אוכל  טעם החיים
איך מכינים את הצ'יפס המושלם - מדריך למשתמש
אייל מרקוס
פורסם: 18.12.06, 12:15
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 104 תגובות ב-103 דיונים
1. צ'יפס משודרג
שף בורדו   (18.12.06)
את הצ'יפס החם מעבירים לקערה גדולה קצת מלח קצת פלפל שחור מעט פטרוזיליה ושום כתוש מערבבים יוצא סוף..
2. אכלתי אצל בוקששתר בBLACK
שרון ירוני   (18.12.06)
אכלתי אצת בוקששטר בBLACK ברחובות אחד הצ'יפסים המגעילים והיותר רוויים בשמן שטעמתי בחיי באמת (זו לא סתם השמצה) הציפס היה ברמה של פלאפליה טיפוסית פשוט נורא - אני לBLACK לא נכנס יותר
3. עם כלך הכבוד ויש כבוד לא צריך לטגן פעמיים כלל
אחד   (18.12.06)
4. כל כך מיותר שבא לבכות.. מה חידשתם פה?
יותר מדי רייטינג ,   יש ל YNET   (18.12.06)
5. אני מכיר את זה
דני ,   אילת   (18.12.06)
למדתי את זה מהולנד, קוראים לזה אבל צי'פס בלגי :]
6. מה עשיתם מהצחי בוקששתר הזה?
גיל ,   מרכז   (18.12.06)
אכלתי במסעדה שלו ביום שישי בסינמה סיטי, אחרי שאדיוט אחד( מבלייזר) רשם שיש לו תהמבורגר הכי טוב בארץ(לא יודע כמה שילמו לו על זה?) בקיצר ההמבורגר שלו לא משהו בכלל וגם הציפס שלו לא משהו, אני בבית מכין ציפס והמבוגר בלחמניה יותר טעים, גם המנות האחרות שחברים שלי לקחו לא היו משהו. בקיצר אל תאמינו לכל מה שמוכרים לכם בתקשורת הכל מושחט
7. סתמי ולא מענייו.
ירון   (18.12.06)
8. מערכת יח''צ של בוקששטר עובדת שעות נוספות
אלי ,   ת''א   (18.12.06)
9. לא מצליח לראות את כתבת הוידאו
אפי   (18.12.06)
המסך נשאר שחור
10. מי שממליץ לטגן טיגון עמוק בשמן זית לוהט- לא מבין הרבה
(18.12.06)
11. וואללה ! לכולנו יש כזה מכשיר תעשייתי לטיגון+סלסלה+10ק"ג שמן
(18.12.06)
12. סייג לחוכמה שתיקה
ד"ר התחכמות   (18.12.06)
בוקשתתר אולי מבין בהכנת מזון אבל בערכי הבריאות המלווים את המזונות השונים... לא כל כך. על איזה ערכים תזונתיים בקליפה של תפוח אדמה הוא מדבר? איך הוא מרשה לעצמו להתיר שימוש חוזר בשמן טיגון?
13. הצ'יפס בבלאק לא טעים בכלל!!
בן   (18.12.06)
אני מת על הבלאק, משתדל לאכול שם לפחות פעם בשבוע, אבל הציפס שלהם פשוט עלוב. בנוסף הבעיה הכי גדולה של הבלאק היא שמותר לעשן וכיוון שהמסעדה נמצאת מקום סגור ולא מאורר יש ריח נורא של עשן שבמשן הזמן אף נדבק לספות!! הם מצפצפים על החוק. פשוט חבל!!
14. מה זה החרטה הזה? כנסו לטיפים אמיתיים
איל .י.   (18.12.06)
קודם כל אחרי החיתוך צריך להשרות את הציפס במיים רותחים לדקה בערך (מה פתאום קרח...התחרפן לך המח). המים הרותחים יוציאו מתפוח האדמה החתוך את עודפי העמילן וכך יצא ציפס פריך יותר. שלב שני..לשפוך את המים הרותחים וליבש לעוד דקה שתיים בערך....ויאללה לשמן..יאמי יאמי...טעים...וצחי....בלי חארטות
15. אני ובני הקטן מתפקעים מצחוק מהתנועות הגמלוניות שלו ,
בתוכניתו בטלויזיה ,   לא שאף ולא שף ,,,,,,   (18.12.06)
16. למספר 14
(18.12.06)
אם תקפיא כל דבר לפני טיגון ובזמן הטיגון חוץ מלהפוך פעם או פאמיים מקסימום, לא תגע בתכולת הסיר, התכולה תצא קריספי וטעימה לאללה!
17. הצ'יפס בבלאק היה מגעיל, היום טעים
צ'יפס טעים   (18.12.06)
בדוק, הצ'יפס השתדרג ועכשיו הוא ממש טעים!
18. מוזר מאד.. :)))) - ובעיקר לא נכון.
