|
|
|
|
|
3. העוגה נראית מגרה בטירוווווף!מישהו כבר הכין?
|
|
|
4. ל-2: זאת הצעת הגשה. ראה/י סוף סעיף 5
|
|
|
5. עוגת תפוחים
רחליקה , |
ראשל"צ |
|
(17.10.07) |
שאלתי היא לגבי משקל התפוחים.. האם זה 21/2 ק"ג תפוחים ?
|
|
|
לא מדובר בק"ג מדובר ביחידות,2 וחצי תפוחים בלבד.
|
|
|
7. למספר 5 - 1/2 2 תפוחים לא ק''ג
תקראי באופן ההכנה סעיף 1
פורסים תפוח אחד לפרוסות בעובי 1/3 ס"מ (לקישוט מלמעלה) ומניחים בקערה קטנה. יוצקים 1 כף מיץ לימון מערבבים ומניחים בצד. פורסים את 1/2 1 התפוחים הנותרים לפרוסות בעובי 1/4 ס"מ ומניחים בקערה קטנה אחרת. יוצקים את מיץ הלימון שנותר, מערבבים ומפזרים מעל 1 כף מהסוכר. מערבבים שוב ומניחים בצד עד לשימוש.
|
|
|
8. משיהו מוכן להסביר את פשר ה-1/3 ס"מ ו-1/4ס"מ
|
|
|
לא מומלץ לקנות רק בשביל עוגה אלא אם באמת אוהבים את המשקה
|
|
|
10. ל-8, צודקת, הערה לגבי המתכון
אין מצב שיד אנושית תוכל להבדיל בחיתוך של שליש או רבע סנטימטר.
|
|
|
מקציפים את החמאה עם סוכר בוו שטוח-מה זה וו שטוח?זה הוו לערבוב בצק ?
מצננים צינון מלא בתבנית על הרשת-מה זה אומר? איזו רשת? מצננים בתוך התנור המכובה?
|
|
|
12. 5: למיטב הבנתי זה שניים וחצי תפוחים. בתאבון
|
|
|
13. משהו חסר-מה אוכלים, רק סוכר חמאה וביצים?
|
|
|
14. עשיתי, השתמשתי ב-100 ג שקדים וכוס קמח תופח, יצא מצוין!
ח- מורה שובתת , |
ביביי החינוך |
|
(17.10.07) |
וכמובן הוספתי ביצים שלמות -מעצלות.(הקמח -כי לא תהייה לי משכורת החודש!!!!!)
|
|
|
15. ל-14
לא מורה , |
חיפה |
|
(18.10.07) |
כל הכבוד על התושייה, נשמע הרבה יותר הגיוני לשלב קמח תופח...
ואל תרגישי רע בעניין המשכורת שלא תהייה
לך - אולי תתחילי למכור עוגות???
|
|
|
16. עוגה מאלפת
אורה , |
הוד השרון |
|
(19.10.07) |
הכנתי את העוגה לשבת. יצא מדהים, גם יפה וגם טעימה בטירוף. לא כדאי להחליף את השקדים בקמח, לעוגה טעם מאוד מיוחד.
|
|
|
הי,
הכנתי את העוגה. אחת העוגות השוות. מאוד קלה להכנה- וממש ממש מצויינת. וכן- בטוח שבפסח אני גם אכין אותה (ובשאר ימות השנה).
כל הכבוד רוני! עוד מתכון מנצח לרפרטואר
| |