אוכל  טעם החיים  גולאש לגולש
גלושקה אהובתי - הקינוח המושלם ליום חורף קר
עופר ורדי
פורסם: 29.11.06, 13:42
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 23 תגובות ב-23 דיונים
1. לא מבינה למה לפרסם 5 כתבות בבת אחת
חוחית   (01.12.06)
ועוד כולן כבר פורסמו במקום אחר קודם. איך אפשר לקרוא 5 כתבות של אותו אחד בבת אחת? למה לא כתבה אחת חדשה וזהו?? ומי בכלל מתעניין כ"כ באוכל הונגרי??
2. זה לא מתכון, זה ספר בישול!
צריך אוהל ,   במטבח   (02.12.06)
3. ני אהונגרי ואני אוהב אוכל הונגרי
ל1   (02.12.06)
אני הונגרי ואני אוהב אוכל הונגרי ואת לא מבינה כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
4. תודה(:
רוני   (02.12.06)
שמחה לראות סוף סוף התייחסות למטבח ההונגרי, כמעט לא כותבים עליו. ,תודה(:
5. ל-1
cinege ,   צפון   (03.12.06)
כל אלה האוהבים אוכל טוב.
6. אישטנם
מגדניני ,   היידוהוטהאז   (03.12.06)
אף אחד לא יודע לעשות אורון גלושקה כמו סבתא מגדה. וגם לא הוש לבש ולא רוקוט קרומפלי
7. ל-6 גם לי היתה סבתא מגדה
יעל   (03.12.06)
וגם היא עשתה אוכל מדהים. Arany haluska העוגה הכי טעימה שיש. כל ההכנה שווה את זה. כל כך טעים!!!
8. מס' 1- זה שאת לא אוהבת זו בעיה שלך
הונגריה ,   מהונגריה   (03.12.06)
אני אוהבת אוכל הונגרי, ולדעתי (ולדעת רבים) זהו האוכל הטוב בתבל. אז אם את לא אוהבת, לכי תחפשי מתכונים של קוסקוס ותעזבי אותנו בשקט!
9. אין כמו סבתא של מס' 6
עדי   (03.12.06)
10. גם הוא מכין אוכל מדהים!
אין כמו מספר 6   (03.12.06)
11. אין כמו סבתא של 6!!!
שאנדור פיפיבאצ'י ,   בודפשט   (03.12.06)
לפי דעתי צריך לתת פרס ישראל לסבתא של 6 ובכלל לכל מי שעדיין עושה אוכל הונגרי כמו במולדת הישנה!!! פרס ישראל או אפילו נובל...
12. פרס ישראל
שאנדור   (03.12.06)
כל מי שעדיין יודעת את המתכונים הסודיים של המולדת הישנה צריכה לקבל, מינימום פרס ישראל אם לא פרס נובל לשלום...
13. קסנם ספן
מגדניני ,   היידוהוטהאז   (03.12.06)
תודה לכל המעריצים, רואים שיש לכם קולטורה. כולם מוזמנים בחנוכה לסופגניות תוצרת בית. מי שלא בא הוא דיסנו!
14. סבתא של מס 6
דורה ,   הרצליה   (03.12.06)
לנשיאות / למזכ"לות האום!!!
15. nodion jo Édesség
שירושקה- נייני ,   הדנובה   (03.12.06)
Hogy vagy? מסכימה עם 6 ומעלה... מה זה משנה שיש ת'מתכון? גם ככה אפחד לא יוכל לחקות את מגדה- נייני Jó éjszakát!
16. א- פנה -אגה מג
מגדנייני ,   היידוהוטהאז   (03.12.06)
שירושקה,,,, קומי קומי, לושתה!
17. אוזוניאדוט !!!
אריקניני ,   שיכונ-בו   (04.12.06)
מי שלא אכל הוש-לבש של סבתא מגדה בערב שבת - לא אכל הוש לבש מימיו. ומי שלא טעם מסופגניה תוצרת בית מעשה ידי סבתא מגדה, מוס ערמונים, עוגות משגעות, פשטידות מדהימות, עופעמאורז, פשטידת תפו"א וכו' - אין לו חלק בעולם הבא. זר לא יבין זאת. ודורה - מי שלא טעם את הפירה ברוטב מים שאת מכינה, או את העוף המכובס שלך, אכן לא יבין.
18. האמת שגם אני מבשלת אוכל הונגרי משהו משהו , שלמדתי מחמותי
גלי   (14.12.06)
וגם חמותי, כאשר חיה, וגם בעלי אומרים שאני מבשלת טוב יותר מהונגריה אסלית. ואני בכלל ממוצא פולני. אבל אורון גלושקא ניסיתי לעשות ואני ממש לא מצליחה. תמיד זה פחות מידיי סוכר, פחות מידיי אגוזים, פחות מידיי צימוקים. פשוט פחות מידיי. צריכה הדרכה.
19. תשובה לשואלת מי מתעניין באוכל הונגרי
שרה גולן ,   מבשרת ציון   (06.01.07)
כל מי שאוהב אוכל טוב ובעיקר אוכל אירופאי. המשיכו לפרסם...
20. כל הכבוד
ציפי חותה קלינגר ,   מושב יד רמב"ם   (07.06.07)
התרגשתי לראות את המתכונים והכתבות וזה הזכיר לי את סבא וסבתא שלך ז"ל ממשמר אילון. מקום בו גדלתי יחד עם אמא שלך המקסימה סוניה. שמחתי לראות ולקרוא . המשך והצלח ודש חמה לאמא מציפי
21. תגובה ל-18
הונגרי אחד ,   מאילת   (21.07.08)
אם כל מרכיב במתכון הזה את שמה פחות מדי ,ואת כותבת שאת בכלל ממוצא פולני, אין פלא שזה לא מצליח לך,יכולה להיות לזה רק סיבה אחת,את פשוט קמצנית. תעברי מחשיבה פולנית לחשיבה הונגרית ותראי שזה יצא לך מצויין,באחריות! בתאבון.
22. סבתא מגדה סבתא רבא ציפ ציפ צוקה
תומר יקיר שטיין ,   מודיעין מיגדל הלבנון   (08.07.09)
אני נינה הראשון של סבתא מי שלא מקיר אותה חבל ומי שהקיר אותה תמיד עשה איתה ציפ ציפ צוקה (עם הוא מיתחת גיל 3).
23. סבתא מגדה היקרה !
גלעד, איתי ואיתן כץ ,   גם כן מודיעין   (08.07.09)
אנחנו נינים מס' 3,4,5 של הסבתא מתגובה 6. אחרינו יש ב"ה עוד 3. כו ירבו ויאכלו מעדנים הונגריים לרוב. יאללה - אלון, נראה איך אבא מלמד אותך להכין הוש לבש. יש לו את המורה הכי טובה בעולם.
חזרה לכתבה