לאשה  מגזין שף  עוגות ועוגיות
עוגת גבינה פירורים עם טריק גאוני
איילת הירשמן
פורסם: 14.01.08, 10:57
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 271 תגובות ב-202 דיונים
1. עוגת גבינה שאלה לכותבת
אורלי   (14.01.08)
הי, האם אין חומרי טעם במלית כמו וניל לימון וכו תודה
2. וואי וואי ואאי חייבת להכין את הדבר הזה! איילת את גדולה!
רננה   (14.01.08)
3. איזה יופי
צםרירי   (14.01.08)
4. הייתי מורידה קצת מכמות הסוכר...
אופה קטנה   (14.01.08)
חצי כוס בבסיס וחצי כוס בגבינה זה נשמע לי קצת יותר מדי מתוק.... הייתי שמה רבע כוס ורבע כוס
5. נראה טעים בטירוף ומתאים לילדים, לילדים שלי בכל אופן
רביד   (14.01.08)
אין ספק שאנסה. תודה איילת.
6. זו העוגה של אחותי מאיה! הצלחה מובטחת!
בתיה, האחות של מאיה   (14.01.08)
זאת העוגה הכי טעימה בעולם !
7. מעולה מעולה !טעים וטבעי!
רחל   (14.01.08)
עוגת גבינה כהלכתה .לאכול ולהנות ולדעתי לא צריך להוסיף מרכיבי טעם אבל כמובן אפשר בשביל הגיוון והכיוון ביום ההכנה.
8. מה פה הטריק?
ניסן ,   פ"ת   (14.01.08)
9. העוגה בתמונה נראית טוב ועם בסיס דק כמו שצריך. העוגה בסרט לא.
אורי   (14.01.08)
10. הוי איילת....
נורה ,   ת"א   (14.01.08)
המתכון הזה כל כך ישן וידוע. קיוויתי למשהוא חדש יותר, מרענן ועני בקלוריות.
11. בבקשה מתכון לעוגת קרמשניט כמו באגם בלד, מלון פארק, סלובניה
(14.01.08)
12. ל 1, מומלץ להוסיף וניל וכן קליפת לימון מגוררת
להעשרת הטעם   (14.01.08)
13. תשובה ל-1
(14.01.08)
אני באמת מוסיפה פודינג וניל למילית , אם את רוצה פחות מתוק אז סוכר וניל
14. בוקר טוב אליהו...
ציזקייק   (14.01.08)
רק עכשיו גילית את המתכון הפשוט והטעים לעוגת גבינה ביתית??
15. טיפ קטן!
טיפטיפון   (14.01.08)
למי שרוצה נגיעות חמוצות לעוגה, לאחר הכנת הבסיס יש לתת לו להתקרר ולהוסיף שכבה דקה של ריבת פטל או תות או אוכמניות ומעל ליצוק את המלית.... יאמיייי...
16. לא לשכוח.....................
חיליק ,   עפולה   (14.01.08)
חייבים לנפות את הקמח ולבדוק אם יש בביצים דם .
17. המלצה
גלית   (14.01.08)
מה שאני עושה: במקום לגרד עם מזלג (ובטעות לפרק את העוגה), אפשר להוציא מהבצק כמות בגודל של של כדור טניס ולאפות בתנור לצד התבנית. בתיאבון
18. עוגת גבינה- מה עם החלבונים ?
רותי ,   ת"א   (14.01.08)
רציתי לדעת מה לעשות עם החלבונים ???? אולי מיונזזז
19. האם לא צריך ג'לטין או פודינג איסטנט כדי לייצב את מלית הגבינה
דנה   (14.01.08)
20. שידרוג לעוגה. מגרדים מעט קליפת לימון , 2 סוכר וניל.זאת עוגה
בת שבע   (14.01.08)
שאני מכינה אותה כבר שנים.
21. אפשר גם להוסיף לשמנת המתוקה חצי חבילת
נועה   (14.01.08)
אינסנט פודינג וניל ורבע כוס חלב להקציף ביחד. ולערבב אחר כך את הגבינה. העוגה יוצאת יותר יציבה בחיתוך. וזה מניסיון .
22. עוגה ישנה מאוד ובלי שום טריק אבל טעימה
כרמלה ,   תל אביב   (14.01.08)
23. עכשיו חזרתי מהסופר, וכנראה אשוב לשם..
שרון   (14.01.08)
כי אני חייבת לקנות גבינה להכנת המתכון! היא נראית מטריפה...
24. שאלה - האם מותר להוסיף מיץ לימון לגבינה?
(14.01.08)
למקרה שאני אוהבת טעם לימוני...
25. במקום שמנת מתוקה
חוה ,   צפון   (14.01.08)
האם יש למישהו רעיון למשהו יותר דיאטתי-במקום שמנת מתוקה?
26. מצטרפת ל17- לאפות בנפרד במקום לגרד
יעל ,   כאן   (14.01.08)
כך יותר קל לשמור על בסיס בגובה שווה בלי לטרוח בגרוד. פשוט לאפות חלק נפרד, ואותו לפורר אח"כ. עוגה מעולה!
27. למס' 16:
שגיא ,   תל אביב   (14.01.08)
שכחת להוסיף: וגם ללבוש סוודר כשקר, ולא לגהץ עם רגליים יחפות.
28. טיפ נוסף לבצק
האופה ,   שרון   (14.01.08)
מלכתחילה לחלק את הבצק לשליש ושני שליש. את השני שליש לאפות בתבנית העגולה ואת השליש לאפות בתבנית נפרדת וכשהזהיב להפריד לפירורים בעזרת מזלג. ואם תוסיפו כף גרידת לימון אחת לבצק ואחת לגבינה בכלל שידרגתם.
29. עוגת פירורים ב 10 דקות...
(14.01.08)
ניתן להחליף את התחתית בבסיס עשוי מפתיבר שלמים (אפשר לטבול בחלב-לא הכרחי)ת ועבור הפירורים , לפורר מספר פתיבר. המילוי כרגיל.
30. כך תאפי לא תאפו
רציונלי   (14.01.08)
ממתי גברים אופים עוגות???
תגובות נוספות
חזרה לכתבה