אוכל  טעם החיים
סירופ מייפל אמיתי - לא מה שחשבתם
יעל גרטי וגיא רובננקו
פורסם: 10.04.07, 11:58
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 66 תגובות ב-62 דיונים
1. מנת הסלמון מגרה רק חבל שמקורו של הדג של היום בברכות דגים
יאמי   (10.04.07)
אסתפק בפנקייק מחיטה מלאה או במתכוני הירקות - הכל נראה טעים!
2. ההבדל הרציני בין סירופ אמיתי ללא אמיתי
ליאור ,   רחובות   (10.04.07)
הוא במחיר !!
3. אהבתי מאוד את הכתבה
siam ,   תא   (10.04.07)
4. אנחנו בכלל לא פלצנים היום...
(10.04.07)
1. לביבת תירס וברינזה זה נחמד - אבל מה הקשר לרושטי? 2. שוקי אווז נקיות משומן מיותר ומכוסות בקילו שלם של שומן אווז. מישהו יכול להסביר לי את הדקויות? כי לא הבנתי.
5. ממשל חבל שמפרסמים פה אוכל לא כשר!! בארץ ישראל!! בושה!
הילה ,   שוהם   (10.04.07)
.......................=\=\=\
6. שאלה ליעל
בת-שבע   (10.04.07)
עד כמה שידוע לי, את צמחונית איך הבאת לנו מתכון עם צלעות חזיר? כשפרסמת מתכונים לחג פסח, התנצל על מתכון עם דג סלמון והסברת שזה בלחץ המערכת.
7. תשובה ל-6
(10.04.07)
לא יודע אם שמת לב, אבל על הכתבה חתומים שניים....
8. המאכל האולטימטיבי
גיצ ,   תל אביב   (10.04.07)
פנקייקס עם סירופ מייפל.... כמובן עם סירופ לא אמיתי (עם סירופ אמיתי הולכת לאיבוד מידה רצינית של סליזיות)
9. נשמע טעים, ד"ש ליעקוב גרטי..סטודנטית לשעבר שלו..
ניקה   (10.04.07)
10. כמי שמכירה מקרוב מייפל =אדר הסוכר ודרך הפקתו
אלה ,   חיפה   (10.04.07)
מייפל האמיתי מיוצר מעץ שנקרא: אדר הסוכר= SUGER MAPLE. צר לי, טעמתי כבר לא פעם את מוהל העץ הזה המבושל בחוות מייפל בצפון אמריקה. כולה סוכרים, ורק מנגנוניי שיווק אמריקאיים שידרגו אותו ליותר ממה שהוא, ובנו סביבו הילה של מיתוס. גם את קמח התירס משדרגים למה שהוא לא, בצפון אמריקה. שיווק מוצלח ותו לא!!!! מ
11. ככה ? מתכונים לא כשרים ? אתם מנותקים מרובו המכריע של העם !!
אין לכם בושה ?   (10.04.07)
12. ראוי לציין שיש הבדל גדול בטעם בין מייפל ורמונט למייפל קנדי
אז מה חדש, ג'ורג'?   (10.04.07)
יש כאלה שנשבעים באחד, אחרים בשני. מה שברור זה שההבדל ממש גדול בינהם.
13. הצלחת שלי
אייל   (10.04.07)
את מוכנה להפסיק להחליט בשבילי מה נכנס לצלחת שלי!!!!!!
14. תשובות לרוב
אבי נחום   (10.04.07)
ל-1: כל הסלמון מקורו בברכות? לא שמעת על סלמון שבא מהים? ל-2: אתה צודק - קנה את התחליף. לא נראה לי שתדע מה ההבדל. ל-5: סגרי חזק את הפה כדי שכותבי הכתבה לא יתחבו את צלעות החזיר או את השרימפס בכוח לפיך.
15. אני מחרים את האתר-מתכון לחזיר????תגידו אתם שם נורמאלים???
רפי ,   חילוני   (10.04.07)
16. מייפל אמיתי - גם במאכלים מתוקים
(10.04.07)
מי שאכל מימיו סירופ מייפל אמיתי, לא יכול לחזור לחיקוי. זה כמו תמצית וניל - מורכבות הטעמים שיש בסירופ מייפל אמיתי, או בתמצית וניל אמיתית - גבוהה הרבה יותר ממורכבות הטעמים שבחיקוי הזול. מייפל אמיתי יותר יקר, זה נכון, אבל אלא אם כן אתם צורכים מייפל כל היום וכל הלילה - שווה להשקיע בדבר האמיתי, כי החיקוי לא ישווה לו.
17. צר לי, החיקוי של אוסם יותר טעים
(10.04.07)
אני עדיין מחזיקה את המייפל המוקרי מקנדה, בלי הרבה מה לעשות איתו. לא טעים!
18. איפה מוסיפים סירופ לשרימפס?
התוהה ,   תל אביב   (10.04.07)
הנחנו בצד את המייפל עם היין המבעבע והזעפרן, ולא כתוב מתי וכיצד מחזירים את זה ומשדכים את זה לשרימפס. אפשר לקבל תשובה?
19. כתבה נהדרת!!!! אחלה מתכונים! תודה.
(11.04.07)
עדיף תמיד להשתמש במוצר האמיתי, אותו הדבר עם דבש...בד"כ זה תערובת של סוכר עם מים..פיכסה. משלמים כמה שקלים יותר (ולא מתבכיינים!)וזה גם יותר טעים וכמובן שיותר בריא!!
20. 6- זה שאת לא אוכלת חזיר, לא אומר שאני ואחרים לא אוכלים!
(11.04.07)
כמו שלי לא מפריע שנותנים מתכונים כשרים, הם לא מדברים אלי, ולעולם לא אנסה אותם, כך תשבי את וחברייך בשקט שנותנים מתכונים לא כשרים. הגיע הזמן שתחיו ותתנו לחיות, ואם לא טוב לך, את תמיד יכולה לשים סמרטוט עלייך ולעבור לאיראן!
21. 15- תחרים, אתה לא תחסר לנו.
הלה, חילונית.   (11.04.07)
22. ל 18
סבינה ,   תל אביב   (10.04.07)
שימי לב לשלב 3. מחזירים את הרוטב לחימום. בתאבון
23. יעל אתה כזו מדהימה
בובה ,   תל-אביב   (11.04.07)
24.  הטעם מורכב ומיוחד ובכלל לא דומה למלאכותי.
מי אני   (11.04.07)
מייפל אמיתי יקר יותר מחיקוי תירס, מה לעשות. ובכל זאת מומלץ לטעום את המקור לפחות פעם אחת, אולי זה ימצא חן בעיניכם. ושימו לב לתאריך התפוגה, זה מוצר עם אורך חיים קצר יחסית אפילו במקרר.
25. ל-2: סירופ מייפל אמיתי טעים פי כמה מסירופ הסוכר שאתה קונה
(11.04.07)
26. ל-17 לא הבנת כלום
מי. פל ,   עץ   (10.04.07)
אז ברכות היית בקנדה. ראית עולם ולא למדת כלום. ראשית המייפל התעשייתי הוא תערובת של חומרים מזיקים לגוף. המייפל הטבעי כשמו כן הוא. שנית, אני ממש מקווה שלא אסעד על שולחנך אם הטעם שלך בבישול משמעו לומר שמייפל של אוסם טעים יותר מטבעי. אפילךו באסם לא מאמינים בזה. בטח בצהרים הילדים שותיפ מיץ פטל ממותק מתרכיז...
27. מייפל אמיתי יש רק אחד..ספרינג טרי מקנדה !!!
המבין במייפל ,   חולון   (10.04.07)
נמצא בכל מדפי הרשתות ובהרבה מחנויות הטבע והמעדניות. חוויה אמיתית, ללא השוואה לסירופים בטעם...
28. אני קנדי אז אני משוחד
(11.04.07)
אבל באמת להשוות סירופ למייפל זה מגוחך. אני מסכים שבארץ יש מספיק אוכל טעים שלא ממש משתלב עם מייפל אמיתי. אבל כל המגיבים שאומרים שהחיקוי טעים יותר פשוט לא מבינים כלום באוכל.
29. ל 18 זה בטח בסוף עם החמאה
d   (10.04.07)
30. נחמדמאוד תודה
(10.04.07)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה