|
1. אוטמזגין ...מס' 1 ....אימפריה
|
|
|
2. מעולה, למי שלא רוצה שוקולד - ניתן ל...
לגוון עם אגוזי פקאן או מלך מרוסקים
|
|
|
עדיין צריכים להוסיף אבקת אפייה וסודה לשתייה?
|
|
|
1. במקום כוס ורבע שמן קנולה לשים רק חצי כוס שמן, ושלושת רבעי כוס חלב, או מיץ תפוזים.
2. לשים בדיוק חצי מכמות הסוכר, כלומר כוס ורבע זה הרבה יותר טעים ככה.
3. להשתמש בקמח מלא בלבד.
4. לא להשתמש בשוקולד צ'יפס בכלל, אלא ב - 200 גרם שוקולד מריר (70%) שאותו חותכים עם סכין לחתיכות קטנות.
אלו ארבע עצות פשוטות, שלא רק מצמצמות מאד את מספר הקלוריות בעוגה, אלא גם גורמות לה להיות הרבה יותר בריאה ולא פחות חשוב, הרבה יותר מעודנת וטעימה. נסו ותיווכחו.
|
|
|
5. שוקולד צ'יפס? מאיפה הקרצתם את השם הזה?
למה לא לקרוא לזה שבבי שוקולד?
צ'יפס = טוגנים (בשפה העברית הקלוקלת) למרות שבאנגלית מתכוונים לשבבים. תפסיקו לשלב מילים עבריות ולועזיות בבקשה, זה צורם.
|
|
|
6. אתם מטורפים לגמרי ! 500 גרם סוכר זה חצי חבילה של קילו !!!
שגיא , |
תל אביב |
|
(04.03.08) |
זו עוגה עם המווווון סוכר.
ועוד בלי להחשיב את הסוכר בבננות ובשוקולד. רבותי - זו עוגת מוות.
|
|
|
7. שווה לנסות זה יחסוך לי את המשכנתא שאני שמה אצל דודו כל שבוע.
|
|
|
8. למספר 3 - לא, אין צורך
|
|
|
9. אז למה עוגה עולה 24 ש"ח????
|
|
|
אם משתמשים בקמח תופח לא צריך להוסיף אבקת אפיה או סודה לשתיה
|
|
|
2.5 כוסות סוכר, כוס ורבע שמן ?
SORRY, לא נראה לי שאנסה את העוגה הזו, יש מתכונים לעוגות בננות לא פחות טובים אבל עם כמויות שפויות יותר
|
|
|
12. ל 11 יוצאות מהמתכון הזה 3 עוגות בתבנית אינגליש
אם כמות השמן והסוכר לא נראית לך חלק את המתכון ב3
|
|
|
13. אל תצחיקו אותי-אוטמזגין שלמד בישראל הכי טוב..
ממש לא
הוא טוב אבל לא הכי יש רבים וטובים ממנו
|
|
|
14. עוגת בננות
עובדיה לאה , |
ק. אתא |
|
(04.03.08) |
2.5 כוסות סוכר זה המון. גם הבננות מתוקות.
|
|
|
15. אני אופה עוגת בננות פשוטה כבר שנים רבות
יש לי מתכון שונה וקל הכנה. העוגה תמיד יוצאת נפלאה וטעימה. אני מגוונת ומוסיפה שוקולד קצוץ וגרדת תפוז או אגוזים קצוצים גס או צימוקים אורגניים. כיד הדימיון. הבננות מוסיפות את הטעם המיוחד והנפלא לעוגה. מתכון פשוט. זה כל הסיפור.
|
|
|
16. ל- 6 . ניראה לי שאתה צודק ....המתקה היא בדר"כ 20% .
|
|
|
17. 13 תדייק- אוטמזגין= גועל נפש
אתה מנומס מידי
קניתי אצלו ולא פעם אחת. פשוט מגעיל אין מילה אחרת.
עלק למד בצרפת
|
|
|
אפשר להוסיפ במקום שוקולד אולי צימוקים א ו ביחד?
|
|
|
זו הכמות ל-3 עוגות אם לא שמת לב. כמות נורמלית לחלוטין, גם אם תשווה לכל שאר מתכוני העוגות הקיימים. תלמד לקרוא.
|
|
|
20. האם ניתן להכין בתבנית מאפינס כעוגות אישיות?
|
|
|
21. ל12 - יש לי מתכון ותיק ומעולה של נירה
רוסו עם פחות כמויות של שמן סוכר ובננות...יוצאות 2 תבניות אינגליש.
הכמוית של אוטמזגין נראות לי מוגזמות, כוס ורבע שמן.... יאק
|
|
|
22. 13 - יש דרכים יותר נעימות להגיד לא טעים לי
אבל כנראה שיש לך רגשי נחיתות
|
|
|
כל עוגה בחושה אפשר להמיר לתבנית מאפינס,
לשמן הטב את התבנית
ולאפות פחות זמן
15-20 דקות בערך
|
|
|
24. ממש מעולה המס' שיפורים בריאים!!
עשיתי את העוגה עם התוספות הבראיות וייצא מעולה ועוד תוספת בריאה יותר:
במקום שוקולד מריר לשים אגוזים ופקאנים יוצא מעולה ממש!!
בתאבון!
אין על דודו אוטמגזין!!!!! אלוף!
|
|
|
25. אוטומזגין טובים בעוגות גבינה
וזהו.
כל השאר מתוק מדי או פשוט לא מספיק טעים.
הכי טעים שלהם - עוגת גבינה ופסיפלורה - מעולה.
|
|
|
26. כל העוגות הבחושות טעימות יותר
שרון , |
תל-אביב |
|
(04.03.08) |
עם חמאה ולא עם שמן. אני תמיד מחליפה מרגרינה או שמן בחמאה. אם כבר אופים אז ברמה! אחרת, אפשר לקנות עוגת אוסם...
|
|
|
27. קונדיטוריה עם כל כך הרבה סניפים
יכולה להיות רצינית? זה בטח משהו כמו אנטקביץ' (קונדיטוריה פשוטה כאן באזור השרון).
|
|
|
אנטקביץ זה מהענתיקות של פעם, לא?
|
|
|
|
|
30. ל-25. נסי את הגבינה ופסיפלורה של שני.
ללקק את האצבעות.
| |