אוכל  טעם החיים  מתכון לבריאות
עלי מנגולד - פצצה של בריאות וטעם
פיליס גלזר
פורסם: 18.06.08, 10:51
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 39 תגובות ב-36 דיונים
31. את הקציצות אפשר גם בתנור על מצע של ערמת
ישראלית   (03.07.08)
ירקות חתוכים בקולפן -דקיק- קצת תיבול,גזר,קישוא,תפוח אדמה שום קצוץ ,טיפונת סויה,מה שאוהבים,להניח מעל הקציציות ולתנור.
32. קמח כוסמת
(10.07.08)
פיליס יקכה, מה עושים עם קמח כוסמת(טחנתי את הכוסמת)
33. אפשר לאכול מנגולד גם כמו סלט - בלי בישול??
סלטה בטטה   (12.08.08)
34. עלי מנגולד
ברוש ישראלי ,   רמת גן   (04.09.11)

האם אפשר לאכול עלי מנגולד טריים? עלי תרד טריים? עשב חיטה טרי?

הכוונה - לא מבושלים או מאודים, אלא שטופים כמות שהם,

35. זמן בישול
אלמג ,   נהריה   (23.09.11)
מישהו יכול להסביר לי, למה צריך 25-30 דקות לבשל שהחומוס כבר מבושל? שמתי לב שכול דבר מבשלים יוטר מדי זמן.
36. צרלי לאכזב אבל זה לא טעים בשיט
אסי ,   באר שבע   (13.09.18)
נחמד שזה פצצת בריאות וויטמינים, אבל זה צריך להיות טעים בפה.
אמא שלי עשתה לראש השנה קציצות מטוגנות! מהעלים האלה
והיה לזה טעים מגעיל. מטוגנות! אתם קולטים? הרי ידוע
שכל דבר שהוא מטוגן הוא טעים. אפילו אם תקחו חרא של חמור
ותטגנו זה ייצא טעים, אז כל שכן ציפיתי שהעלים האלה יהיו טעימים
לפחות כשהם מטוגנים. אבל כלום, היה להם טעם מריר ביותר.
תגובות קודמות
חזרה לכתבה