ר   (18.12.06)
"הסוד הגדול" - שהוא סוד גלוי, ובכלל לא סוד, ולא צילו של סוד, הוא טיגון עם הפסקה.. והמשך הטיגון. זה הכל. וכבר עשרות שנים, אם לא מאות שנים, שלא לוקחים על זה קרדיט..
19. אכלתי במסעדה שלו
שגיא   (18.12.06)
ברמת החייל וזאת לאחר שבכל עיתון שני בארץ היה כתוב שיש לו מסעדה מצוינת וההמבורגר שלו הוא הכי טעים בארץ. במילה אחת - אכזבה! (אם אפשר היה 2 מילים, אז "גועל נפש"). נתחיל מכך שהשירות גרוע ואיטי. לקח להם רבע לקחת מאיתנו הזמנה ועוד חצי שעה (!) להביא לנו את ההמבורגרים. כמובן שהביאו לנו את ההמבורגרים מבלי להגיש רטבים בצד והיינו צריכים לחכות עוד כמה דקות כשהאוכל מוגש לפנינו, כדי שנוכל להתחיל לאכול עם הרטבים כמו שאנחנו אוהבים. ההמברוגר שלו פשוט זוועתי. הזמנתי את ההמבורגר הכי יקר בתפריט, זה שעשוי מבשר אנטריקוט והוא פשוט היה לא טעים. כנ"ל לגבי שאר ההמבורגרים שם. אבל שיא השיאים היה הצ'יפס! בחיים לא אכלתי צ'יפס כ"כ מגעיל. הוא היה חצי שרוף, מר ומלח מדי. פשוט גועל נפש. לסיכומו של דבר - למסעדות של צחי בוקששתר אני לא אחזור בחיים למרות שהוא נראה בחור נחמד וחביב.
20. כנראה שבבלק ברמת החייל לא שמעו על זה
דן   (18.12.06)
הצ'יפס שקיבלתי שם היה כל כך רע , כמובן שביקשתי להחליפו אבל אז הסתבר שהשרות לא הרבה יותר טוב מהצ'יפס . לקח הרררבה זמן עד שזה הוחלף. אז בוקששששטר לפני שאתה מנחיל תורתך - קשוט עצמך ותדאג לשפר את מה שקורה בבלק
21. איך מכינים ציפס עם הציפוי - כמו בבורגר ראנצ?
אחד שאוהב ציפס   (18.12.06)
22. שמן, שמן תשרוף
טוגניני   (18.12.06)
שמן שהורתח כמה פעמים הופך לאחד מהמזונות המסרטנים ביותר (ראדיקלים חופשיים בשפע). אז להיתראות באונקולוגית...
23. יחסי ציבור מעולים ואפס ידע במזון...
דודו ,   חיפה   (18.12.06)
כמה חבל שיש בארץ חבורה של "שפים" מאד מתוקשרים, עם הבנה שואפת לאפס באוכל, שמבלבלים לכולם את המוח אם שטויות ולוקחים להם את הכסףבמסעדות הרדודות שלהם!
24. אצלו במסעדה הציפס נחתך במקום אחר והוא לא משהו
z   (18.12.06)
25. כרגיל צחי לא מחדש ורק מפשל
אבי   (18.12.06)
איך הוא קיבל תוכנית בטלויזיה קשה לי להבין
26. זו לא אגדה שלא להשתמש בשמן שנית!! בסיס מדעי לחלוטין!
א.   (18.12.06)
לא קשור כלל לנקיונו של השמן אלא לעניין שהשמן משחרר רדיקלים חופשיים כשמחומם לטמפרטורות גבוהות. רדיקלים חופשיים ידועים כגורמים מסרטנים. לכן משתמשים בשמן אך ורק פעם אחת! נ-ק-ו-ד-ה!
27. מתכון קל ובריא לציפס
אא   (18.12.06)
לחתוך איך שרוצים את תפחי אדמה לשים הקערה לערבב עים קצת שמן לשים בתבנית עים ניר אפיה ישר בתנור גם יותר טעים גם יותר בריא הרבה פחות שמן אני שנים כבר לא מטגן
28. מה זה הקבבים האלה שהוא קורא להם "המבורגר"??
agent_zero   (18.12.06)
אדרבא לגבי הצ'יפס...
29. טיפים חשובים נוספים
(18.12.06)
השתיפה במים קרים נועדה לשטוף את העמילן מהדפנות וכן לגרום לדפנות התא להתקשות חזרה בכדי שלא יצאו יותר נוזלים. כמו כן המלחה: מומלץ להמליח גם-כן בשני שלבים: 1.מיד לאחר הטיגון השני: להמליח במלח דק שיחדור ויקשה עוד את הצ'יפס וייתן את המליחות המתאימה. אך לא להגזים משום שיש עוד המלחה: 2.לאחר כחצי דקה - המלחה במלח גס לפני השימוש - גם ממליח וגם מוסיף קריספיות.
30. נראה שיש כאן קנאים או קנאי אחד ספציפי ומסכן. צחי אתה 100%
וואוו   (18.12.06)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה