|
אפשר מתכון עם אופן הכנה לעוגת טירמיסו ?
|
|
|
|
|
העוגה קלה מאוד להכנה.
היא יצאה טעימה מאוד אבל לא כ"כ גבוהה כמו בתמונה וגם הביסקויטים יצאו מפוררים מהמג'ימיקס ולא שבורים כמו בתמונה.
אפשר לנסות עם יותר ביסקויטים ויותר גבינה (בגביע יש רק 200 גרם!!)
עוגה נהדרת בסך הכל...
|
|
|
34. עוגת גבינה פצפוצי שוקולד על בסיס בראוניז
מישהו יודע - האם צריך להכין פודינג עם פצפוצים ולערבב פנימה או שצריך להוסיף את האבקה של האינסטנט פודינג מבלי להכין את הפודינג עצמו?
|
|
|
סליחה על הבורות- מבשלת מתחילה -למה הכוונה מלית גבינה לבלינצ'ס
|
|
|
36. עוגת גבינה בטעם וניל - עזרה
רשום במתכון 4 ביצים מופרדות. בהכנה רשום להקציף את החלבונים ואח"כ לערבב את שאר החומרים - הכוונה שלא צריך את החלמונים או שאותם מערבבים בנפרד עם שאר החומרים???
בבקשה עזרה
|
|
|
37. להוסיף את האבקה ככה..
הכנתי את העוגה אמנול- יצא מעולה!!!
|
|
|
38. עוגת גבינה פצפוצי שוקולד על בסיס בראוניז
לעדי - תודה רבה!
|
|
|
מלית גבינה לבלינצ'ס את יכולה להשיג במקררי הגבינות בסופרמרקט.
זה מגיע בקופסא כמו של גבינה לבנה וזה נקרא פשוט "מלית גבינה לבלינצ'ס".
אם אני לא טועה זה יצא לא כ"כ מזמן, במיוחד לעצלנים כמונו :)
|
|
|
40. עזרה - מה זה גבינת שמנת 30%
אני תקועה באמצע העוגה, הכנת את הבראוניז אבל איך מכינים את שכבת הגבינה. לא מצאתי במכולת השכונתית גבינת שמנת 30%!!!!
איך זה נראה???
|
|
|
41. הרולדה נראית נהדרת-כל הכבוד
|
|
|
42. איך עושים שהעוגות יצאו כ"כ גבוהות?
השאלה שלי בעצם היא מאיפה אני משיגה תבנית מתאימה? אף פעם לא ראיתי תבניות שיתאימו לגבהים של העוגות כאלה.
או שאפשר להשתמש בכלי זכוכית מתאים? מותר להכניס כלים כאלה לתנור?
אשמח לקבל תשובה.
תודה.
|
|
|
43. עשיתי את הטירמיסו - יצא פצץ
קלה להכנה ויצאה נהדרת, עשיתי בתבנית אלומיניום גודל בינוני (אחת פחות מהגדולה ביותר). מה שכן - צריך להכין כוס פלוס של נס קפה (ללא חלב) לטבילה ולערבב בו ברנדי, חצי כוס הספיקה לטבול בקושי שכבה אחת, הנוזל נספג מאוד בבישקוטים. המתכון הקלאסי מכיל חלמונים (ואין מה לעשות עם החלבון, ומי רוצה לאכול ביצה לא מבושלת) וגבינת מסקרפונה שהיא מאוד יקרה (250 גר'- כ-17 שקל). בקיצור ממש מוצלח ואאמץ לא רק לשבועות. פיזרתי קקאו גולמי דרך מסננת במקום שוקולד, לדעתי מתאים יותר.
|
|
|
44. עוגת גבינה פצפוצי שוקולד על בסיס בראוניז
עשיתי את העוגה בשבועות יצאה מעולה רק שהבסיס (הבראוניז) התקשה להיפרד מהתבנית.
מציע לשמן טוב טוב את התבנית!
|
|
|
45. איפה הכתבות הראשונות בסדרה?
אם זו הרביעית, איפה אפשר למצוא את הקודמות?
תודה :)
|
|
|
46. בעיה עם מתכוני שבועות
ישראלית , |
זמנית באמריקה |
|
(07.06.08) |
אני נמצאת בארה"ב ומאוד רוצה להכין את המתכונים עם הגבינה הלבנה, אבל לא מוצאת גבינה מקבילה...האם להשתמש בשמנת חמוצה מופחתת שומן? (אין לי נגישות למוצרים ישראלים). בתודה מראש
|
|
|
47. שאלה חשובה-עוגת גבינה עם פתיבר!!!
מירי , |
תל אביב |
|
(26.05.09) |
הכוונה בשמנת היא לשמנת חמוצה או לגבינת שמנת בטעם טבעי?
בבקשה תשובה מהר!!!
|
|
|
|