אוכל  טעם החיים
חביתיות הקסם: שלושה מתכוני בלינצ'ס
ynet
פורסם: 01.06.08, 13:19
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 28 תגובות ב-27 דיונים
1. קונפיטורת ???מה זה
חיה   (01.06.08)
קונפיטורת ???מה זה
2. ל-1 - על ריבת תותים שמעת?
@@@@@ ,   רחובות   (01.06.08)
3. ל-1 זה ריבה
(01.06.08)
4. ריבה!!!!!!!!!11111111
יכיכלכ ,   יחעחי   (01.06.08)
5. קונפיטורה - = ריבה
?   (01.06.08)
ל - 1 זה ריבה לא למדת בבית ספר עברית?
6. ל-1. שאלה מצויינת. קונפיטורה היא ריבה עם פרי
n ,   רעננה   (01.06.08)
וה-ר-ב-ה פרי. לא רק ממרח של סוכר ותמצית בצבעים. לכל היתר, לפחות למישהו היה השכל לשאול.
7. פתרתם לי בעיה קשה
סיוון ,   תל אביב   (01.06.08)
אחלה מתכונים פשוטים וקלים להכנה כמעט אפילו ואין כלים לשטוף
8. 1-קונפיטורה זה הפרי שממנו עשויה הריבה לא רק ה
(01.06.08)
הסירופ המתוק, התותים המשמש, וכו
9. עוד מישהו צריך לענות ל1 שקונפיטורה
ע   (01.06.08)
זה ריבה? כי אני חושבת שהוא לא שם לב.
10. קונפיטורה - ריבה עם אחוז גבוה של חתיכות או קליפות פרי.
(01.06.08)
זו לא סתם ריבה. חבל להתנפל על שאלה תמימה בלי להיות בטוח ומדוייק בתשובה.
11. המתכון לבלינצ'ס נהדר !
ההפשרה קצת מסובכת...   (01.06.08)
12. למה בלינצ'ס קנויים? למה לא לתת מתכון?
סיגל, ת"א   (02.06.08)
מעבר לכך שבלינצ'ס ביתי הרבה יותר טעים, כל העלים הקנויים האלו מלאים בזבל. טו,באבך איך יעודדו לקנות מעדנות אם לא כך??
13. אין אבל אין על הבלינצ'ס גבינה שלי=כל שנה אני מכינה כמות לגדו
(02.06.08)
ד, וטורפים אותם כאילו אין מחר, הם פשוטים בלי הרבה בלבולים, וטעימים בטירוף
14. גדול
חייבת לשתף -סיוון ,   תל אביב   (02.06.08)
ביקשתי מבן זוגי שיעבור במרכול ויקנה את הבלינצ'סים המוכנים של מעדנות ופרוסות סלמון דקות וגבינת שמנת, כל שאר המצרכים היו בביתי. האורחים בדרך ונישארה לי שעה וחצי תיתקתי את המתכונים נהננו מכולם והאורחים אהבו מאוד. לא סתם אמרתי שפתרתם לי בעיה. תודה תודה אמשיך לבקר בערוץ וללמוד את רזי המטבח הקלילים.
15. בלינצ'ס עם טחינה...
טבח מומחה   (02.06.08)
ופנקייק עם חומוס
16. מתכון לבליצ'ס מעולה עם מילוי תפוחים צרפתי
יהודית ,   מרכז   (02.06.08)
בלינצ'ס בערך 15 בלינצ'ס בינוניים-גדולים 3 כוסות קמח 1 ½ כפיות מלח 3 ¾ כוסות חלב כף שמן או חמאה מומסת ניתן להוסיף ביצה או שניים... לבלינצ'ס מעודנים יותר. לערבב במג'ימיקס עד שהבלילה הומוגנית. מחבת חמה מאד עם שמן או חמאה (מעט). למזוג למחבת עם מצקת ולסובב את המחבת באוויר מעלה מטה בסיבוב. לחכות שיש בועות ולהפוך. רק כמה שניות בצד ההפוך. מילוי תפוחים (צרפתי) לחורר מרכז ולחתוך לקוביות גדולות ק"ג תפוחים. 2-4 כפות חמאה בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה. אחרי 2 דקות לכסות ולבשל על אש נמוכה עד שהם רכים יחסית. להוסיף 3 כפות סוכר ולהעלות את הטמפרטורה ולערבב עד שהנוזלים מתאדים. ניתן להוסיף וניל וקינמון וגם אגוז מוסקט (אם משתמשים במרגרינה, ממש כדאי).
17. ל - 13 תרשמי את המתכון שלך!
Orit   (02.06.08)
18. למספר 1 הכנסי דחוף , אבל רק את בלי אף אחד.....
(02.06.08)
אוקי , עכשיו שאנחנו לבד , אז קונפיטורה זה ריבה.לא שוקולד , לא ממרח תמרים , לא טחינה , לא עוף מכובס , לא דבש , פשוט ריבה . ריש יוד בית הה (וביחד ריבה).
19. ל-17 מ-13, אני לא מפרסמת את המתכון, אני מוכרת אם את מעוניינת
(02.06.08)
20. מ - 17 ל - 19 :
Orit   (02.06.08)
חפשי מי ינענע אותך !
21. זה הפתרון
עזבו וויכוחים ,   בלינצ'ס מעדנות   (02.06.08)
מוכרת לא מוכרת, חפשי מי ינענע אותך. לאן הגענו, כולה בלינצ'ס. מעדנות נתנה לכם מתכונים בכיף.
22. על הבוקר בלינצ'ס
שיחקתם אותה מעדנות ,   באר טוביה   (03.06.08)
אתמול נפגשנו כמה חברים בחצר הבית החדש, קניתי את המצרכים בדרך מהעבוד ותוך כמה רגעים היו לי 3 מטעמים לאירוח מושלם, לא נגעתי, לא החלפתי שום מרכיב מהמתכונים ויצא פיצוץ. אין אורח שלא אהב ועוד חשבו שאני הכנתי לבד. כמובן שסיפרתי שלזה אחראים מעדנות ווי-נט. תודה על אירוח מושלם.
23. בלינצ'ס קנויים? טירוף!!
(03.06.08)
מה פתאום קנויים? מערבבים בקערה: 2 ביצים כוס חלב כוס קמח תמצית וניל קורט מלח 2-3 כפות סוכר (פחות או יותר לפי הטעם) 30 גרם חמאה מומסת מערבבים היטב והנה בלילה מצוינת לבלינצ'ס. מטגנים על מחבת שטוחה לגמרי אחד אחרי השני, וזה הכל. אם רוצים ללא גלוטן, מכניסים קמח ללא גלוטן (רצוי של שר, אפשר גם של אורנים), ואת החלב מכניסים בהדרגה: קודם כחצי כוס, מערבבים כל החומרים, ואז מוסיפים לאט לאט עוד ועוד חלב, עד שמגיע לדלילות/סמיכות הראויה. (עם הניסיון - לומדים מהי הסמיכות/דלילות ראויה). לקנות בלינצ'ס מוכנים זה כמעט אידיוטי כמו לקנות פירה מוכן...
24. טוב שניתן להשיג קפוא
ל- 23 ,   בלינצ'ס מוכן ובצקים   (03.06.08)
פותר לי הרבה בעיות באירוח ובחיים. בתור אמא ל 6 ילדים שעובדת ולומדת אני מאוד מרוצה שיש את הבצקים הקפואים של מעדנות ובכלל.
25. בלינצס חי..
אתי ,   אילת   (22.05.09)
נו, זה נשמע מעניין, שילוב עם סלמון, אבל מדוע לא הסברתם בתחילה שצריך לטגן את הבלינצ'ס ורק אח"כ למלא אותם במה שרוצים, תודו שלא הסברתם נכון.
26. באמת לא הבנת? אין דבר כך לומדים בחיים.
דנה ,   תל אביב   (25.05.09)
27. הנה מתכון לבלינצ'ס (בניגוד ל - 13 הקמצנית)
דנה   (25.05.09)
1כוס קמח רגיל1 כוס חלב2 ביצים2 כפיות סוכר שטוחות2כפיות שמןקורט מלח, ונילמערבלים הכל ביחד.מטגנים חביתיות במחבת טפלון.לשמן מעט רק בנתחלה ולחחם היטב אחר על להנמיך את האש לבינוני. צריך לטגן גם את נצד השני כמה שניות. לעשות תחילה כמה ניסיונות עם גובה האש וכו`.
חזרה לכתבה