לאשה  מגזין שף  דגים
סלמון במיסו ומייפל
איילת הירשמן
פורסם: 21.07.08, 10:23
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 32 תגובות ב-31 דיונים
1. היכן ניתן לרכוש משחת מיסו?
מיה ,   תל אביב   (21.07.08)
ובאיזו מהשתיים עדיף להשתמש?
2. איפה קונים מיסו?
גלית ,   חיפה   (21.07.08)
בחנויות מתמחות?
3. יאמי!!!!
(21.07.08)
4. נראה פשוט נפלא. תודה.
צפריר   (21.07.08)
5. אפשר גם מאודה
עודד   (21.07.08)
לגבי ההכנה - במקום לייבש בתנור ניתן לבשל על אדים. לאחר האידוי ולפני ההגשה - לחמם שמן סומסום ולצקת על הדג ולהגיש מייד.
6. גם בלי מיסו זה יצא טעים
קשקבל עם מקיאטו   (21.07.08)
אני שם סויה ודבש בלי להשרות וזה יוצא טעים תפסיקו להתפלצן פה מיסו פחחחחחח
7. AYELET NEHEDERET
RON ,   N.Y   (21.07.08)
ani me'od ohev dagim ve bemyuhad salomon. ze nir'aa madlik .shave lenasot. Byyyyyyyyyyyy...
8. מישחת מיסו
איתמר   (21.07.08)
אפשר לקנות בטיב-טעם, ובשוק הכרמל מזרח ומערב...
9. מקסימה ונבונה כרגיל. נהנים לעקוב ולבשל בעקבותיך
רביד   (21.07.08)
10. איזו הגזמה... ובזבוז
(21.07.08)
10 ס"מ ג'ינג'ר? 250 גר' משחת מיסו? ראשית,לא צריך כאלה כמויות למשרה. שנית, צריכים לשמור על פרופורציה בין כמות השום והג'ינג'ר. נדמה לי שגם כמות המייפל, ואיכותו, מוגזמים. המנה הזו לא אמורה להיות ממתק, אפילו לא קינוח. אגב, איזה סודה וכמה. במצרכי המתכון אין איזכור
11. סלמון במיסו ומייפל? לא תודה בגדול!
Godfrey Daniels ,   02   (21.07.08)
למה להרוס גם את הסלמון גם את המיסו וגם את המייפל.? סלמון טריאקי בבקשה, סלמון קבב גם טוב, אפילו סלמון פחיטה יעני מקסיקאית. לשמור את המייפל לפנקייק בשבת בבוקר.
12. נשמע שילוב מגניב! סלמון מתחבר למתוק (מייפל) ולמיסו. נראה כ
רונית ,   צפונית   (21.07.08)
כמו שידוך מעולה. ינוסה. נחמד גם נושא הצלייה בתנור ולא במחבת.
13. מתכון
רומי   (21.07.08)
דג סלמון נחשב לדג בריא וטעים האם אפשר עוד מתכונים של סלמון אבל הפעם ללא משחות ו"חמאות" והאם בכלל אפשר להתחשב בעקרות בית ולפרסם לפחות פעם בשבועיים מתכונים טובים לדוגמא מתכונים של בתי מלון (ולא מדור מתכונים שקשה בהם למצוא) שתמיד מצליח להם וזה תמיד טעים לכ ו ל ם !!!! מלונות קיסר,הרודס ועוד טובים ורבים שרתון טבריה ואיילת בטוח לך ייתנו את המתכונים ולא לעקרת בית לא מפורסמת.שבאמת צריכה לדעת להיות גם בלבוסטית וגם אחת שיודעת מאד לבשל.
14. מה זה מיסו?
(21.07.08)
15. איילת - האם אפשר להחליף את המייפל בדבש ?
חנה ,   עכו   (21.07.08)
16. מיסו הוא תחמיץ של פולי סויה שנראה כמו משחה כבדה...
מיקי ,   02   (21.07.08)
אוכל יפני מסורתי בעוצמות ובצבעים שונים אדום, לבן, ושחור. אפשר להשיג ברוב חנויות הטבע ושל הפועלים הזרים. מייפל??!? תנסו מירין-יין סויה מתקתק-יותר טעים יותר בריא הרי רוב ה"מייפל" בארץ הוא סירופ סוכר (גלוקוסה) וחומרי טעם וריח-ממש לא תודה
17. ברשת טיב טעם יש את כל המיסו
pladelet   (21.07.08)
שתרצו - וכל יתר המרכעיבים מהמזרח גם ליצור סושי וכו
18. כל מוצרי הסויה למיניהם, לא לחולות סרטן השד!!!
דורה   (21.07.08)
19. After marinating 24 hours it is already COOKED
Israeli in NY   (21.07.08)
20. רק מהחמאה וכבר ניגעלתי
ציון ,   צפון   (21.07.08)
21. תפסת מרובה - לא תפסת!
א. ,   כאן   (21.07.08)
א. חבל להרוס ככה דג שדורש מעט תיבול וטעמו נהדר. ב. חבל להרוס את הערך התזונתי של חומצות השומן של דג זה עם החמאה המאד לא בריאה. ג. חבל להעמיס כל כך הרבה מוצרי סויה מעובדים שאינם בריאים על צלחת אחת.
22. מה עם שמן זית במקום חמאה?-שאלה לאיילת
נורית ,   ירושלים   (22.07.08)
האם ניתן להחליף את החמאה בשמן זית? ואת סירופ מייפל בסילאן?
23. אין מצב שאני אכין את הסלומון ככה..
עינב ,   נגב   (22.07.08)
יש לי מתכון סלומון מדדדהים!! לא מחליפה אותו.
24. לעודד-איך מאדים את הדג?
סמדר   (22.07.08)
קצת הסבר על שיטת האידוי.. האם צריך מתקן מיוחד? תודה.
25. דייייייייייייייייייייי כנסו דחוף
המזועזעת קשות   (22.07.08)
כאילו איך מגיעים בדיוק ל-230 גר' דג????? אם יוצא פחות, אז להדביק עוד חתיכה?? אם יוצא יותר אז הדג לא מתבשל?? מתה על הכתבות הפלצניות האלה. קישקוש בלבוש. יום טוב
26. ל-25.
טלי ,   אשדוד   (22.07.08)
הפלצנית היחידה כאן היא את. כתוב "כ-230", שזה אומר "לא בדיוק". הבנת הנקרא.
27. איך מדפיסים מתכון בלי התמונות
שולה   (22.07.08)
אפשר לוותר גם על התמונות וגם על הטקסט המיותר בהתחלה כדי לחסוך מקום ולהכין את המתכון ישר להדבקה במחברת המתכונים: לוחצים על "הדפסת כתבה" (ליד "תגובה") מסמנים את הטקסט שרוצים להדפיס מעתיקים (קליק ימני + קופי) ומדביקים על מסמך וורד נקי תהנו
28. איפה הלקקן הקבוע מת"א שתמיד אומר כמה איילת יפה
.   (22.07.08)
29. יצא איכססס
אוהב לבשל   (23.07.08)
הכנתי בדיוק לפי המתכון. השתמשתי בחומרים טובים (סויה של קיקומן וכו'), אבל יצא מלוח בטירוף. מן הסתם בגלל הכמות הגדולה של הסויה והמיסו. פשוט בלתי אכיל.
30. מצאתי מיסו
אור   (22.07.08)
בעדן מרקט בראשון לציון
תגובות נוספות
חזרה לכתבה