דף הבית  מועצת החלב
חשיבות מוצרי החלב: לא על הסידן לבדו
שרית עטיה שמואלי
פורסם: 11.11.06, 21:28
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות ב-6 דיונים
1. רמת גן
(16.11.06)
תורידו את מחירי החלב , יוגורט וכל הגבינות, ותראו איך ניצרוך יותר גבינות זה רק עניין של כסף.
3. בולשיט, וזו הסיבה:
(19.11.06)
נכון, אכן יש סידן בחלב ומוצריו. ואכן, הוא בונה את העצם. אך זרחן עוזר להתפוררות העצם. בחלב ומוצריו יש יותר זרחן מסידן (הרבה יותר), ולכן הוא מפורר את העצם- מ.ש.ל
4. הכתבה באדיבות מועצת החלב - הורגים אותנו בשביל כסף!!
מבינה   (20.11.06)
כל הדיאטניות הקליניות כדאי שתתחילו להוציא את הראש שלכן מקערת החלב ותסתכלו מי מממן את המחקרים שאתן מסתמכות עליהן. מוצרי חלב הם לא בריאים בכלל!! הם מכילים כמויות גדולות מאד של זרחן המונע ספיגת סידן בעצם ולעיתים אפילו פוגע במסת העצם. כמו כן התזונה המערבית עשירה מדי בחלבון ולא מעט בגלל מוצרי החלב, עודף חלבון פוגע במסת העצם ואת זה תוכלי אפילו לקרוא ב"הריסון" (התנ"ך של הרפואה הפנימית). תוצרי הפרוק של החלבון הם חומציים והגוף מאזן את רמת הPH בדם ע"י הוצאת מינרלים בסיסיים מהעצם. זה יוצר אפקט הפוך תאכלו הרבה מוצרי חלב תאבדו יותר סידן!!
5. ---3 מ.ש.ל (מה שהיה להרוס)
(26.11.06)
1.אצל רוב האנשים קיימת מערכת שלמעשה לא נותנת לזרחן להרוס את העצמות יותר מידיי אך עם זאת משתמשת בסידן שבו. 2.העצמות נבנות יותר משהן נהרסות מ.ש.צ.ל
6. בקהאם בתמונה הקטנה דומה לעופר שכטר .... :)
שולי ביותר ,   שוליים רחבים   (28.05.07)
7. צריכת חלב בסיסית
רותה ,   תל אביב   (15.07.07)
אני אלרגית למוצרי חלב והמוצרים האלה עושים לי כאב בחזה מה עליי לעשות על מנת לצרוך את רמת הסידן המומלצת.
חזרה לכתבה