|
|
|
|
|
אחלה שגרה יש לך....לא כמונו שהשגרה מסתכמת בלקום בבוקר לעבודה...את הקפה לשתות ליד השולחן...ארוחת בוקר??
מי יודע מה זה? ארוחת צהריים מזמינים כבר משהוא...אתה דיי חי בחופש...אשרך וטוב לך
|
|
|
|
|
ynet משלמים כל כך הרבה בשביל לבזבז כל היום כסף וששני בני הזוג לא יעבדו?!
איך מתקבלים למערכת?? :)
|
|
|
6. יוליה,אחלה סלט אבל המחיר..
6 ק' מלפונים יכלתי לקנות.
|
|
|
אני מעדיפה לקלות בתנור, בגריל חם. לא לשכוח לסובב מדי פעם.
את הפלפלים הקלויים להכניס לשקית (מהסופר) ולסגור, ולתת להם להצטנן לגמרי - אז קל לקלוף אותם.
בגרסה הרומנית אין גבינה, והפלפלים ממש קצוצים דק.
|
|
|
8. אהרונוביץ,זללן ספורטיבי. כבוד!
|
|
|
9. סביח בלי עמבה!?
יחזקאל , |
אור יהודה |
|
(10.06.08) |
|
|
|
|
|
|
|
12. האם לקחת את המתכונים מהספר ילדים מבשלים של רות סירקיס?
מה קורה פה עם המתכונים ??כאלה בנאלים ,לא יצירתים, לא מעניינים :::איפה עשבי התיבול איפה התחמיצים משהו...תימין?. אורגנו??זועקים לשמיים נגיעה של בלסמי או אולי סילאן לא רק שלא תזיק אלה רק תועיל.והשום,למה אין שום!מה כבר אפשר לבקש?עניין ,מעוף ולא לזלזל בקוראים עם מתכונים חד גוניים
|
|
|
13. אהרונוביץ, תמשיך לשתף אותנו ב ש ג ר ה.
|
|
|
מתפלאת שלא הוספת שרצים לחצילם.
|
|
|
15. משפחה מופלאה בכתר המזרח
הרבה לא מכירים אותם........
|
|
|
16. רק מלקרוא אני חייבת להרשם לשומרי משקל
|
|
|
17. אני מוכנה להתחלף איתך כי כאן בכל מסעדה שכונתית גם אוכלים רע
וגם משלמים המון.
|
|
|
18. כתר המזרח, כתובת בבקשה?
|
|
|
צודק עדיף מתכונים פלצנים, שלא מצליחים לעולם.
|
|
|
|
|
21. what??? how can you all eat eggplant?!?!
yoash , |
tel aviv |
|
(11.06.08) |
i am elergic... :((
|
|
|
22. ל 18. מול בנין השק''ם הישן באבן גבירול.
|
|
|
23. מיותר להתאמן, חבל על הזמן והכסף.
ביום אחד אתה צורך קלוריות של שנה.
|
|
|
|
|
25. רפי שיגרה שכזאת צריכה שותפים מהצפון לא??????
|
|
|
26. רפי מי שאוכל לבד מת לבד..............
|
|
|
לרפי האוכל לא משהוא. אבל בטוח תהנה מהמוזיקה.
|
|
|
28. חצילים בתנור - להיט
אוהדת שרופה של חציל |
|
|
(24.10.08) |
אני מורחת אותם בשמן זית מתובל בשום, כוסברה טחונה, טימין, אורגנו, בזיליקום...
למדתי מתכון כזה מספר של אהרוני ושיפצרתי לפי טעמי
פרוסות החצילים האלו משתלבות מעולה בסנדוויצ'ים, למשל עם לבנה...
או שאפשר למלא אותם בבולגרית למריחה/פטה ולהגיש כחלק ממגש אנטי-פסטי
טעים טעים
| |