לאשה  מגזין שף  עוף, טלה ובקר
צלי עוף עם פירות יבשים ורימונים
איילת הירשמן
פורסם: 25.09.08, 10:12
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 31 תגובות ב-31 דיונים
1. צנצנת ריבה? תרגיעי מה קרה?
מתוקקקקקקקקקקקקקקקקק   (25.09.08)
2. אחלה מתכון!!
מאוהבת ללא תקנה!   (25.09.08)
אני מכינה אותו בדיוק ככה. והוא תמיד מוצלח!
3. שתלמד שרית סרדס טורטינו מה זה חג אווירה של יהודים
(25.09.08)
4. נראה מתכון משובח. איילת את נהדרת!
צפריר   (25.09.08)
5. את לא חייבת צנצנת מלאה................
גו'אן ,   מרכז   (25.09.08)
6. איילת - שאלה
חובב בישול ,   צפון הארץ   (25.09.08)
האם המתכון הזה גם מתאים עם ברווז? זה נראה מאד טעים.
7. וואי וואי אני חייבת להכין - יאמי
חלי ,   בת ים   (25.09.08)
8. מנה שנראית מליון דולר!
שירה ,   ת"א   (25.09.08)
איזה כיף. גם קל להכין, וגם נראה טעים בטירוף! באמת נוהגים בראש השנה לאכול דברים מתוקים ולהמנע מאכילת מאכלים חמוצים, חריפים, מלוחים או מרים. כמובן כסמל שתהיה לנו שנה טובה ומתוקה ולא חמוצה וכו'. בקיצור המתכון הזה מאוד מתאים! דרך אגב נראה שאיילת הירשמן בהריון, ואני מאחלת לה לידה קלה! ואני רק תוהה עם עצמי-מי יכול בכלל להחליף אותה בהגשה המצוינת שלה?
9. AYELET HIRSHMAN
RON ,   NY   (25.09.08)
le" ayelet velemishpahcta sheyeye lahcem shana tova ve hag samehc. ve halvay she tamshici lihyot kazo NEHEDERET.
10. שמתם לב, שאיילת בהריון???
אושר   (25.09.08)
11. צינצנת ריבה? צינצנת??????
(25.09.08)
הכמות המטורפת הזאת של הריבה נשמעת לי מופרכת. אפילו לא אנסה להכין את העוף הזה.
12. מזכיר לי עוף פירות יבשים של אמי, בטוח שאנסה מתכון כזה!
שפרונית ,   הוד השרון   (25.09.08)
מתקתקות מתאימה לראש השנה. גם הרימונים יפים.
13. שחומה וטעימה זאת בכלל אישתי
אובר חוכם   (25.09.08)
אין על התימניות! פשוט אין!
14. אני לא מוסיף גרעיני רימון ולא גרעיני גויאבות !
פיסטוק גמדי   (25.09.08)
באוכל שלי אני לא רוצה שום גרעינים. מי שרוצה לאכול רימון שיאכל רימון. בסלטים ובבישולים הגרעינים רק מפריעים.
15. עוף? חגיגי? עוף חגיגי? עוף זה עוף. מה חגיגי בעוף ?
מאמא עוף   (25.09.08)
בסך הכל תרנגולת. תקשרו לה סרט מזהב או תצפו אותה בשוקולד, העוף ישאר עוף. לא חגיגי ולא בטיח. הכי טוב זה עוף מהמרק או עוף בתנור עם תפוחי אדמה.
16. 2 שאלות:
שרית   (25.09.08)
רשום לרפד את התבנית בנייר אפיה או אלומיניום - בסרטון לא ראיתי שהיה אחד מהם, האם הכרחי? ועוד שאלה: להריד את העור של העוף?
17. זה לפתן או מנה בשרית?
בני ,   דימונה   (25.09.08)
18. יותר מדי מתוק,לא בריא,ולא טעים,ובכלל לא נראה משהו...........
ת"א   (25.09.08)
19. לגבי זמן האפייה של עוף
תוהה   (25.09.08)
בכל המתכונים שנתקלתי בהם, ללא יוצא מהכלל, אופים את העוף בחום בינוני פחות משעה בפעמים הבודדות שניסיתי זאת העוף פשוט לא היה מוכן! אני תמיד אופה על חום גבוה, ויותר משעה! האם מישהו מוכן להסביר את התופעה??
20. ל-14
דנה ,   חדרה   (25.09.08)
אז אל תוסיף.
21. מחר אני אעשה את זה... יש לי ריבת משמשים זה בסדר?
חובב בישול   (25.09.08)
22. כל כך הרבה "בוג'אראס" על כלום!!!!ממש סתם.
(27.09.08)
23. ל-22, אומרים ווג'אע-ראס... סתם שתדע.
סיון   (28.09.08)
24. איפה הפפריקה נכנסת כאן לתמונה ?
אמיר ,   רמת גן   (28.09.08)
25. ליקקו את האצבעות.....
קרן   (01.10.08)
הכנתי לערב חג ויצא מדהים....פשוט וקל להכנה.תודה רבה ושנה טובה
26. עשיתי ובכיתי
זהירות ,   מתכון גרוע ביותר!   (01.10.08)
27. הכנתי את המתכון בחג,
אושרת ,   מודעין   (02.10.08)
וייצא מעולה .מאןד יחודי ומתאיים בדיוק לחג יש כוח לאילת .תמשיכי להפתיעה אותנו ובגדול........
28. הכנתי לחג והתגובות היו מדהימות
שיר   (02.10.08)
הרבה זמן לא טעמו עוף כזה
29. הכנתי, ונשארו ממש מלא נוזלים
שיא   (09.10.08)
אמת, לא השתמשתי בעוף טרי, האם בגלל זה נותר ממש מרק???
30. תודה רבה על מתכון נדיר!
לילך   (16.10.08)
תודה איילת על המתכון המאוד מאוד מוצלח,ערב חג מכל האוכל שהכנתי העוף היה להיט!רך כמו מרגרינה ומפיץ ריח מדהים זה כבר פעם שנייה שאני מנסה מתכון שלך אשרייך כל הכשירון תמשיכי לתת לנו עוד אוכל בקטעי וידאו
תגובות נוספות
חזרה לכתבה