דף הבית  מועצת החלב
קוטג', צהובה, לבנה, העיקר שתהיה גבינה
שרי פאר
פורסם: 11.11.06, 21:10
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-10 דיונים
1. איפה המתכונים?
(15.11.06)
2. מרתק - בכלל לא ידעתי שגבינה זו המצאה כל כך חדשה יחסית...
ניר   (15.11.06)
3. חיחיחי אני אוהב גבינה עם חורים!
(15.11.06)
4. עדיין לא הסברתם איך נוצרים חורים בגבינה!!!
איילת   (15.11.06)
5. אין כמו גבינות צואן וכמו הגבינות של טל אליאס בציפורי בגליל!!
גדי ,   כרמיאל   (19.11.06)
6. נסו את הגבינות של חוות צוק, האחים של ניר צוק, בית שמש. מעולו
(22.11.06)
7. גבינה
ניבושש ,   הוד השרון   (11.12.06)
איפהה באמת המתכוניםםם ואני ממליצה לכולם לאכול גבניה בלוגרית היאא הכי הכי טעימההה
8. לא הסברתם איך נוצרים החורים!
אורטי   (01.10.07)
כתבתם כותרת "מה הקטע של החורים בגבינה הצהובה" וקראתי ולא רשום שם כלום על איך נוצרים החורים בגבינה!
9. גבינה
נואל ,   קרית גת   (26.10.07)
איך מפיקים את התסס רנין מקיבת העוף או העגל
10.  המתכונים לגיבון גבינה
אביבה   (19.06.08)
מחפשת את הכתבה על גיבן גבינה שהיתה בשבועות
חזרה לכתבה