לא צריך כלום כדי לסגור את האזניים מלבד לצבוט את הקצוות כראוי אך לא עד הסוף. השאירו פתח קטן במפגש וזה ימנע התפוצצות הבצק. קירור אזני ההמן יעיל אך לא הכרחי אם אתם לא שואפים לאזני המן במראה של קונדיטורייה עילית. יש יופי באופי הבייתי של אזני המן. מתכון הבצק של מיקי שמו מעולה (חפשו ברשת), מעט קמח על המשטח רידוד ועל המערוך פותרים ההדברןת והבצק לא נפגם. חצי סיבוב עם הכוס בקריצת העיגולים חותכת את הבצק כמו שצריך בלי בעייה. אילולא ידעתי מראש להכין והייתי קוראת את ההנחיות הייתי מוותרת מראש. וחבל.
אני הוספתי קמח ופרורי לחם כדי שלא תהיה נוזלית
לטבעונים ואלרגים - לבצק במקום חלמון ביצה הוסיפו רסק תפוחי עץ שתי כפות ושתי כפות שמן או שתי כפות תחליף ביצה ושתי כפות שמן