אוכל  טעם החיים
במקום חמין - קדירות בשר בבישול ארוך
ynet
פורסם: 23.11.06, 07:50
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 52 תגובות ב-48 דיונים
1. ימממממ.... בא לי לאכול סופריטו!
(23.11.06)
2. נראה טעים - להכנס..
רות ,   צפון   (23.11.06)
באיזה חום יש לאפות במשך כל הלילה?
3. שאלה למי שמבין
אברום ,   הערום   (23.11.06)
האם ניתן לבשל את התבשילים הנ"ל בסיר בישול איטי?
4. הכל נראה ומריח נפלא במאמר - רק חבל שגם
קובי   (23.11.06)
בנושא זה צריכים פרוטקציה - בשביל לקבל בשר מאיכות טובה. בסופר נקבל אשפה, ואצל הקצב צריכים להיות איתו חברים.
5. נראה מעולה, אבל אין לי תנור...
נמרוד ,   תל אביב   (23.11.06)
יש לא אמנם סיר ברזל יצוק, אבל אין תנור. האם אפשר להכין את המתכונים האלה ללא אפיה? או לחילופין: מישהו מכיר מתכונים דומים ללא אפיה? תודה, נמרוד.
6. כבר בשבת..אנסה ,נראה מצויין
חגית   (23.11.06)
7. מה עם חמין לצמחונים? למה מה, אנחנו עז?!
(23.11.06)
8. הבהרות לסופריטו עוף
חובב בישול ,   רחובות   (23.11.06)
1. במרכיבים מצוינים שמן קנולה/תירס ובסוף שמן צמחי לטיגון ?? טעות דפוס?? 2. באיזה חום לאפות 8 שעות ?? 3. אשמח לקבל תשובה מהשף (לא מחוכמולוגים).
9. אתם השתגעתם?!?!?!?!?!?!?
רועי   (23.11.06)
וואי!!! איזה יופי אני באמצע העבודה ואני לא אוכל להתרכז כל היום!!!!!!!!!!!!!!!!!
10. נתנתי בסופריטו עוף
נותן בגמלים ,   רהט   (23.11.06)
אשתי העמידה קדירת סופריטו נתנתי בקדרה 10 דקות על השעון - פרמתי את הקדרה יבורך השף הדגול והנערץ
11. אני שנים מבשלת עם כתף 5 קפוא
עפרה   (23.11.06)
והבשר יוצא כמו חמאה. חוץ מזה שכולם מתלקקים,המחיר הוא פחות מחצי של הבשר הטרי
12. נראה ממש טעים, ננסה. תודה.
שחר   (23.11.06)
13. קוביות גולש
(23.11.06)
האם יש צורך "לסגור" קוביות גולש לפני בישול? טיגנתי בצל וירקות - ואחר כך הכנסתי את הגולש - ובסוף הבשר לא יצא כל כך טוב. האם הייתי צריכה קודם לטגן את הבשר לבד?
14. האם אתם יודעים אל איזה חום לכוון את התנור?
val ,   yehud   (23.11.06)
15. SLOW COOKER
(23.11.06)
האם ניתן ליישם המתכונים כפי שהם גם בסיר בישול איט?
16. בנוגע לעוף
שף ערום ,   גליל   (23.11.06)
עוף 8 שעות בתנור ---אין מצב שהוא ורוד בפנים , מי זה הגאון התורן?
17. אם זה כבר
ניסים   (23.11.06)
תחליף לחמין,האם אפשר שהבישול יהיה על פלטה?
18. טמפרטורה
ניוקי   (23.11.06)
של התנור? לשים מד חום כדי שלא יגיע ל80 מעלות? מן הסתם חום נמוך מאוד - אבל כמה? אולי כדאי לכתוב, לא?
19. אפשר להחליף את הבשר בדג?
שומרת כשר ודיאטה   (23.11.06)
את המיורן בזעתר, את הקישואים בחציל בטעם כבד ואת השמן במי ורדים?
20. יופי של טיפים ונשמע טעייים
שירה   (23.11.06)
אין על בישול איטי ותבשילים בחורף. נשמע טעים. תודה :-)
21. סופריטו עוף בבישול ארוך
משה ,   בת ים   (23.11.06)
באיזה חום אופים בתנור?
22. סופריטו
ורד ,   השרון   (23.11.06)
מה טמפרטורת החום המומלצת בתנור לאפיית העוף
23. מה הטמפרטורה במתכון השני?
(23.11.06)
24. האם אפשר לבשל הבקר בסיר על הכיריים ולא בתנור??
טליה   (23.11.06)
25. מעוניינת בחמין של העירקים טבית
מתה לאכול טביתתתתתתת   (23.11.06)
מי שיודע שיכתוב
26. האם אפשר במקום תנור לשים על פלטה?
אורנה   (23.11.06)
27. באיזו טמפרטורה
אבי   (23.11.06)
באיזו טמפרטורה מחממים את התנור בסעיף 6 (השלב האחרון)
28. מה? כותב לא להוסיף נוזלים ואחרי כן כותב"אם נשארו נוזלים "...
(23.11.06)
אם לא תוסיפו נוזלים האוכל יישרף ולא יישאר כלום.
29. 8 שעות בישול ובתנור ובלי נוזלים ? ממש לא נראה לי.
כוכבה ,   הרצליה   (23.11.06)
30. תיקונים והשלמות
נעם דקרס, ברקרולה   (23.11.06)
במתכון הסופריטו התנור מכוון ל-100 מעלות אל לא יותר. אפשר לבשל הכל ב-SLOW COOKER אבל בתנור חלוקת החום יותר טובה. אפשר גם על פלטה לשבת אבל חשוב לבשל את התבשיל על אש נמוכה כחצי שעה לפני ואפשר גם על אש נמוכה, אבל אז זמן הבישול קצר יותר - כשעתיים עד שעתיים וחצי. לגבי צבע העוף - העוף בהחלט יכול להישאר ורוד או אדמדם מבפנים וכך גם הבשר. מדובר בתהליכים כימיים שקשורים בבישול בטמפרטורות נמוכות. לא לדאוג - הבשר מבושל לחלוטין.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה