי, ככל האדם, אז למה מצעד ? שישתתף בצעדת ירושלים ככל האדם !! ואם כבר מצעד אז למה דווקא בירושלים ולא בבירת ההומואים, סדום ?
26. מי יותר גרוע? ההומואים או החרדים?
(03.11.06)
27. מי שצריך להיזהר זה הדוסים
קרבי   (03.11.06)
ההומואים יצעדו יום אחד ויחזרו לת"א. אבל בלב האיזורים הכי הומואים בארץ יש בתי כנסת וחרדים מהסוג הכי אורתודוקסי. שיזהרו שעקרון ההפרדה, ירושלים לחרדים ת"א להומואים לא יחול עליהם, כי הם עלולים למצוא עצמם על אוטובוסים לכיוון אחד לירושלים (או בני ברק). אם הדוסים חושבים שהם יכולים לכפות את דעתם באלימות, ואם המשטרה ובג"צ מסכימים לזה, אז כמובן שעקרון השיוויון מחייב שגם ההומואים יכולים לכפות את דעתם באלימות. מאחר שנוכחות של דוסים בת"א פוגעת בעיקרי אמונת ההומואים, עדיף שיפנו אותם משם לפני שתפרוץ אלימות קשה.
28. בורות + להט דתי = סכנה
יואל ,   מרכז הארץ   (03.11.06)
סכנה לחיי אדם, סכנה לדמוקרטיה, סכנה לי ולך, סכנה למדינה, סכנה למחשבה וסכנה לאדם במובן הרחב ביותר של המילה. הם עדר, הם אלימים, הם בורים ומסוכנים. צריך להראות להם עכשיו את החשבון על ביריונות ואז לתת להם לשלם אותו, אם הם רוצים. אגב, אלו אשר "מבינים" אותם בגלל שהם שונים עושים להם רק רע, זה גול עצמי. צריך לדרוש מהם את מה שדורשים מעצמנו, כלומר מוסר כלפי חיי אדם קודם לכול. איך רב שאומר שהוא לא יכול להבטיח שלא תהיה שפיכות דמים יכול לטעון לקרבה לאלוהות? שבת שלום.
29. איזה תזמון
משה ,   ירושלים   (03.11.06)
דווקא בזמן יום הזיכרון ליצחק רבין לא מתביישים לתלות כרזות מעין אלו????? חוץ מהיותן לא מכבדות את ההיסטוריה (ואת ההווה) הן הופכות את המאבק ללא לגיטימי! אז למה????
30. די לטרור הדתי-חרדי. אסור להכנע לטרור!!!!
אני   (03.11.06)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה