אוכל  טעם החיים  לבשל עם יעל
ימים אחרונים של תירס טרי
יעל גרטי
פורסם: 23.10.08, 11:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 34 תגובות ב-34 דיונים
31. איך לבשל תירס
zizi ,   שרון   (25.10.08)
בוחרים קלח תירס עטוף בעלים מזיזים מעט את העלים לודא שהגרגרים טריים ולא עייפים מכניסים למיקרו (עם העלים ) וכוס מים על יד (לשמירת הלחות) למשך 6 דקות אם אפשר 2 קלחים לחמם 12 דקות ,התירס מתבשל בתוך עליו שלו ושומר על טעמו .
32. תירס חי.. אתם חייבים לנסות!
תותי   (26.10.08)
הלכתי לפני כחודש לקטוף תירסים משדה של חברים. הלכנו הביתה, קלפנו ושטפנו את התירס. היה לו ריח כזה מתוק וטוב והחלטתי לתת ביס כשהוא חי, ככה ללא בישול. זה נגמר בחיסול של 2 קלחים אחד אחרי השני. זה היה כל כך טעים, פריך ומתוק, הייתי בשוק. אבל רק תירס טרי טרי ו... חלבי !!! תנסו, מומלץ בחום!
33. אידוי תירס
יוסי שי ,   חיפה   (01.11.08)
יש מכשיר בייתי חשמל לעשיית ביצים קשות הוא מגיע עם כוס מדידה למים שוברים א התירס ל-2 חלקים שיכנס למכשיר מוסיפים כוסית מים וממתינים לאחר כ 5-20 דקות המכשיר מזמזם יש לכבות ולאכול את התירס פשוט מהמם
34. שטויות
מה?   (13.12.18)
שטויות
תגובות קודמות
חזרה לכתבה