אוכל  טעם החיים  לבשל עם יעל
בקלי קלות: מכינים פיתות בבית
יעל גרטי
פורסם: 19.10.08, 08:53
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 69 תגובות ב-65 דיונים
1. yyyy כמה טעיםםםםםםםםםם
חגית   (19.10.08)
2. איזה משועממים..10שקלים 15 פיתות טעימות וטריות בכפר ברא
קוקו מן   (19.10.08)
3. מה מצב יעל?
י ,   ב   (19.10.08)
6387
4. מישהו יודע אם זה יכול יעבוד גם עם כיריים קרמיים?
טל   (19.10.08)
5. אפשר לדעת על הערכים התזונתיים לאומת פיתה הרגילה ?
בועז ,   ת"א   (19.10.08)
6. אין על הפיתות של אמיר מר"ח 60 ביפו
איש אחד ,   יפו   (19.10.08)
7. יש דרך לעשות את זה עם כיריים חשמליים
א   (19.10.08)
או קרמיים? או שזה יעבוד רק עם כיריים של גז?
8. הפיתה ניראת שרופה ויבשה .
מאמה פיתה ...   (19.10.08)
9. קרמיות, סליחה.. :)
טל   (19.10.08)
10. אפילו בחינם, לא לוקים פיתות מכפר ברא.
אני   (19.10.08)
11. הווק שלי שטוח בתחתית האם זה ייעבוד?
(19.10.08)
12. הפיתות של גדי המל מעולות!!
ענת ,   מעריצה   (19.10.08)
וגדי אישיות בפני עצמה.
13. תנור פיתות
עופר   (19.10.08)
כמה מעות שקלים
14. לגבי עבודה עם כריים חשמליות
ליאת ,   גבעתיים   (19.10.08)
גם לי יש כיריים חשמליות ואני שומאת את זה. ובכל זאת הצלחתי לבצע: קחו מחבת ישן שטוח וכמה שיותר גדול. חממו אותו היטב על הכיריים. מירחו עליו קצת שמן בעזרת נייר סופג. כשהמחבת הגיעה לשיא החום שלה להניח את הפיתה ולהפוך כשהיא תתחיל להשרף מעט. אפשר אפילו להגדיל ולעשות ומאותו בצק לעשות סוג של סמבוסק - לרדד לעיגול, אפשר אפילו רק למתוח עם ידים משומנות, למלות בבטטה ובולגרית ולסגור כמו סנדוויץ ולטגן כמו שתארתי למעלה משני הצדדים. אתם לא תאמינו כמה שזה מדהים. בתאבון!
15. ל-2 אתה פראייר
סעיד ,   תמרה   (19.10.08)
10 פיתות ב-2 שקל כלומר 50 פיתות ב-10 שקל תחזור לכפר ותבקש החזר פחחחח
16. רק עכשיו עליתם על זה-_-
דניאל   (19.10.08)
הפטנט הזה כבר חרוש
17. לא כדאי לעשות את זה עם ווק טפלון...
טפלון   (19.10.08)
רק עם כאלה מברזל יצוק.
18. ומה הכמויות אם רוצים לעשות פיתות מקמח מלא?
איילת   (19.10.08)
19. ווק כסאג'- איזה רעיון מעולה!
לבנת ,   מרכז   (19.10.08)
20. לי יש טאבון של ערבים ואני קונה ביפו בצק ומכינה חבלז
אופה ויפהההההההההההה   (19.10.08)
21. למה קמח לבן למה? תעברו לקמח מלא!
לוציפר ,   א"י   (19.10.08)
22. אמיר מכפר ברא/ יוסוף מטמרה
רובי ,   מרכז   (19.10.08)
כל מי שקונה אצל בני דודים שיהיה בריא ולא יתפלא אח"כ. ראה מקרה סעיד והחומוס בעכו או מהומות ביפו
23. מה עם הציפוי
(19.10.08)
סירי הווק מצופים טפלון שיכול להתאדות בטמפ' אלו וכפי שכבר ידוע אדי טפלון אינם בריאים כל כך
24. תגובה ל-2
(19.10.08)
שכחת נסיעה של שעתיים לכפר ברא...
25. יש סיר מעולה לפיתות
נילי ,   אשדוד   (19.10.08)
יש סיר חשמלי מלמעלה שאפשר להניח אותו על הכיריים ואז יש חום שונה משני הכיוונים ויוצאות פיתות לפנים ניתן לרכוש את הסיר הנל כמעט בכל חנות כלי בית עלות של 150 שח ויש לכם גם מנגל וגם תנור לפיתות מצויין גם לירקות חצילים ופלפלים במקום ללכלך את הכיריים לתוך הסיר וחסל פצצות כדאי
26. יעל, כרגיל כתבה נהדרת ומתכונים נפלאים. תודה
(19.10.08)
27. לרובי 22 הטיפש והגזען
תומר ,   ת''א-יפו   (19.10.08)
מה הקשר בין לאכול חומוס אצל ישראלים ממוצא ערבי וליהודים אלימים ביום כיפור - טיפשים בורים גזענים וכמוך... עובדה שביפו נוסעים ביום כיפור ואף יהודי לא הרים אבן... כי היהדים בעכו חמומי מוח וכנראה ממוצא מסויים.
28. 22 צודק במאה אחוז ולא לתמוך בהם
הרצליה   (19.10.08)
29. חשוב !!!! הרגע הוצאתי אותן מהתנור והן יצאו יבשות- מה עושים?
לימור   (19.10.08)
30. מה נסגר איתכם אנשים יש רק כלי אחד שאיתו תצא לכם פיתה ביתית
מיסטר פיתה   (19.10.08)
הולכים לשוק או אפילו ברשת ששת ראיתי זאת לאחרונה קונים סיר כפול ככה זה נקרא אחרי שעשיתם את תהבצק של הפיתות ויצרתם פיתות זורקים לסיר הכפול והוא מוציא לכם פיתה כמו במאפייה הסיר עובד על אש קטנה בגז והצד של למעלה מופעל על חשמל עם כבל
תגובות נוספות
חזרה לכתבה