אוכל  טעם החיים  משהו מתוק
בניחוח קלבדוס: עוגת תפוחים ושקדים
רוני ונציה
פורסם: 17.10.07, 09:22
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-17 דיונים
1. נראית פשוט סוף!!
(17.10.07)
אני הולכת להכין...
2. למה הקצפת?
(17.10.07)
3. העוגה נראית מגרה בטירוווווף!מישהו כבר הכין?
(17.10.07)
4. ל-2: זאת הצעת הגשה. ראה/י סוף סעיף 5
בתאבון:)   (17.10.07)
5. עוגת תפוחים
רחליקה ,   ראשל"צ   (17.10.07)
שאלתי היא לגבי משקל התפוחים.. האם זה 21/2 ק"ג תפוחים ?
6. ל-5
שרית ,   פ"ת   (17.10.07)
לא מדובר בק"ג מדובר ביחידות,2 וחצי תפוחים בלבד.
7. למספר 5 - 1/2 2 תפוחים לא ק''ג
זיו ,   תל אביב   (17.10.07)
תקראי באופן ההכנה סעיף 1 פורסים תפוח אחד לפרוסות בעובי ‭1/3‬ ס"מ (לקישוט מלמעלה) ומניחים בקערה קטנה. יוצקים 1 כף מיץ לימון מערבבים ומניחים בצד. פורסים את 1/2 1 התפוחים הנותרים לפרוסות בעובי ‭1/4‬ ס"מ ומניחים בקערה קטנה אחרת. יוצקים את מיץ הלימון שנותר, מערבבים ומפזרים מעל 1 כף מהסוכר. מערבבים שוב ומניחים בצד עד לשימוש.
8. משיהו מוכן להסביר את פשר ה-1/3 ס"מ ו-1/4ס"מ
mm   (17.10.07)
9. הקלבדוס משקה מאוד יקר
שמנדריק   (17.10.07)
לא מומלץ לקנות רק בשביל עוגה אלא אם באמת אוהבים את המשקה
10. ל-8, צודקת, הערה לגבי המתכון
מיכל   (17.10.07)
אין מצב שיד אנושית תוכל להבדיל בחיתוך של שליש או רבע סנטימטר.
11. 2 דברים לא הבנתי
אתי   (17.10.07)
מקציפים את החמאה עם סוכר בוו שטוח-מה זה וו שטוח?זה הוו לערבוב בצק ? מצננים צינון מלא בתבנית על הרשת-מה זה אומר? איזו רשת? מצננים בתוך התנור המכובה?
12. 5: למיטב הבנתי זה שניים וחצי תפוחים. בתאבון
נטי   (17.10.07)
13. משהו חסר-מה אוכלים, רק סוכר חמאה וביצים?
יהודית   (17.10.07)
14. עשיתי, השתמשתי ב-100 ג שקדים וכוס קמח תופח, יצא מצוין!
ח- מורה שובתת ,   ביביי החינוך   (17.10.07)
וכמובן הוספתי ביצים שלמות -מעצלות.(הקמח -כי לא תהייה לי משכורת החודש!!!!!)
15. ל-14
לא מורה ,   חיפה   (18.10.07)
כל הכבוד על התושייה, נשמע הרבה יותר הגיוני לשלב קמח תופח... ואל תרגישי רע בעניין המשכורת שלא תהייה לך - אולי תתחילי למכור עוגות???
16. עוגה מאלפת
אורה ,   הוד השרון   (19.10.07)
הכנתי את העוגה לשבת. יצא מדהים, גם יפה וגם טעימה בטירוף. לא כדאי להחליף את השקדים בקמח, לעוגה טעם מאוד מיוחד.
17. עוגה מצויינת
נס ,   רעננה   (20.10.07)
הי, הכנתי את העוגה. אחת העוגות השוות. מאוד קלה להכנה- וממש ממש מצויינת. וכן- בטוח שבפסח אני גם אכין אותה (ובשאר ימות השנה). כל הכבוד רוני! עוד מתכון מנצח לרפרטואר
חזרה לכתבה