אוכל  טעם החיים
פריקֶה: מעושנת, ירוקה ומדליקה
יעל גרטי
פורסם: 10.12.07, 10:52
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 19 תגובות ב-17 דיונים
1. ת ו ד ה , על כתבה מחכימה , ועושה חשק ...תודה.
ד ו ב ד ב ן   (10.12.07)
2. נדמה לי שמאכלים מעושנים נחשבים למסרטנים
נעמי ,   תל אביב   (10.12.07)
אשמח לשמוע דעת מומחה האם חיטה מעושנת אינה מכילה חומרים מסרטנים כמו דברי מאכל אחרים דוגמת בשר מעושן ועוד.
3. ומה עם מתכון של סומאק? יש?
נעמי דה פירסט   (10.12.07)
דרך אגב, אחלה כתבה. סחתיין.
4. פריקה רק לפני הקציר
היברהים ,   גליל   (10.12.07)
רק בחודשי מרץ אפריל אןכלים פריקה.שגרעיני החיטה ירוקים יבשתה את הפריקה .קיבלתה חיטה לכול דבר.מישהו מנסה להתעשר .25שח לקילו השתגעתם?
5. בורגול .. גרישה .. חיטה ..כנסו
יוסיפון ,   מרכז   (10.12.07)
בורגול .!חיטה שבושלה יובשה .וניטחנה דק או עבה .אפשר להשרותה במים ולאכול !גרישה .חיטה שניטחנה דק .חייבת בישול ארוך.
6. מה שנקרא Super freak
(10.12.07)
7. האם זה טוב לתינוקות
ה"פ   (10.12.07)
בני בן שמונה חודשים, יונק וגם אוכל אוכל בריא וטעים. האם פריקה מתאימה לו? ובורגול? אנחנו עושים לו פנצנלה שזה סלט לחם עם עגבניות, אפשר להחליף בפריקה או בבורגול?
8. כתבה מעניינת ומעמיקה, קראתי בעניין. אבל פריקה אני לא אוכל. י
לואיז ,   תל-אביב   (11.12.07)
9. רגע- האם הבנתי נכון
אמא אחת   (11.12.07)
ובעצם פריקה היא נטולת גלוטן? אפשר לבנות על זה?
10. עוד על ההיסטוריה של הפריקה
LG   (11.12.07)
ימי קציר החיטה היו ימים קלאסיים לפשיטות של אוייבים, שבין יתר המשימות היו מבעירים את שדות החיטה היבשה והבשלה. כדי לא להשאר בלי כלום, היו קוצרים חלק מהחיטה לפני הזמן, ומשמרים אותה (בגלל הלחות הרבה יחסית) ע"י עישון.
11. אמא שלי עושה מרק כזה עם בשר גרונות-מעולה
(11.12.07)
12. קניתי: 13 ש"ח ל-800 גרם
(11.12.07)
13. עזבה
אייל ,   כרמיאל   (11.12.07)
עזבה היא המסעדה שיש בה אתהפריקה הכי טובה במדינה! תמליצו!
14. פריקי
(12.12.07)
גם ל"אביה"-שיווק מזון ומעדנים-יש פריקי!!! טל. להזמנות:077-6631665
15. המתכון עם הכרובית מעולה!!!!
מגלי   (29.11.08)
כולם התענגו! אח הפריקה הזו היא freakin great!
16. ניסיתי את המתכון עם החצילים
ליהי   (09.08.12)
הוספתי צנוברים והכנתי בלי הכרובית, יצא ממש טעים ועשיר! הטחינה משתלבת נפלא. תודה.
17. מתכונים
אירית   (25.11.17)
צויין בסוף הכתבה: כי לפניכם 4 מתכונים לפריקי...ואני לא מוצאת את המתכונים...help !
חזרה לכתבה