|
רציתי לדעת אם אפשר לבשל אותן במרק ואז הן לא יהיו כה יבשות. במרק סלק או כל מרק אחר, לא?
|
|
|
2. נו באמת!
יוספוס פלוויוס |
|
|
(06.02.08) |
קובה זה קובה. אבל לפי הכתבה אפשר להכין סטייק פילה מעלי חסה ועוף בגריל מאורז מלא.
|
|
|
3. בטח שיש מילוי צמחוני לקובה!!
אני למשל מכינה קובה בורגול מטוגן גם עם מילוי של פטריות ובצל
קוצצים את הבצל והפטריות,
שמים בסיר את הבצל ונותנים לו טיגון עם מעט שמן,
מוסיפים את הפטריות ומערבבים
מתבלים, במלח,פלפל, בהר, ואפשר גם פפריקה.
מצננים את התערובת ומכינים את הקובה בורגול
.מצ"ב קישור למתכון ותמונה של הקובה בורגול שאני מכינה.
אפשרי לעשות גם בגירסה אפויה - ואז יקראו לזה - קיבה בל סנייה.
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1821-167-21029266,00.html
|
|
|
4. פתיתי סויה יש ב...
צמחונית , |
תל אביב |
|
(06.02.08) |
חצי חינם ב-10 ש"ח לכמות גדולה (לא זוכרת במדויק כמה) וגם בשופרסל כבר מצאתי...
|
|
|
5. קובה צמחית. לא צמחונים!!! רק חיות/בני אדם הם צמחונים.
|
|
|
אני אוכלת צ'יבאולה קבוע הקובה מעולה כמו יתר האוכל הכול טרי ואסטטי מגיע הביתה במשלוח ללא חיוב והבשלניות חמודות שחבל על הזמן
|
|
|
7. עכשיו נשאר רק למצוא עיראקי שיסכים לאכול את זה.
|
|
|
8. יש עדיין המצדיקים לשחוט כדי להנות יותר.
הקב"ה בשיתוף הקב"ן |
|
|
(06.02.08) |
|
|
|
9. חחח בחיים לא!! אין כמו קובה אמיתי!
|
|
|
|
|
11. נראה טוב, אבל אין כמו המקור (הקובות העירקיות)
|
|
|
12. The plants that change to the animals
If she is a beast then already she not Tsimhonit
|
|
|
|
|
14. רק חבל שמציגים את זה כמשהו "חדש"
יש קובה צמחי כבר הרבה מאוד זמן.
אני באה מבית צמחוני ואחותי היתה עושה קובה גם כשהייתי ילדה, לפני שנים די ארוכות.
|
|
|
15. יש לי כבר 2 קובות כאלה
רק בלי פטרוזליה.
|
|
|
16. ל - 15: מה גודל הקובות שלך?
גם אוהבת קובות , |
קובה |
|
(06.02.08) |
תן קנה מידה.........
|
|
|
17. קובה צמחי זה לא קובה, זה סוג של לביבה!!!
אורן מהמרכז , |
קרניבר מושבע |
|
(06.02.08) |
אותו הדבר גם "קציצה" צמחונית, זה לא קציצה זה לביבה. גם "שניצל" צמחוני זה סוג של לביבה, וגם "המבורגר" צמחוני זה לביבה.
אם זה צמחוני זה לא יכול להיות סטייק, לא נקנקיות, לא חזה עוד, ולא כאילו בשר.
צמחים זה לא בשר. ולשום המבורגר\נקניקיה\סטייק או כל חיקוי של בשר אין טעם כמו של הבשר האמיתי, ואפילו לא קרוב ! ! !
|
|
|
18. צ'יבאולה שי שיה (תודה בסינית)
|
|
|
19. 17 מה אתה מתעצבן, שתה כוס מים
|
|
|
איזה יופי. תמיד רציתי לטעום קובה (אומרים שזה מעולה) אבל אני צמחונית, ופעם ראשונה שאני שומעת על קובה בלי בשר.
חוצמזה - עכשיו גם למדתי מה ואיך עושים עם פולי סויה.
תודה רבה על הכתבה!!!!
|
|
|
21. לא יעזור, צמחונים פחות בריאים
חוסר בחלבון ובויטמינים שאין במקום אחר, עושים את שלהם
צמחונים גם בדרך כלל יותר שמנים, כי הם אוכלים רק פחממות [ולא, סויה עם 30 אחוז חלבון לא נחשב!!]
|
|
|
22. שאלה ל-21
סתם אחד , |
ירושלים |
|
(06.02.08) |
למה סויה עם 30% חלבון זה לא חלבון? טעם זה עניין אישי אבל 30% חלבון זה עניין מתמטי.
שניצל עם הרבה תוספות וציפוי זה כן חלבון בעיניך? לא הבנתי.
|
|
|
23. יעל: עזרה בבקשה - אין לי תנור
רוצה להכין , |
את הקובות הטעימות |
|
(07.02.08) |
המתכון נראה נהדר. ניסיתי להכין בעבר משהו דומה אבל אפעס לא הצלחתי.
ולעניין: אין לי תנור, איזה פתרון את מציעה? טיגון בשמן עמוק, מעט שמן, בישול במרק, משהו?
*עדיף לא בשמן עמוק, אבל אולי מי מהקוראים האחרים כן ישמח לאופציה
|
|
|
24. יופי, גם לנו מגיע
צימחונית החמוסטה |
|
|
(07.02.08) |
|
|
|
25. ל-21- איזה בולשיט- מחקרים מלמדים את ההיפך בדיוק!!!!
צמחונית ותזונאית |
|
|
(07.02.08) |
המרכיב היחיד שבעייתי מעט הוא b12, חוצמזה בחלבון מהצומח יש הכל וצימחונים וטבעונים הם בד"כ בריאים יותר ואפילו רזים יותר.
אם תגרד אפילו מחקר אחד הפוך זה יהיה מעניין.
ואגב, בדיקות הדם שלי מדהימות (כמו של אדם צעיר ממני בעשר שנים) ומאז שהורדתי מוצרי חלב מהתפריט הן עוד השתפרו פלאים.
|
|
|
26. הקובה הצמחונית הטובה ביותר נמצאת ב"פיתויים" במושבה הגרמנית ב
|
|
|
הבשלניות נמנעות מתפוחי אדמה וחצילים אבל משתמשות בסויה מעובדת? מי יכול להסביר לי את ההיגיון הזה?
|
|
|
מאיפה הנתונים המדהימים האילו?
טבעונים בדרך כלל בריאים יותר, זה אתה עם הג'וק בראש מוצרים מהחי= בריאות. כשבעצם המדע עומד לצד הטבעונים!
|
|
|
29. מגניב, אך מסובך... איפה קונים???
טובה , |
תל אביב |
|
(07.02.08) |
כולכם מתלוננים על ההכנה, אבל מצויין בכתבה שתמורת סכום לא גבוה הקובות מגיעות עד הבית... אפשר לקבל פרטים?
|
|
|
30. ל 29 יש בכתבה לינק לצ'יבאולה
http://www.chibaulla.co.il
| |