לאשה  מגזין שף
ספינג' - הספין המרוקאי לסופגנייה
דנית קימל, לאשה
פורסם: 11.12.06, 09:54
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 41 תגובות ב-38 דיונים
31. ל-7 לא טובלים את הידיים במים, זה מסוכן
מרוקאית ,   לוד   (21.12.08)
כדי שהלביבות לא יידבקו ליידיים טובלים את הידיים בשמן ולא במים. כאשר טובלים במיים הסופגניות מתפוצצות ועלולות לגרום לכוויות קשות בידיים.
32. אותו מתכון...
התימניה   (23.12.08)
לזלביה התימנית אותו מתכון.זוהי ה"סופגניה" שלנו..לכל עדה צורת הכנה אולי שונה ,אבל אותו מתכון.ונכון- הבצק צריך להיות רך קצת נוזלי משהוו....ומעל מפזרים סוכר .
33. שמרים יבשים
(23.12.08)
כן אפשר להשתמש בהם
34. ספינג' שסופג פחות שמן
אליס ,   ירושלים   (23.12.08)
אני מוסיפה 2 כפות ברנדי לבלילה ואז הספינג' יוצא פחות ספוג בשמן.
35. 
(21.02.09)
36. המתכון המעולה שלי לספינצ' פשוטים ומעולים:
מעיין   (02.11.09)

אני מכינה ספינצ' ממש טעימים וממכרים בצורה פשוטה ביותר:

ק"ג קמח (לנפות כמובן-מהחרקים...) 4 כפות סוכר, לערבב, להוסיף 2 כפות שמרים יבשים, לערבב, להוסיף כף מלח שטוחה מאוד , לערבב, להוסיף 5 כוסות מים פושרים, לערבב הכל ביחד. להתפיח כשעה או עד שמכפיל את נפחו.

בידיים משומנות (רטובות מתיז שמן) לטגן בסיר שמן עד להזהבה של שני הצדדים.

לפזר מעל אבקת סוכר- אחחחחחחחחחחחחח כמה טעיםםםםםםם.

אוכלים בשקט 3-4...

37. לרושמי המתכון
ניסים ,   נתניה   (23.10.11)
לרושמי המתכון -
יצא לי ספינג' סוף הדרך אנשים ליקקו את האצבעות ואמרו סוף הדרך וינשלה רק בשמחות!!!!!!!!!
38. טבעוני
טבעונית   (20.12.11)
וטעים.
תגובות קודמות
חזרה לכתבה